Salata de paste cu curcan

Salata de paste cu curcan din: paste, ulei, miere, sia, lamaie, friptura de curcan, porumb, rosii, ceapa. Ingrediente: 50 g paste 3 linguri ulei de măsline 1 lingură miere 1 lingură sos de soia 1/2 lingură zeamă de lămâie 100 g friptură de curcan 100 g porumb dulce 2 roşii 2 fire de ceapă verde   […]

Tocana de vita cu paste

Tocana de vita cu paste

Tocana de vita cu paste din: bacon, carne de vita, faina, ulei de masline, ceapa, usturoi, vin rosu sec, supa de vita, sare de mare, piper, morcovi baby, paste cu ou. Ingrediente: 6 felii de bacon, fierte și tocate 1kg carne de vita, cuburi 1/4 ceasca făină 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa, […]

Lasagna cu pui si mozzarella

Lasagna cu pui si mozzarella 

Lasagna cu pui si mozzarella din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod de […]

Tagliatelle cu sos ragu

Tagliatelle cu sos ragu

Tagliatelle cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb 200 g pastă de tomate sare si piper   Mod de preparare: Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj […]

Paste cu sos de marar

Paste cu sos de marar

Paste cu sos de marar din: paste, marar, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, mustar, somon afumat. Ingrediente: 300 g paste fierte ¼ ceasca de mărar, tocat 1 lingura patrunjel, tocat 1 lingură de ulei de măsline 1 ½ linguriță suc de lămâie 1 linguriță coaja de lămâie 1½ linguriță muștar […]

Paste cu nuci in sos

Paste cu nuci in sos

Paste cu nuci in sos din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, paste. Ingrediente:  3 cepe, feliate 2 linguri ulei de măsline 4 fire cimbru 1 cățel de usturoi, tocat 100 gr nuci pecan, tocate 250 ml smantana ½ ceasca lapte 40 gr parmezan ras sare si piper […]

Paste cu sos si scoici

Paste cu sos si scoici

Paste cu sos si scoici din: paste, scoici, ulei de masline, unt, usturoi, rosie, vin alb, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente:  300 g paste 10 scoici 1 lingură de ulei de măsline 1 lingura unt 1 cățel de usturoi 1 rosie, tăiata 1 cană de vin alb 1 rădăcină pătrunjel, tocat suc de […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Salata de paste cu oua

Salata de paste si oua

Salata de paste cu oua din: paste, oua, rosii, mozzarella, rucola, busuioc, otet, sare. Ingrediente: 300 g paste scurte 6 ouă 6-8 roşii mozzarella rucola busuioc oţet balsamic sare   Mod de preparare: Se pun la fiert, în vase separate, ouăle şi pastele. Se taie roşiile şi brânza. Se aşază pe un platou tapetat cu rucola […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si smantana

Lasagna cu piept de pui si smantana din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 400 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Salata de paste cu sparanghel

Salata de paste cu sparanghel

Salata de paste cu sparanghel din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare. Ingrediente: 4 roşii 200 g paste 500 g sparanghel 4 ouă sare ulei suc de lămâie busuioc   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Se pun şi ouăle la fiert în alt vas. Se trece […]

Paste cu costita

Paste cu costita din: costita, oua, smantana, parmezan, busuioc, spaghete, ulei. Ingrediente: 250 g costiţă, tocată 3 ouă, bătute 6 linguri smântână 40 g parmezan, răzuit o mână frunze de busuioc 500 g spaghete 1 lingură ulei de măsline   Mod de preparare: Intr-un vas, pe foc, pune la fiert apă cu sare. Adaugă spaghetele […]

Paste cu somon si marar

Paste cu somon si marar din: paste, file de somon, sare, piper, unt, ulei, lamaie, marar. Ingrediente: 3 fileuri de somon sare piper unt 300 g paste ulei de masline usturoi lamaie migdale   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Presară cu sare şi piper 3 fileuri de somon proaspăt, unge cu câte […]

Paste cu carnaciori

Paste cu carnaciori din: carnaciori, paste, ulei, ceapa, rosii, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 400 g cărnăciori 1 lingură ulei 1 ceapă tocată 2 căţei de usturoi fenicul 1 ardei iute 400 g roşii 300 g paste sare piper   Mod de preparare: Frige pe grătar 400 g cărnăciori 10 minute, întorcăndu-i frecvent, până când se […]

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci

Macaroane cu scortisoara si nuci din: macaroane, nuci, scortisoara, zahar, ulei. Ingrediente: 1 pachet macaroane fără ou 300 g nuci zdrobite 1 praf scorţişoară 100-200 g zahăr 2 linguri ulei   Mod de preparare: Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scoţi şi le ţii la scurs. Separat, într-un bol, amesteci nucile cu zahărul, […]

Paste cu sos ragu

Paste cu sos ragu

Paste cu sos ragu din: tagliatelle, carne de vita, ulei, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet tagliatelle 500 g carne de vită, tocată 2 linguri ulei 1 ceapă 3-4 căţei usturoi 50 ml vin alb demisec 200 g pastă de tomate sare piper 5 frunze de busuioc   Mod de preparare: Fierbi pastele conform […]

Paste aromate cu rosii

Paste aromate cu rosii din: paste, rosii, ceapa, bulion, busuioc, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 10 roşii mici o ceapă o lingură bulion 2-3 frunze busuioc o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. Intre timp, se pun şi […]

Lasagna cu pui si mozzarella

Lasagna cu pui si dovleac

Lasagna cu pui si dovleac din: piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii, foi de lasagna. Ingrediente: un piept de pui o ceapă 400 g dovleac un pachet foi de lasagna 500 ml sos smântână de gătit 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare piper   Mod de […]

Salata de paste cu oua

Salata de paste cu oua

Salata de paste cu oua din: rosii, paste, sparanghel, oua, ulei, sare. Ingrediente: 4 roşii 200 g paste 500 g sparanghel 4 ouă sare ulei suc de lămâie busuioc   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. Se pun şi ouăle la fiert în alt vas. Se trece […]

Paste cu nuci in sos

Reteta zilei: Paste cu sos de smantana si nuci

Paste cu sos de smantana si nuci din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, paste. Ingrediente:  3 cepe, feliate 2 linguri ulei de măsline 4 fire cimbru 1 cățel de usturoi, tocat 100 gr nuci pecan, tocate 250 ml smantana ½ ceasca lapte 40 gr parmezan ras sare […]

Reteta zilei: Penne cu sos curry

Penne cu sos curry din: penne, unt, lapte, morcovi, oua, sare, piper, curry, cheddar, pesmet. Ingrediente:  300gr penne 4 linguri unt ⅔ ceasca lapte 1 cana morcovi tocati 2 oua 1 linguriță sare ¼ linguriță de piper negru 1 gr pudră de curry 300gr cheddar rasa ⅓ ceasca pesmet Mod de preparare: Gatiti pastele al […]

Reteta zilei: Paste cu patrunjel

Paste cu patrunjel din: patrunjel, usturoi, ulei de masline, piper rosu, sare, suc de lamaie, spaghete. Ingrediente:  1 cana patrunjel 5 catei de usturoi, felii subțiri 3 linguri ulei de măsline ½ linguriță piper rosu ¼ lingurita sare ½ linguriță suc de lămâie 400gr spaghete     Mod de preparare: Fierbeti pastele al dente. Scurgeți […]

Paste cu sos de marar

Reteta zilei: Paste cu somon si sos de marar

Paste cu somon si sos de marar din: paste, marar, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, mustar, somon afumat. Ingrediente: 300gr paste fierte ¼ ceasca de mărar, tocat 1 lingura patrunjel, tocat 1 lingură de ulei de măsline 1 ½ linguriță suc de lămâie 1 linguriță coaja de lămâie 1½ linguriță […]

Macaroane cu Cheddar

Macaroane cu Cheddar din: macaroane, lapte, ou, cascaval, branza, unt, sare, piper. Ingrediente: 250 g macaroane un ou 250 ml lapte 100 g caşcaval ras 100 g brânză Cheddar 2 linguri unt sare piper   Mod de preparare: Macaroanele se fierb 5 minute în apă sărată. Oul se amestecă cu laptele, se adaugă untul, caşcavalul […]

Macaroane cu sardele si capere

Macaroane cu sardele si capere

Macaroane cu sardele si capere din: macaroane, sardele, masline, capere, usturoi, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie sardele 2 căţei de usturoi 100 g măsline 1 lingură capere 2 linguri ulei de măsline 400 g roşii decojite sare piper 500 g macaroane 1 legătură busuioc 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Se scurg sardelele […]

Macaroane cu masline si capere

Macaroane cu masline si capere din: macaroane, sardele, masline, capere, usturoi, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie sardele (50 g) 2 căţei de usturoi 100 g măsline negre, fără sâmburi 1 lingură capere 2 linguri ulei de măsline 1 cutie (400 g) roşii decojite sare piper 400 g macaroane 1 legătură busuioc 1 legătură pătrunjel […]

Spaghete negre cu creveti

Spaghete negre cu creveti din: spaghete, creveti, usturoi, paprika, ghimbir, sare, piper. Ingrediente: 400 g spaghete negre cu cerneală de sepie 2 linguri ulei de cocos 2 căţei de usturoi tocaţi 1 linguriţă paprika 450 g creveţi decorticaţi 1 căniţă suc de lămâie 2 linguriţe ghimbir tocat 100 ml lapte de cocos coajă de lămâie […]

Spaghete cu sfecla si morcov

Spaghete cu sfecla si morcov

Spaghete cu sfecla si morcov din: sfecla, spaghete, miez de nuca, morcov, sare. Ingrediente: 1 sfeclă roşie 200 g spaghete 100 g miez de nucă 1 morcov sare verdeaţă   Mod de preparare: Pune sfecla la fiert fără s-o decojeşti, când dă apa în clocot. Las-o pe foc 15-20 de minute sau până când furculiţa intră […]

Paste cu rosii marinate

Paste cu rosii marinate din: paste, usturoi, capere, rosii, fulgi de ardei, sare, piper. Ingrediente: 5 căţei de usturoi 120 ml ulei de măsline extravirgini 400 g roşii 4 linguri capere 2 linguriţe coajă rasă de lămâie 1 lingură suc de lămâie 1/2 linguriţă fulgi de ardei sare piper 250 g paste mozzarella   Mod […]

Fusilli cu rosii si creveti

Fusilli cu rosii si creveti din: fusilli, broccoli, rosii, creveti, usturoi, busuioc. Ingrediente: 340 g fusilli 2 ceşti bucheţele de broccoli 6 roşii tăiate felii 20 ml ulei de măsline extravirgin 375 g creveţi mari cruzi, decorticaţi şi curăţaţi de intestin 3 căţei de usturoi tocaţi 20 ml oţet balsamic 1 vârf de cuţit de […]

Lasagna clasica cu parmezan

Lasagna clasica cu parmezan din: carne, suc de rosii, morcovi, ceapa, telina, lapte, ulei, vin, parmezan, sare, piper. Ingrediente: un pachet foi lasagna 250 g carne tocată de porc 500 g carne tocată de vită 250 ml suc de roşii 2 morcovi 2 cepe 2 fire ţelină 40 ml lapte o lingură ulei 250 ml […]

Lasagna simpla de legume

Lasagna simpla de legume

Lasagna simpla de legume din: lasagna, suc de rosii, ceapa, morcov, ciuperci, dovlecei. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un litru suc de roşii 2 cepe un morcov 250 g ciuperci 1-2 dovlecei 4 linguri ulei 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: Se căleşte o ceapă curăţată, spălată şi tocată. Se presară cu sare. Când […]