Pachetele cu piept de curcan si crema de branza

Pachetele cu piept de curcan si branza

Pachetele cu piept de curcan si branza din: friptura de piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 200 g friptură de piept de curcan 1 avocado 1 lingură zeamă de lămâie 100 g cremă de brânză 1 căţel de usturoi sare si piper   Mod de preparare: Taie friptura şi miezul […]

Curcan la cuptor in vin

Curcan la cuptor in vin 

Curcan la cuptor in vin din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 pulpă de curcan dezosată sare piper boia vegeta 200 ml apă 150 ml vin 1 lingură unt   Mod de preparare: Se spală pulpa şi se taie felii. Se pune într-un bol şi se adaugă sare, piper, boia şi se […]

Pastrama de curcan la cuptor

Pastrama de curcan la cuptor din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 pulpă de curcan dezosată (800-1000 g) sare piper boia vegeta 200 ml apă 150 ml vin 1/2 linguriţă amidon 1 lingură unt   Mod de preparare: Se spală pulpa, se şterge şi se taie felii. Se pune într-un bol […]

Piept de curcan cu mango

Piept de curcan cu mango din: piept de curcan, mango, iaurt, lamaie, vin, cartof, ulei. Ingrediente: 500 g piept de curcan 1 mango bine copt 2 linguri iaurt 1/2 lămâie 4 linguri vin alb 150 ml supă de legume oregano uscat 1 cartof dulce ulei de măsline   Mod de preparare: Se curăţă mango de coajă, […]

Pate de pui cu coniac

Pate de curcan cu masline

Pate de curcan cu masline din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri ulei   Mod de preparare: […]

Ficatei de pasare cu ciuperci Champignon

Ficatei de curcan cu vin si mere

Ficatei de curcan cu vin si mere din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin alb 2 căţei de usturoi 1 ardei gras roşu 1 ceapă mică 1 cartof 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare piper verdeaţă   Mod […]

Piept de curcan cu struguri si stafide

Curcan cu struguri

Curcan cu struguri din: piept de curcan, struguri, stafide, branza, salvie, rozmarin, sare, piper, oua, busuioc, parmezan, faina, ghimbir, anason. Ingrediente: 220 g piept de curcan 30 g struguri albi 30 g struguri negri 20 g stafide 30 g brânză brie 20 g unt sare şi piper alb 3 g salvie 2 g rozmarin 2 […]

Curcan cu castane si verdeata

Curcan cu castane si verdeata

Curcan cu castane si verdeata din: curcan, ceapa, costita, unt, sare, castane, ou, franzela, verdeata, cimbru, piper, menta. Ingrediente: 1 curcan de 3-4 kg 2 cepe 100 g costiţă 2-3 linguri cu unt sare 10-20 castane comestibile măruntaiele curcanului 1 ou 1 felie de franzelă verdeaţă tocată cimbru sau piper mentă   Mod de preparare: […]

Ruladă de curcan umplută cu brânză

Rulada de curcan cu caise

Rulada de curcan cu caise din: bacon, curcan, spanac, ceapa, ulei, caise, bere, usturoi, cimbru, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 felii bacon 1 pulpă curcan dezosată 200 g spanac 1 ceapă 2-3 linguri ulei 10-12 caise uscate 200 ml bere neagră 4 căţei de usturoi sare piper cimbru 5 linguri suc de roşii   […]

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate din ficat de curcan cu vin din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri ulei   […]

Pulpa de curcan cu legume

Pulpa de curcan cu legume

Pulpa de curcan cu legume din: pulpa de curcan, ulei, usturoi, boia, piper, rozmarin, legume, unt, sare. Ingrediente: 4 bucăţi pulpă superioară de curcan 4 linguri ulei o lingură usturoi pudră boia dulce şi iute piper rozmarin o pungă mix de legume 20 g unt sare   Mod de preparare: Se amestecă uleiul cu boia, […]

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate de ficat de curcan cu vin 

Pate de ficat de curcan cu vin din: ficat, ceapa, usturoi, vin, unt, smantana, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri de ulei sare piper   Mod […]

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel   Mod […]

Painici umplute cu peste

Painici umplute cu pui si curcan

Painici umplute cu pui si curcan din: carne de curcan/pui, painici, crema de branza, usturoi, lapte, ardei, salata. Ingrediente: 500 g carne de curcan/pui 4 pâinici (pite) 150 g cremă de brânză 1 căţel de usturoi 5 fire de chives 1 lingură cu lapte 1 ardei gras roşu 1 salată verde sare piper măcinat 2 crenguţe […]

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu verdeata

Chiftele de curcan cu verdeata din: carne, ceapa, patrunjel, smantana, oua, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g carne tocată de curcan 2 legături ceapă verde o legătură pătrunjel o lingură smântână 2 ouă sare piper ulei pentru prăjit 2-3 fire pătrunjel 2-3 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea se pune într-un castron şi se […]

Cordon bleu traditional

Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel sau curcan 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. […]

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu usturoi din: carne, ceapa, patrunjel, smantana, oua, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne tocată 2 legături ceapă o legătură pătrunjel o lingură smântână 2 ouă sare piper ulei 2-3 fire pătrunjel 2-3 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea se pune într-un castron şi se adaugă smântână, sare şi piper. Se amestecă […]

Curcan cu sfecla

Curcan cu mango

Curcan cu mango din: piept de curcan, sos de soia, portocale, miere, mango, avocado, ghimbir, rucola, sare, piper, menta, ulei. Ingrediente: 1 kg piept de curcan (raţă sau pui) 100 ml sos de soia 2 portocale 100 g miere 3 cm rădăcină de ghimbir sare şi piper 1 caserolă cu rucola 1 mango 1 avocado frunze […]

Curcan cu prune

Piept de curcan cu avocado

Piept de curcan cu avocado din: piept de curcan, sos de soia, portocale, miere, mango, avocado, rucola, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg piept de curcan 100 ml sos de soia 2 portocale 100 g miere sare şi piper 1 caserolă cu rucola 1 mango 1 avocado 1 legătură leurdă sucul de la 1 lămâie câte 1 […]

Bulete cu carne

Bulete cu carne din: carne de curcan, oua, usturoi, paine, pesmet, ulei, rosii, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de curcan 2 ouă 2 căţei de usturoi 3 felii de pâine înmuiate în lapte 3 linguri de pesmet ulei de prăjit 4-5 roşii 1 ceapă roşie sare piper   Mod de preparare: Dă carnea prin […]

File de curcan aromat

File de curcan cu rosii

File de curcan cu rosii din: curcan, rosii, ceapa, ardei, masline, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de curcan 4 roşii o ceapă uscată 2 ardei graşi 10-15 măsline 1/2 legătură pătrunjel o lingură oţet balsamic cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Roşiile, ardeiul şi ceapa se curăţă, se taie cuburi şi se pun […]

Burgeri de curcan cu cartofi

Reteta zilei: Burgeri de curcan cu salata

Burgeri de curcan cu salata din: carne de curcan, ceapa, lamaie, cimbru, ulei de masline, sare, piper, chifle, cartofi prajiti, salata.   Ingrediente:  675gr carne tocata de curcan 1 ceapa tocata sucul si coaja de la 1 lamaie cimbru 1-2 linguri ulei de masline sare si piper chifle, cartofi prajiti si salata, pentru servire   […]

Ficatei de curcan cu legume si vin

Ficatei de curcan cu legume

Ficatei de curcan cu legume din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin alb 2 căţei de usturoi 1 ardei gras roşu 1 ceapă mică 1 cartof 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare piper verdeaţă   Mod de preparare: […]

Pacheţele cu ananas şi şuncă

Pachetele cu piept de curcan si avocado

Pachetele cu piept de curcan si avocado din: friptura de piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 200 g friptură de piept de curcan 1 avocado 1 lingură zeamă de lămâie 100 g cremă de brânză 1 căţel de usturoi sare piper lipii ulei   Mod de preparare: Taie friptura şi […]

Pateu de miel

Pate de ficat de curcan cu usturoi

Pate de ficat de curcan cu usturoi din: ficat, ceapa, usturoi, vin, unt, smantana, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri de ulei sare piper Mod […]

Ficatei de pasare cu ciuperci Champignon

Ficatei de curcan cu vin

Ficatei de curcan cu vin din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel. Ingrediente: 800 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin alb 2 căţei de usturoi 1 ardei gras roşu 1 ceapă mică 1 cartof 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Curăţă ficăţeii şi spală-i […]

Curcan cu sfecla

Curcan la tava cu mirodenii

Curcan la tava cu mirodenii din: piept de curcan, cimbru, rozmarin, mustar, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept mare de curcan cimbru rozmarin 4-5 linguri muştar ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: În câteva linguri de ulei se rumeneste carnea pe toate părţile. Se scoate, se unge cu mustar si se presară […]

Aripi de curcan cu legume

Tocanita cu aripi de curcan

Tocanita cu aripi de curcan din: aripi de curcan, ceapa, ardei, morcov, faina, ulei, bulion, sare, piper. Ingrediente: 2 aripi de curcan o ceapă 2 ardei graşi un morcov o lingură făină 100 ml ulei 2 linguri bulion sare piper   Mod de preparare: Aripile se pun la fiert în apă cu un praf de […]

Piept de curcan umplut cu bacon

Piept de curcan umplut cu bacon

Piept de curcan umplut cu bacon din: piept de curcan, ceapa, bacon, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan de circa 1 kg 500 g carne tocată o ceapă roşie 250 g cuburi de bacon afumate 2 linguri ulei sare piper Pentru garnitură: 3-4 roşii 2 ardei 2 cepe 2 morcovi un căţel usturoi 2-3 […]

Rulada de curcan cu spanac

Rulada de curcan cu mustar

Rulada de curcan cu mustar din: piept de curcan, mustar, smantana, castraveti, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan 4 linguri muştar iute 2 linguri smântână 3-4 castraveţi acri 1/2 legătură mărar 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Cu un cuţit foarte bine ascuţit se taie carnea în aşa fel încât […]

Pate de curcan cu vin rosu

Pate de curcan cu vin rosu

Pate de curcan cu vin rosu din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper

Pachetele cu piept de curcan si crema de branza

Pachetele cu piept de curcan

Pachetele cu piept de curcan din: piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper, lipii, ulei.