Linguine cu rosii si usturoi

Linguine cu rosii si usturoi

Linguine cu rosii si usturoi din: lingurine, usturoi, rosii, ulei de masline, patrunjel, busuioc, suc de lamaie, sare. Ingrediente: 250 g linguine 5 catei de usturoi, felii subtiri 2 rosii, cuburi 2 linguri ulei de masline 1/8 cana patrunjel tocat 1/8 cana busuioc tocat 1/2 lingura suc proaspat de lamaie sare, dupa gust   Mod […]

Paste cu carne de miel

Paste cu carne de miel

Paste cu carne de miel din: ulei de masline, carne de miel, ciuperi, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, macaroane, supa de pui, parmezan. Ingrediente:  2 linguri de ulei de măsline 500 g carne de miel tocata 1 cană ciuperci taiate cuburi 1 cană de ceapă, cuburi 3 catei […]

Spaghete cu sos pesto picant

Spaghete cu sos pesto picant

Spaghete cu sos pesto picant din: migdale, avocado, coriandru, ardei iute, suc de lamaie, ulei de masline, parmezan, sare, piper, spaghete. Ingrediente:  1/4 cană de migdale 1 avocado, decojit si maruntit 1 legatura coriandru 1/2 ardei iute, fara seminte 1 lingura suc de lămâie 1/4 ceasca ulei de măsline 1/2 ceasca parmezan ras 1/2 linguriță […]

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan. Ingrediente:  150 g paste penne 80 g rosii conservate 6 linguri ulei de rosii conservate 60 ml de ulei de masline 2-4 linguri fulgi chili ½ linguriță de sare patrunjel tocat parmezan   […]

Canelloni umpluti cu pui si ricotta

Canelloni umpluti cu pui si ricotta

Canelloni umpluti cu pui si ricotta din: canelloni, mozzarella, smantana, sos bechamel, sos de rosii, piept de pui, spanac, rocotta, smantana, ierburi italiene, sare, piper, unt, faina, ceapa, lapte, ulei de masline, usturoi, rosii, zahar. Ingrediente: 1 cutie cannelloni, aproximativ 12 tuburi 1 cană brânză mozzarella, rasă 1 ceasca smantana sos bechamel sos de rosii […]

Paste cu ton la gratar

Paste cu ton la gratar

Paste cu ton la gratar din: macaroane, usturoi, frunze de busuioc, frunze de menta, nuci, iaurt, sare, piper, suc de lamaie, ton, ulei de canola, rosii cherry, oua. Ingrediente: 1 punga macaroane Ingrediente sos pesto: 2 catei de usturoi 1/2 ceasca frunze busuioc 1/2 ceasca frunze menta 1/2 ceasca nuci prajite 3/4 cana iaurt degresat 1 […]

Paste cu sardele si capere

Paste cu sardele si capere

Paste cu sardele si capere din: paste, rosii, ton in ulei, fileuri de sardele, capere, ulei de masline, sare grunjoasa, sare, piper si parmezan. Ingrediente: 400 g paste-cochilie 5 roşii 200 g ton în ulei 2 fileuri de sardele în ulei 2 lin­guri capere 3 linguri ulei de măsline sare grunjoasă sare piper măcinat parmezan […]

Tagliatelle cu crab si portocale

Tagliatelle cu crab si portocale

Tagliatelle cu crab si portocale din: tagliatelle de orez, clesti de crab, portocale, ceapa rosie, praf de boia, ulei de masline, ghimbir, coriandru, sare si piper. Ingrediente: 2 pachete tagliatelle de orez 18 cleşti de crab congelaţi 3 portocale 1 ceapă roşie 1 praf de boia mare 8 linguri ulei de măsline 1 bucăţică de […]

Spaghete cu calamar

Spaghete cu calamar 

Spaghete cu calamar din: pulpa de rosii, ulei, usturoi, vin rosu, calamar, spaghete, patrunjel. Ingrediente:  1 conservă de 400 g pulpă de roşii 1 lingură ulei 3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt 1/3 cană de vin roşu 500 g de calamar curăţat, feliat în inele 250 g de spaghete 1 mână de pătrunjel proaspăt, tocat   […]

Spaghete cu raci

Spaghete cu raci

Spaghete cu raci din: spaghete, sare, rosii, ceapa, usturoi, cozi de raci, unt, smantana, piper, frunze de ruccola. Ingrediente: 400 g spaghete sare 2 rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 300 g cozi de raci 1 lingura unt 100 g smantana dulce 100 g smantana fermentata piper cateva frunze de ruccola   Mod de […]

Paste integrale cu ciuperci si usturoi

Paste integrale cu ciuperci si usturoi 

Paste integrale cu ciuperci si usturoi din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul dat […]

Paste cu seminte de chimen

Paste cu seminte de chimen din: paste varza, ciuperci, seminte de chimen, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 150 g varză 6 ciuperci proaspete o lingură ulei sare piper 1/2 linguriţă seminţe de chimen busuioc proaspăt   Mod de preparare: In ulei se pun seminţele de chimen să se rumenească. Se lasă 2 minute […]

Paste cu dovlecei si bacon

Paste cu dovlecei si bacon din: ceapa, bacon, dovlecel, faina, lapte, taietei, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente:  o ceapă un dovlecel 200 g bacon o lingură făină 250 ml lapte 300 g tăieţei laţi o lingură ulei 1/2 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ceapa curăţată şi tocată julien se pune la călit în […]

Paste integrale cu ciuperci

Paste integrale cu ciuperci din: paste, ciuperci, smantana, usturoi, unt, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 250 g paste integrale 300 g ciuperci champignon 250 ml smântână 2 căţei de usturoi 1 lingură unt sare piper alb pătrunjel   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Topeşte untul intr-o tigaie, pune usturoiul […]

Fettuccini cu somon si busuioc

Fettuccini cu somon si busuioc

Fettuccini cu somon si busuioc din: fettuccine, somon, parmezan, piper, sare, unt, ulei de masline, coaja si zeama de lamaie, morcovi si busuioc. Ingrediente: 400 g paste fettuccine uscate 200 g somon afumat 30 g parmezan ras piper negru macinat si boabe sare 100 g unt 2 linguri ulei de masline coaja si zeama de […]

Linguini cu pui si parmezan

Linguini cu pui si parmezan

Linguini cu pui si parmezan din: smantana, unt, usturoi, fulgi de ardei rosu, piper, sare, praf de ceapa, boia, ardei iute, sos de rosii, parmezan, pui, morcovi, telina, ardei gras, linguini. Ingrediente:  1 cană smântână ½ ceasca unt 2 catei de usturoi zdrobit 1 linguriță fulgi de ardei roșu 1 linguriță de piper negru 1 lingurita […]

Paste cu bacon si parmezan

Paste cu bacon si parmezan

Paste cu bacon si parmezan din: paste, ceapa, dovlecel, edamame, bacon, supa, sare, ulei de masline, parmezan. Ingrediente:  1 punga paste colorate ½ ceapa cuburi ½ dovlecel cuburi 1 mana edamame sau mazăre verde 4 felii bacon, cuburi ½ ceasca (150 ml) supa de pui sau de legume 1 vârf de cuțit de sare ulei […]

Paste cu piept de pui si gorgonzola

Paste cu piept de pui si gorgonzola

Paste cu piept de pui si gorgonzola din: paste, piept de pui, ciuperci, unt, ulei de masline, ceapa, smantana, gorgonzola, sare, piper, patrunjel, parmezan. Ingrediente: 1 punga paste 1 piept de pui, dezosat, taiat bucati 200-300 g ciuperci proaspete, feliate 3 linguri de unt 1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata marunt 1 ceasca […]

Lasagna cu pui si anghinare

Lasagna cu pui si anghinare

Lasagna cu pui si anghinare din: piept de pui, anghinare, parmezan, rosii uscate, crema de branza, lapte, usturoi, busuioc, foi de lasagna. Ingrediente: 2 buc piept de pui, fiert și marunțit 1 ½ ceasca anghinare, tocate 2 cesti branza mozzarella, maruntita 1 ceasca parmezan ras ½ ceasca rosii uscate, tocate 2 pachete de crema de […]

Macaroane cu branza cheddar si mozzarella

Macaroane cu branza cheddar si mozzarella

Macaroane cu branza cheddar si mozzarella din: macaroane, unt, lapte, ceapa, usturoi, dafin, cimbru, boabe de mustar, cheddar, parmezan, mozzarella, sare, piper. Ingrediente:  4 căni macaroane 5 linguri de unt 4 cesti lapte 1/2 ceapa 4 catei de usturoi 1 frunza de dafin 3 crengute cimbru proaspat 1 lingurita boabe de muștar, zdrobite 2 cesti […]

Penne cu branza si dovleac

Penne cu branza si dovleac

Penne cu branza si dovleac din: penne, unt, faina, supa de pui, miere, lapte, ienibahar, mustar, piper cayenne, nucsoara, boia de ardei, sare, piper, piure de dovleac, branza cheddar, patrunjel. Ingrediente: 1/2 pachet penne 2 linguri de unt 1 1/2 linguri faina 1/2 cana supa de pui 1 lingura de miere 1 cana lapte 1/4 […]

Paste cu carnati picanti

Paste cu carnati picanti

Paste cu carnati picanti din: paste, sos de paste, carnati picanti, unt, ceapa, ardei gras si rosii in bulion.   Ingrediente: paste sos de paste carnati picanti unt ceapa ardei gras 1 cutie rosii in bulion   Mod de preparare: Se taie carnatii felii subtiri si se prajesc in unt topit cateva minute. Se pun […]

Linguine cu sos de ciuperci

Linguine cu sos de ciuperci

Linguine cu sos de ciuperci din: unt, ciuperci, branza mascarpone, parmezan, smantana, sare, piper si linguine. Ingrediente: 2 linguri unt 2 cesti ciuperci tăiate în felii subţiri 250 g branza mascarpone parmezan ras 1/4 ceasca de smantana sare si piper dupa gust 1 punga linguine   Mod de preparare: Gatiti ciupercile in unt la foc […]

Paste umplute cu branza si sos de spanac

Paste umplute cu sos de spanac

Paste umplute cu sos de spanac din: paste rigatoni, mozzarella, parmezan, branza maruntita, ricotta, busuioc, oregano, patrunjel, unt, spanac, usturoi, lapte de soia, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste rigatoni 2 linguri mozzarella, tocata 2 linguri parmesan, ras 2 linguri branza maruntita 2 cesti branza ricotta ¼ ceasca busuioc proaspat 1 lingurita oregano uscat 1 […]

Lasagna cu mascarpone

Lasagna cu mascarpone

Lasagna cu mascarpone din: pesto, mascarpone, spanac, mazare, busuioc, menta, foi de lasagna, lapte, parmezan, seminte de pin, salata verde. Ingrediente:  200 g de pesto 500 g de mascarpone 200 g de spanac, tocat grosier 250 g de mazăre congelată câte 1 legătură de busuioc şi mentă, frunzele tocate 12 foi proaspete de lasagna puţin […]

Paste bolognese cu ciuperci

Paste bolognese cu ciuperci

Paste bolognese cu ciuperci din: ciuperci uscate, apa, ulei de masline, ceapa, sare, piper, carne tocata de pui, usturoi, vin, pasta de tomate, rosii, spaghete, sare, parmezan, patrunjel, condimente. Inrgediente: 30g ciuperci uscate 1 cana cu apa clocotita 1 lingura ulei de masline 2 1/2 cani ceapa tocata 3/4 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru […]

Pappardelle carbonara cu bacon

Pappardelle carbonara cu bacon

Pappardelle carbonara cu bacon din: bacon, oua, pappardelle, branza pecorino romano si piper. Ingrediente: 300 g bacon 7 galbenusuri 1 ou 1 punga pappardelle sare 1 cana de branza Pecorino Romano rasa 3/4 linguriţă de piper negru proaspăt macinat 3/4 linguriţă de piper roz proaspăt macinat 1/2 lingurita piper alb proaspat macinat   Mod de […]

Ravioli cu ricotta si sos de rosii

Ravioli cu ricotta si sos de rosii

Ravioli cu ricotta si sos de rosii din: rosii, unt, ceapa, usturoi, cimbru, sare, branza ricotta, parmezan, patrunjel, oua si faina. Ingrediente:   Pentru sosul de rosii: 5 rosii 2 linguri unt 1/2 ceapa medie, cuburi 1 lingura usturoi cuburi 4 crengute de cimbru sare Pentru ravioli: 1/2 cana branza Ricotta 1/4 ceasca parmezan ras […]

Paste cu crema de broccoli

Paste cu crema de broccoli

Paste cu crema de broccoli din: broccoli, spaghete, unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, sare, piper, smantana si parmezan. Ingrediente: 1/2 broccoli 500 spaghete 1 lingura unt nesărat 1 lingura ulei de masline 1/2 ceapa, fin tocata 1 cățel de usturoi, tocat 1/2 linguriță de sare piper negru proaspăt măcinat 4 linguri de smantana dulce […]

Supa italieneasca cu tortellini

Supa de rosii cu paste (tortellini)

Supa de rosii cu paste (tortellini) din: ulei, faina, suc de rosii, ceapa, ardei, tortellini, sare, busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei 2 linguri făină 500 ml suc de roşii o ceapă 1/2 ardei gras 200 g tortellini cu brânză sare busuioc proaspăt   Mod de preparare: In oala de supă se încinge uleiul şi se […]

Tagliatelle cu capere

Tagliatelle cu capere

Tagliatelle cu capere din: tagliatelle, ulei de masline, rosii, unt, ulei, ceapa, oregano, capere, sare si ardei iute. Ingrediente: 400 g tagliatelle 100 ml ulei de masline 500 g rosii 50 g unt 2 linguri ulei 1 ceapa oregano 50 g capere sare ardei iute   Mod de preparare: Pui într-o cratiţă ceapa tocată, caperele […]

Farfalle cu somon si branza

Farfalle cu somon si branza

Farfalle cu somon si branza din: farfalle, crema de branza, zeama de lamaie, somon, chives. Ingrediente: 350 g de farfalle 200 g crema de branza, slaba 1 lingurita zeama de lamaie 145 g somon afumat sau marint, rupt in bucati cateva fire de chives, taiate   Mod de preparare: Prepară pastele conform instrucţiunilor de pe […]