Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si scoici

Paste cu sos de rosii si scoici din: paste, scoici, ulei de masline, unt, usturoi, rosie, vin alb, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente:  300gr paste 10 scoici 1 lingură de ulei de măsline 1 lingura unt 1 cățel de usturoi 1 rosie, tăiata 1 cană de vin alb 1 rădăcină pătrunjel, tocat suc […]

Spaghete cu creveti si fenicul

Spaghete picante cu creveti

Spaghete picante cu creveti din: spaghete, rosii, creveti, usturoi, ardei, busuioc, patrunjel, ulei. Ingrediente: 200 g spaghete 400 g roşii cuburi 300 g creveţi decorticaţi 3-4 căţei de usturoi 3-4 ardei iuţi 1 lingură busuioc uscat 1 legătură pătrunjel ulei de măsline extravirgin   Mod de preparare: Se pun într-un wok 3-4 linguri ulei de […]

Reteta zilei: Paste cu sos de branza si rosii

Paste cu sos de branza si rosii din: paste, unt, faina, lapte, praf de mustar, sare, piper, cheddar, branza, rosii, pesmet. Ingrediente:  300gr paste 4 linguri unt ¼ ceașca făină 2 ½ cești lapte 2 lingurițe praf de muștar 1 lingurita sare piper negru 240gr branza cheddar, rasa 240gr branza rasa 4 roșii, feliate 1 […]

Paste aromate cu carne si legume

Paste aromate cu carne si legume

Paste aromate cu carne si legume din: paste, carne, morcov, unt, usturoi, parmezan. Ingrediente: o pungă paste 450 g carne tocată o ceapă 2 căţei usturoi 4 linguri unt un morcov puţin parmezan pentru servit sare piper   Mod de preparare: In unt, se pun la călit ceapa tocată şi usturoiul pisat. Se presară cu […]

Paste cu ciuperci cu usturoi

Paste cu ciuperci cu usturoi

Paste cu ciuperci cu usturoi din: paste, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g paste 250 g ciuperci o ceapă 4-5 roşii un căţel usturoi o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se trec sub un jet de apă rece şi se scurg foarte bine. In ulei se pun la […]

Reteta zilei: Paste cu sos de branza si bacon

Paste cu sos de branza si bacon din: bacon, piper cayenne, paste, crema de branza, smantana, parmezan, oua, piper. Ingrediente:  1 kg de bacon ¼ lingurița piper cayenne 1 kg paste ½ ceașca smantana ¼ cana crema de brânză ¼ cesti de parmezan ras 2 ouă ¼ linguriță de piper   Mod de preparare: Într-o […]

Paste cu pui si usturoi

Paste cu pui si usturoi

Paste cu pui si usturoi din: paste, piept de pui, usturoi, smantana, parmezan, sare, piper, ulei. Ingrediente: o pungă paste un piept de pui un căţel usturoi 150 ml smântână de gătit parmezan 2 linguri ulei câteva fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Puiul se taie şuviţe subţiri pe lung şi se pun să […]

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel   Mod […]

Paste ravioli cu broccoli si parmezan

Paste ravioli cu broccoli si parmezan

Paste ravioli cu broccoli si parmezan din: paste, broccoli, lapte, oua, sare, piper, legume. Ingrediente: 500 g broccoli 200 g parmezan 4 ouă 100 ml lapte 250 g paste ravioli cu carne sare piper busuioc oregano 1 lingură legume deshidratate 1 linguriţă ulei   Mod de preparare: Broccoli se fierbe în apă cu legume deshidratate […]

Reteta zilei: Penne cu sos de branza si nuci

Penne cu sos de branza si nuci din: nuca, penne, unt, lapte, branza albastra, sare, piper, rucola. Ingrediente:  ½ ceașca nuca 500gr penne 1 lingura unt 1 cană lapte ½ cești brânză albastră cate 1 praf sare si piper 4 cani rucola     Mod de preparare: Prajiti nucile la foc mediu timp de aproximativ […]

Paste penne integrale cu pui si ardei

Penne cu rosii cherry

Penne cu rosii cherry din: penne, rosii, usturoi, ardei, spanac, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500 g penne 200 g roşii cherry 3 căţei de usturoi 3 ardei capia mari, copţi şi curăţaţi 1 mână de spanac baby sau congelat ulei de măsline parmezan ras sare piper 1 praf de cimbru   Mod de preparare: […]

Spaghetti cu sos de rosii si vinete

Spaghete cu sos de dovlecei

Spaghete cu sos de dovlecei din: ceapa, morcovi, ardei, dovlecei, ulei, rosii, smantana, sare, piper. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 2 dovlecei 1 ardei 50 ml ulei 3 rosii sare piper 100 g smântână 1 pachet spaghete 100 g caşcaval ketchup   Mod de preparare: Se taie 2 cepe julien. Se dau pe râzătoare 2 […]

Spaghetti alla Putanesca

Spaghetti alla Putanesca din: spaghete, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 400 g spaghete   Mod de preparare: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, se […]

Spaghete cu masline

Spaghete cu ansoa si capere

Spaghete cu ansoa si capere din: spaghete, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 500 g spaghete   Mod de preparare: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, […]

Spaghete cu măsline si roşii

Spaghete cu parmezan si sos de rosii

Spaghete cu parmezan si sos de rosii din: spaghete, rosii, ceapa, parmezan, ulei, sare, piper. Ingrediente: o cutie spaghete 3 roşii o ceapă puţin parmezan 2-3 frunze busuioc 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: In ulei se căleşte ceapa tocată, apoi se presară cu puţină sare. Când s-a înmuiat ceapa, se adugă […]

Paste cu ton si rosii

Paste cu ton si rosii

Paste cu ton si rosii din: spaghete, ton, rosii, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 300 g spaghete 200 g ton proaspăt 10 roşii mici un căţel usturoi 2 linguri ulei pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Intr-o tigaie cu ulei se pune usturoiul curăţat şi tăiat la călit. Se adaugă roşiile întregi, se presară […]

Reteta zilei: Paste cu bacon si sos de branza

Paste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardeiiute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan Ingrediente:  400gr paste 300gr bacon, maruntit 200gr porumb ½ ardei iute, tocat 6 catei usturoi, tocat 1 lingură de miere ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat ½ ceașca vin alb 3 gălbenușuri de ou ½ ceașca de […]

Penne cu rosii, ardei si parmezan

Penne cu rosii, ardei si parmezan

Penne cu rosii, ardei si parmezan din: penne, rosii, usturoi, ardei, spanac, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500 g penne 200 g roşii cherry 3 căţei de usturoi 3 ardei capia mari, copţi 1 mână de spanac ulei de măsline parmezan ras sare piper 1 praf de cimbru   Mod de preparare: Pastele se fierb […]

Paste cu ansoa si capere

Paste cu ansoa si capere

Paste cu ansoa si capere din: paste, rosii, ulei, ansoa, capere, ardei, masline. Ingrediente: 400 g roşii 100 g masline 4 linguri ulei de măsline 4 fileuri de anşoa usturoi 2 linguri capere 2 ardei iuţi sare şi piper 500 g paste   Mod de preparare: Se opăresc 400 g roşii in apă clocotită, 10 secunde, […]

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel

Paste cu creveti si sparanghel din: paste, creveti, fasole, sparanghel, lamaie, ulei. Ingrediente: 200 g creveţi, curăţaţi de cochilii 150 g Boursin 150 g fasole verde, congelată 250 g sparanghel, curăţat şi tăiat în 2-3 segmente 2 linguri ulei de măsline 1 lămâie, zeama şi coaja răzuită 1-2 linguri de lapte 400 g paste penne […]

Creveti cu taietei

Creveti cu taietei

Creveti cu taietei din: creveti, taietei, ardei, lamaie, ceapa, coriandru. Ingrediente: 2 linguriţe zahăr brun 2 linguri sos de peşte 3 linguri oţet de orez 1 lamaie 1 ardei 250 g taietei 200 g creveţi ceapa coriandru   Mod de preparare: Intr-un vas mic, pe foc, pune 2 linguriţe zahăr brun, 2 linguri sos de […]

Spaghete cu pui si mozzarella

Spaghete cu pui si mozzarella

Spaghete cu pui si mozzarella din: spaghete, mozzarella, piept de pui, rosii, dovlecel, usturoi, sare, piper, busuioc. Ingrediente: 100 g spaghete 4 bulgăraşi de mozzarella 1/4 piept de pui 1 dovlecel 4 roşii cherry sare piper mozaic ulei 2 căţei de usturoi 1 linguriţă unt busuioc   Mod de preparare: Taie dovlecelul rondele, fără să-l […]

Paste cu branza topita

Paste cu branza topita

Paste cu branza topita din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 10 ciuperci proaspete 50 g unt 250 ml smântână de gătit un cub brânză topită sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între […]

Paste cu branza si ciuperci

Paste cu branza si ciuperci

Paste cu branza si ciuperci din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 10 ciuperci 50 g unt 250 ml smântână un cub brânză sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între timp se pun la […]

Penne cu sos de ton

Reteta zilei: Penne cu sos de branza

Penne cu sos de branza din: nuci, penne, unt, lapte, branza albastra, sare, piper, rucola. Ingrediente:  ½ ceașca nuci, prajite ½ kg penne 1 lingură unt 1 cană lapte ½ cești brânză albastră 1 praf de sare si piper 4 cani rucola     Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Transferati intr-un bol si […]

Salată de paste in stil italian

Paste cu rosii cherry

Paste cu rosii cherry din: dovlecel, spanac, rosii, paste. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se […]

Paste cu dovlecei

Paste cu dovlecel 

Paste cu dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă feliile […]

Salată de paste in stil italian

Paste aromate cu legume

Paste aromate cu legume din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare şi se lasă deoparte. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. […]

Spaghete fara ou cu legume

Spaghete fara ou cu legume

Spaghete fara ou cu legume din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval. Ingrediente: 1 pachet spaghete fără ou 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii 150 g caşcaval de post, ras sare piper busuioc, după gust   Mod de preparare: Fierbi pastele conform indicaţiilor de […]

Gnocchi cu ou si branza

Gnocchi cu ou si branza

Gnocchi cu ou si branza din: cartofi, faina, ou, sare, ulei, unt, branza. Ingrediente: 1 kg cartofi 400 g făină 1 ou sare 1 lingură ulei 3 linguri unt 300 g brânză   Mod de preparare: Cureţi cartofii şi îi fierbi în apă cu sare, îi scoţi şi îi zdrobeşti ca pentru piure, apoi ii […]

Lasagna cu dovlecei si mozzarella

Lasagna cu dovlecei si mozzarella

Lasagna cu dovlecei si mozzarella din: dovlecei, branza, mozzarella, oua, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei 500 g suc de roşii 400 g brânză dulce de vaci 200 g mozzarella 2 ouă 1 ceapă 1 morcov 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se taie dovleceii pe lungime şi se dau cu […]

Spaghete cu legume si usturoi 

Spaghete cu legume si cascaval

Spaghete cu legume si cascaval din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval. Ingrediente: 1 pachet spaghete fără ou 1 dovlecel 2 ardei graşi 5 căţei usturoi 2 linguri ulei 1 ceapă 5 roşii 150 g caşcaval de post sare piper busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le curgi […]