Reteta zilei: Paste cu ton si ciuperci

Paste cu ton si ciuperci din: ton, ciuperci, pasta de tomate, fasole verde, usturoi, piper, ulei, paste. Ingrediente: 185g ton din conserva 105g ciuperci din conserva, tocate 70g pasta de tomate 100g fasole verde 2 catei usturoi piper ulei paste Mod de preparare: Aduceti o oala cu apa la fiert si fierbeti pastele al dente. […]

Reteta zilei: Salata de paste cu legume

Salata de paste cu legume din: paste, castravete, ceapa, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet linguine 1 castravete cubulețe 1 ceapă cubulețe 2 rosii, cubulețe sare, piper     Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Scurgeti si lasati sa se raceasca. Se amestecă restul ingredientelor. Se adauga apoi peste paste. Omogenizati si serviti. Salata […]

Reteta zilei: Paste cu branza

Paste cu branza din : unt, faina, ceapa, usturoi, cheddar, smantana, nucsoara, sare, paste. Ingrediente: 2 linguri unt 2 linguri faină 1 ceapă cubulețe 1 cățel de usturoi cubulețe 2 cești cheddar rasă 1 ceașcă smantana 1/2 linguriță nucșoară 1/2 linguriță sare 300gr paste Mod de preparare: Radeti barzna. Fierbeti pastele al dente. Între timp, […]

Reteta zilei: Paste cu sos de curry

Paste cu sos de curry din: paste, unt, lapte, morcovi, oua, sare, piper, curry, cheddar, pesmet. Ingrediente: 400gr paste 4 linguri unt ⅔ cana lapte 1 ceasca morcovi 2 oua 1 lingurita sare ¼ linguriță piper negru 1 praf curry 300gr brânză rasa cheddar ⅓ ceasca pesmet Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Scurgeți […]

Reteta zilei: Paste cu sos pesto aromat

Paste cu sos pesto aromat din: mazare, ulei de masline, usturoi, nuci, suc de lamaie, sare de mare, menta, paste. Ingrediente: ½ ceasca de mazăre 2 linguri ulei de măsline 1 catel usturoi, zdrobit 1⅓ ceasca nuci sucul de la ½ lamâie ½ linguriță sare de mare 1 lingura menta proaspata 200gr paste, dupa preferinta […]

Reteta zilei: Paste cu fructe de mare si sos de rosii

Paste cu fructe de mare si sos de rosii din: sos de rosii, fructe de mare, sos de stridii, paste, usturoi, suc de struguri, parmezan. Ingrediente:  1 ceasca sos de roșii 1 pachet de fructe de mare congelate 1 cutie sos de stridii paste, după gust 4 catei usturoi ¾ ceasca suc de struguri parmezan, […]

Paste cu praz

Paste cu praz

Paste cu praz cu: vanata, ulei de masline, rosii, praz, piper. Ingrediente: 100 g paste cu formă de tub o vânătă 50 ml ulei de măsline 2 roşii 1/2 fir de praz piper după gust   Mod de preparare: In apa clocotită şi puţin sărată, se răstoar­nă pastele să fiarbă. Intre timp, se călesc prazul […]

Lasagna cu scoici si rosii

Lasagna cu scoici si rosii

Lasagna cu scoici si rosii din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline negre, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]

Paste fara gluten cu masline

Paste fara gluten cu masline

Paste fara gluten cu masline din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare o mână bună de rucola   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă […]

Tortellini cu prosciutto

Tortellini cu prosciutto

Tortellini cu prosciutto din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval. Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 linguri caşcaval ras   Mod de […]

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare si usturoi din: paste, ulei de masline, usturoi, creveti, scoici, midii, vin alb, sofran, lamaie, smantana, patrunjel, seminte de pin. Ingrediente:  200 g de paste 2 linguri ulei de măsline 3 căţei de usturoi, feliaţi subţire 100 g de creveţi, decorticaţi 100 g de scoici 300 g de midii, cu cochiliile […]

Lasagna cu fructe de mare si masline

Lasagna cu fructe de mare si masline 

Lasagna cu fructe de mare si masline din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]

Tagliatele cu midii si legume

Tagliatele cu midii si legume

Tagliatele cu midii si legume din: oua, faina, spanac, morcovi, salata rucola, midii, salata lolo rossa, busuioc, lamaie, frunza de dafin, vin alb demisec, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 200 g spanac doi morcovi fierţi 100 g salată rucola 500 g midii o salată lolo rossa busuioc uscat […]

Paste cu sos de galbiori

Paste cu sos de galbiori

Paste cu sos de galbiori din: paste, ceapa, ulei, galbiori, cheddar, amidon, lapte, sare, piper. Ingrediente: 375 g paste 1 ceapă mică 2-3 linguri ulei 150 g ciuperci gălbiori 75 g cheddar 1 linguriţă amidon 50 ml lapte sare piper   Mod de preparare: Se amesteda amidonul cu lapte. Galbiorii se curăţă foapte bine cu […]

Lasagna cu carne si sos

Lasagna cu carne si sos

Lasagna cu carne si sos cu: unt, carne de vita, masline, ceapa, usturoi, sos de rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, foi de dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 20 foi de lasagna 2 linguri cu unt 200 g carne tocată de vită 100 g măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 ml sos de roşii […]

Penne cu sardine

Penne cu sardine

Penne cu sardine cu: penne, sardine, fasole, capere, seminte susan, nuca, rosii, ardei gras, ceapa, ardei iute, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 300 g paste penne 400 g sardine o conservă fasole o lingură cu capere 30 g seminţe de susan 100 g miez de nucă 500 g roşii doi ardei graşi […]

Lasagna de vinete si ciuperci

Lasagna de vinete si ciuperci

Lasagna de vinete si ciuperci din: foi de lasagna, sos de rosii, vanata, cartof, ciuperci, ardei, busuioc, mozzarella. Ingrediente: 1 conservă cu sos de roşii 1 vânătă mare, tăiată pe lungime în felii subţiri 1 cartof, tăiat în rondele subţiri 200 g ciuperci, tăiate în felii subţiri 1 ardei roşu, tăiat în fâşii 1/2 pachet cu […]

Reteta zilei: Macaroane cu sos de branza si carnati

Macaroane cu sos de branza si carnati din: carnati, macaroane, sare, ulei, sos de branza. Ingrediente:  240gr carnati 300gr macaroane sare 1 lingurita de ulei 1 cana sos de brânză     Mod de preparare: Incalziti uleiul si prajiti carnatii timp de aproximativ 5-6 minute. Gatiti pastele al dente in apa clocotita sarata. Scurgeti. Adăugați […]

Spaghete cu mazare

Spaghete cu mazare

Spaghete cu mazare din: spaghete, mazare, broccoli, parmezan, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 350 g spaghete 150 g broccoli 200 g mazăre congelată 100 g parmezan ras o mână de frunze de busuioc proaspăt sare piper   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă cu sare. Nu le fierbe prea mult, trebuie să fie […]

Lasagna cu somon si rosii

Lasagna cu somon si rosii

Lasagna cu somon si rosii din: sparanghel, sare, zahar, file de somon, esalote, unt, faina, lapte, smantana, piper, nucsoara, foi de lasagna. Ingrediente: 800 g sparanghel sare un praf de zahăr 4 roşii bine coapte 400 g file de somon 2 cepe eşalote 2 linguri cu unt 2 linguri cu făină 200 ml lapte 200 […]

Tagliatele cu piept de pui

Tagliatele cu piept de pui

Tagliatele cu piept de pui din: tagliatele, piept de pui, rosii, ceapa, usturoi, ciuperci, ulei, sae, piper, verdeata. Ingrediente: 1 pachet cu tagliatele 200 g piept de pui 10-15 roşii cherry 3-4 roşii mari 1 ceapă 2-3 căţei de usturoi 5-6 ciuperci champignon 1-2 linguriţe cu ulei 2 linguriţe cu zahăr sare piper busuioc cimbru   […]

Linguini cu ton si marar

Linguini cu ton si marar

Linguini cu ton si marar din: linguini, ton, ceapa, lamaie, marar, ulei de masline. Ingrediente: 150 g de linguini 200 g de ton 1/2 de ceapă 1 roşie coaja rasă şi sucul unei lămâi 1 legătură de mărar, tocată 2 linguri de ulei de măsline   Mod de preparare: Se pregătesc 150 g de linguini […]

Fettuccine cu parmezan

Fettuccine cu parmezan

Fettuccine cu parmezan din: ulei de masline, usturoi, lapte, unt, fettuccine, sare, piper, parmezan, patrunjel. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 4 catei de usturoi, tocat 2 cani de supa de pui 1 cana de lapte 2 linguri de unt 250 g fettuccine sare piper negru proaspat macinat 1/4 ceasca parmezan proaspat ras 2 linguri […]

Reteta zilei: Paste cu sos de smantana si pancetta

Paste cu sos de smantana si pancetta din: paste, smantana, spanac, pancetta, usturoi, ceapa, galbenus de ou, ulei de masline. Ingrediente:  180gr paste 100 ml smantana de gătit 2 legaturi spanac proaspat 70 de grame pancetta, cubulete 3 catei usturoi, tocat 1 legatra ceapa, tocata marunt ½ ceasca brânză rasă gălbenușuri de ou ½ linguriță […]

Spaghete cu carnati si rosii

Spaghete cu carnati si rosii

Spaghete cu carnati si rosii din: spaghete, rosii, carnati, ciuperci, ardei, praz, usturoi, maghiran, cimbru, ulei, sare, piper, boia. Ingrediente: 400 g spaghete 1-2 cârnaţi afumaţi 750 g roşii 1-2 ardei graşi roşii 3-4 ciuperci champignon 1-2 fire de praz 2-3 căţei de usturoi 1 legătură de maghiran 1 crenguţă de cimbru ulei sare piper […]

Paste usturoiate

Paste usturoiate

Paste usturoiate din: paste, margarina, ceapa, patrunjel, usturoi, ulei, sare. Ingrediente: 200 g paste tip tuburi 2 linguri cu margarina 2 fire de ceapă verde 1 legătură de pătrunjel 4-5 căţei de usturoi ulei de măsline sare   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet. Intre […]

Reteta zilei: Paste cu creveti si sos de rosii

Paste cu creveti si sos de rosii din: paste, sos pesto, rosii cherry, feta, usturoi, busuioc, ulei de masline, creveti. Ingrediente:  300gr paste spiralate 3 linguri sos pesto proaspăt rosii cherry ⅓ ceasca brânză feta 2 catei usturoi 1 lingurita busuioc uscat 1 lingură de ulei de măsline 1 cana creveți proaspeți Mod de preparare: […]

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon

Cannelloni cu bacon din: cannelloni, bacon, ardei, ceapa, pasta de rosii, ulei, parmezan, sare, piper, leustean. Ingrediente: 8 bucăţi de cannelloni 2 felii subţiri de bacon 3 ardei graşi 1 ceapă 3 linguri cu pastă de roşii 2 linguri cu ulei 100 g parmezan 3 fire de leuştean sare piper   Mod de preparare: Taie în […]

Reteta zilei: Penne cu sos pesto si mazare

Penne cu sos pesto si mazare din: patrunjel, menta, usturoi, parmezan, migdale, ulei de masline, lamaie, penne, sare, mazare. Ingrediente:  1 legatura patrunjel tocat 10 frunze de menta 4 catei usturoi, tocat ½ ceasca de parmezan, ras ½ ceasca de migdale ⅓ ceasca ulei de măsline 1 lămâie 200gr penne paste sare, dupa gust pastai […]

Linguini cu ton si marar

Reteta zilei: Linguini cu sos de lamaie

Linguini cu sos de lamaie din: lamai, linguini, ulei de masline, parmezan, frunze de telina, patrunjel, unt, fulgi de chili. Ingrediente:  4 lămâi 300gr linguini 4 linguri ulei de masline 1 ceasca parmezan, ras 1 ceasca frunze de telina, tocate 1 ceasca pătrunjel, tocat 3 linguri unt 1 lingurita fulgi de chili   Mod de […]

Reteta zilei: Fetuccini carbonara

Fetuccini carbonara din: bacon, pancetta, scortisoara, smantana, parmezan, galbenus de ou, fettuccini, arpagic, sare, piper. Ingrediente:  4 felii de bacon, tocat 4 felii de pancetta, tocata ¼ linguriță scorțișoară 2 cesti smantana 1½ ceasca parmezan ras 6 gălbenușuri de ou 400gr fettuccini 2 linguri de arpagic, tocat sare și piper, dupa gust Mod de preparare: […]