Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler

Printeaza

O reteta delicioasa de Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler din: cartofi, rosii, ulei, sare, piper, ceapa verde, muschi de porc, emmentaler, sunca de praga, oua, smantana, faina si pesmet.

Ingrediente:Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler

  • 600 g cartofi fierţi în coajă (din ziua prece­dentă) •
  • 2 cepe roşii
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 cepe verzi
  • 4 felii muşchi de porc (a 150 g)
  • 4 felii Emmentaler
  • 4 felii şuncă de Praga
  • 2 ouă
  • 1-2 linguri smântână
  • 50 g făină
  • 150 g pesmet

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii şi se taie felii. Se curăţă ceapa roşie şi se taie inele. Ambele se prăjesc în 2 linguri de ulei cca 10 min. Se sărează şi se piperează.

Se curăţă ceapa verde şi se taie rondele. Se bate carnea şi se aşază deasupra câte o felie de caşcaval şi una de şuncă; se pliază deasupra carnea şi se fixează. Se bat ouăle cu smântână, sare şi piper.

Pe câte o farfurie se aşază pesmetul şi făina. Se tăvălesc şniţelele umplute întâi prin făină, se scutură surplusul, apoi se tăvălesc prin ou şi din nou prin pesmet.

Se prăjesc în ulei 2-3 min. pe fiecare parte. Se scot şi se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie. Se adaugă ceapa verde la cartofi şi se prăjesc puţin împreună; se servesc drept garnitură la şniţele.

Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler

Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.