Cordon bleu traditional

Printeaza

Cordon bleu traditional din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, unt, sare, piper.

Ingrediente:Cordon bleu traditional

  • 4 felii carne de viţel sau curcan
  • 4 felii caşcaval sau brânză topită
  • 4 felii şuncă
  • făină
  • pesmet
  • un ou
  • unt pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne se aşază o felie de şuncă, apoi caşcavalul.

Se pliază în două, ca un portofel, se prinde cu scobitoare. Se trece fiecare porţie prin făină, ou şi pesmet şi se rumeneşte îm unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.