Spaghete cu sos de rosii si patrunjel

Spaghete cu sos de rosii si patrunjel din: spaghete, rosii, ceapa, zahar, ulei, patrunjel, unt, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete 1 kg roşii 2 cepe sare piper măcinat zahăr 4 linguri ulei de măsline, extravirgin 4 linguri pătrunjel tocat mărunt 2 linguri unt 30 g parmezan ras   Mod de preparare:Roşiile se taie înjumătăţi, […]

Pasta fainoase cu sos de ciuperci

Paste cu sos verde de patrunjel

Paste cu sos verde de patrunjel din: patrunjel, nuca, parmezan, usturoi, ulei, paste, sare, piper. Ingrediente: 4 legături pătrunjel 10 mieji de nucă 2 linguri parmezan 2 căţei usturoi 4-5 linguri ulei 300 g paste sare piper   Mod de preparare: In bolul unui mixer se pune pătrunjelul tăiat mai mare. Se adaugă nucile, parmezanul […]

Paste delicioase cu dovlecei

Paste delicioase cu dovlecei

Paste delicioase cu dovlecei din: paste, dovlecei, usturoi, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 450 g penne rigate 3 dovlecei mici 7-8 căţei de usturoi ulei de măsline sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă cu sare, urmând întocmai indicaţiile scrise pe cutie, într-o tigaie, pune ulei de măsline si căleşte usturoiul […]

Paste cu sos de rosii – simplu si usor

Paste cu sos de rosii din: spaghete, rosii, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghetti 250 g roşii proaspete sau roşii la cutie usturoi pătrunjel ulei sare piper   Mod de preparare: Pune la fiert apă cu sare; când fierbe apa, adaugă pastele şi fierbe-le exact cât este indicat pe cutie. Intr-o tigaie, […]

Paste cu vinete si gogosari

Paste cu vinete si gogosari din: spaghete, vanata, gogosar, usturoi, ulei, busuioc, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 450 g spaghetti integrale 1 vânătă mare 1 gogoşar 2 căţei de usturoi sare piper ulei de măsline pătrunjel busuioc   Mod de preparare: Pune apa la fiert cu 10 g de sare. Când dă în clocot, adaugă pastele […]

Paste cu legume si carnati

Paste cu legume si carnati din: vanata, ardei, rosii, carnat, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 vânată un ardei gras 2 rosii un cârnat o pungă paste 2 linguri ulei o ceapă sare piper   Mod de preparare: Vânata se taie fetii care se presară cu sare şi se lasă aşa. In ulei se pune […]

Paste gratinate cu branza

Paste gratinate cu branza din: paste, sunca, branza, smantana, cascaval, sare, piper. Ingrediente: o pungâ paste 250 g şuncă un tub mic de brânză topită 150 ml smântână de gătit 4-5 linguri cascaval sare piper   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Şunca se taie cuburi sau fâşii şi […]

Paste cu ton si cascaval

Paste cu ton si cascaval

Paste cu ton si cascaval din: paste, ton, porumb, cascaval, smantana, verdeata, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste o conservă ton în suc propriu 250 ml smântână de gătit o conservă mică porumb 50 g caşcaval ras verdeaţă, după gust sare si piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de […]

Cannelloni cu ciuperci si cascaval

Cannelloni cu ciuperci si cascaval

Cannelloni cu ciuperci si cascaval din: paste, ciuperci, ceapa, usturoi, cascaval, smantanam ulei, sare. Ingrediente: o cutie paste cannelloni 10 ciuperci albe o ceapa 2 catei usturoi 2-3 linguri smântână de gătit 50 g cascaval ras 1/2 legătură pătrunjel o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ciupercile spălate se taie mărunt, iar ceapa […]

Lasagna de pui

Lasagna cu hribi

Lasagna cu hribi din: hribi, hasme, unt, brandy, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 85 g hribi uscaţi 475 ml apă 8 haşme tocate 55 g unt 3 linguri de brandy 335 ml smântână sare, piper negru proaspăt măcinat şi puţină nucşoară rasă 280 g foi de lasagna 165 g parmezan proaspăt ras 5 linguri […]

Lasagna cu hasme

Lasagna cu hasme

Lasagna cu hasme din: hasme, unt, brandy, smantana, sare, piper, nucsoara, parmezan. Ingrediente: 8 haşme tocate 55 g unt 3 linguri de brandy 335 ml smântână sare, piper negru proaspăt măcinat puţină nucşoară 280 g foi de lasagna 165 g parmezan proaspăt ras   Mod de preparare: Incălziţi cuptorul la 190° C. Inăbuşiţi haşmele în unt […]

Paste la tava

Paste la tava din: paste, oua, smantana, cascaval, sunca, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste 4 ouă 100 g smântână 100-200 g caşcaval 200-300 g şuncă presată sare piper   Mod de preparare: Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare. Când sunt fierte, clăteşte-le şi lasă-le la scurs. Bate ouăle cu smântână, sare […]

Salata de paste cu porumb

Salata de paste cu susan

Salata de paste cu susan din: spaghete, ceapa, ciuperci, ulei, usturoi, ardei, seminte de susan, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200 g spaghete fierte 1 salată verde frunze de ceapă verde 250 g ciuperci ulei, pentru prăjit 2-3 căţei de usturoi, măruntiti sare si piper 1 ardei gras roşu, tocat seminţe de susan Pentru dressing: 2 […]

Spaghete cu sos de carne si de rosii

Spaghete cu sos de carne si de rosii

Spaghete cu sos de carne si de rosii din: spaghete, carne tocata, ceapa, morcov, dafin, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: o cutie spaghete 650 g carne tocată amestec o ceapă un morcov o foaie dafin 350 ml suc de roşii 2 linguri ulei sare si piper   Mod de preparare: In ulei se […]

Paste cu legume si busuioc

Paste cu legume si busuioc

Paste cu legume si busuioc din: paste, vanata, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste o vânătă un dovlecel 6 roşii mici un ardei roşu 4 linguri ulei câteva frunze busuioc sare piper   Mod de preparare: Vânata şi dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 […]

Retete pentru Masa de Paste

Retete pentru Masa de Paste Reteta zilei: Miel aromat pe pat de orez basmati si ardei iute Reteta zilei: Tocanita de miel cu orez Reteta zilei: Frigarui de miel Reteta zilei: Cotlete de miel la gratar cu ceapa verde si sos pesto Reteta zilei: Chiftelute de miel Pofta buna!

Cremă de mango cu migdale

Retete de prajituri pentru Paste. 5 prajituri gustoase

Retete de prajituri pentru Paste: Reteta zilei: Prajitura cu smochine si migdale   Prajitura cu smochine si migdale din: faina, praf de copt, bicarbonat, sare, nucsoara, zahar, oua lapte batut, unt, vanilie, migdale, smochine, fulgi de migdale. Ingrediente pentru prajitura:  2 1/2 cani faina 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu sare […]

Paste cu masline

Paste cu masline

Paste cu masline din: paste, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste o ceapă 100 g măsline feliate 6 roşii în bulion 2 linguri ulei sare  si piper   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se pune la călit într-o -tigaie în care s-a încins puţin ulei. Se […]

Tagliatelle cu carne de vita

Tagliatelle cu carne de vita din: carne de vita, ceapa, morcov, suc de rosii, usturoi, cimbru, scortisoara, nucsoara, ulei, paste. Ingrediente: 650 g carne tocata de vita o ceapa un morcov 350 ml suc de roşii un cătel usturoi putin cimbru un praf scortisoară un praf nucsoară 2 linguri ulei 1/2 legătură pătrunjel sare si […]

Salata iute cu penne

Paste aromate

Paste aromate din: paste, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste un dovlecel 5 roşii mici un ardei roşu 4 linguri ulei câteva frunze busuioc sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Se scurge bine apoi şi se pune la […]

Paccheri umplute cu carne de curcan

Paccheri umplute cu carne de curcan

Paccheri umplute cu carne de curcan din: paste paccheri, carne tocata de curcan, patrunjel, ardei, ceapa, legume deshidratate, ierburi aromatice, ulei, oua de prepelita, faina, lapte, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 300 g paste paccheri 250 g carne tocată de curcan 1 rădăcină de pătrunjel 2 ardei capia copţi 1 ceapă roşie 1 lingură legume deshidratate […]

Cannelloni cu branză si mărar

Cannelloni cu linte si spanac

Cannelloni cu linte si spanac din: linte, spanac, rosii pasate, cannelloni, praz, usturoi, parmezan, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 400 g linte 200 g spanac congelat 1 cutie de roşii pasate 1 cutie de cannelloni 1 fir de praz 3 căţei de usturoi 150 g caşcaval sau parmezan pătrunjel pentru decor sare piper   Mod de preparare: […]

Salata de paste cu linte

Salata de paste cu linte

Salata de paste cu linte din: linte, praz, morcov, ardei, paste, ulei, oregano, cibru, piper, ghimbir, paatrunjel, sare. Ingrediente: 400 g linte fiartă 1 fir de praz 1 morcov mare 1 ardei capia 250 g paste făinoase ulei de măsline oregano cimbru piper măcinat praf de ghimbir frunze uscate de pătrunjel sare   Mod de […]

Paste cu ragu vegetarian

Paste cu ragu vegetarian

Paste cu ragu vegetarian din: linte, praz, rosii, spaghete, spanac, ulei, usturoi, pasta de tomate, sos chili, piper, sare, busuioc, caju. Ingrediente: 125 g linte rosie 1 fir de praz 400 g cubuleţe de roşii decojite 500 g spaghete 100 g spanac congelat mărunţit 50 ml ulei de măsline 3 căţei de usturoi 1 lingură pastă de […]

Pui fript cu paste

Pui fript cu paste

Pui fript cu paste din: piept de pui, spaghete, ardei, dovlecel, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 piepţi de pui 500 g spaghete 1 dovlecel 2 ardei graşi roşii 1 ceapă 1 legătură de pătrunjel 2 linguri cu ulei de măsline sare si piper   Mod de preparare: Spală pieptul de pui, apoi taie-l […]

Salata de paste cu broccoli si ciuperci

Salata de paste cu broccoli si ciuperci

Salata de paste cu broccoli si ciuperci din: paste, rosii, broccoli, ulei, usturoi, ciuperci, masline, iaurt, sare, piper, salvie sau oregano. Ingrediente: 300 g paste scurte, de preferinţă integrale 4-6 roşii cherry 300 g broccoli 1-2 linguri ulei 2 căţei de usturoi 500 g ciuperci proaspete sau 1 cutie felii de ciuperci conservate în saramură 150 g […]

Ciuperci la cuptor

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval. Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 linguri […]

Lasagna cu ciuperci Champignon

Lasagna cu ciuperci Champignon

Lasagna cu ciuperci Champignon din: ciuperci, ceapa, ulei, usturoi, spanac, mascarpone, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 4 linguriţe cu ulei de măsline 250 g ciuperci champignon,feliate 1 ceapă, curăţată şi tăiată mărunt 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 500 g spanac congelat sare şi piper negru măcinat 500 g mascarpone 1/2 linguriţă cu nucşoară măcinată 200 g […]

Ciorba de sfecla rosie cu paste

Ciorba de sfecla rosie cu paste

Ciorba de sfecla rosie cu paste din: sfecla rosie, paste scurte, ceapa, cartof, morcov, telina, ulei, sare, piper, patrunjel. O ciorbita simpla si gustoasa. Ingrediente: 500 g sfeclă roşie 50 g paste scurte 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 rădăcină de ţelină 2-3 linguri ulei sare piper 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: […]

Salata de paste cu ridichi

Salata de paste cu ridichi

Salata de paste cu ridichi din: paste, rosii, ridichi, ciuperci, mustar, lamai, sare, piper. Ingrediente: 100 g paste 2-3 roşii mici 4 ridichi 2 linguri ciuperci conservate Pentru sos: o linguriţă muştar sucul unei lămâi sare si piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, ciupercile […]