Reteta zilei: Salata de noodles cu carne de vita

Salata de noodles cu carne de vita din: sos de soia, otet, sos chili, condimente, ghimbir, usturoi, piper, ulei de susan, sos de peste, morcov, ceapa verde, taitei de orez, carne de vita, alune, coriandru, dovlecel, ardei, ciuperci. Ingrediente: 1 lingură sos de soia 9 linguri oțet ¼ ceasca sos chili 1 lingură condimente chinezesti […]

Reteta zilei: Carne de vita cu noodles si verdeata

Carne de vita cu noodles si verdeata din: pasta de susan, usturoi, sos de soia, ghimbir, fulgi de ardei iute, otet, ulei, boabe de mustar, ulei de susan, vita, piper, sare, noodles, ceapa verde, coriandru. Ingrediente: 1 lingură pastă de susan 2 catei de usturoi, tocat mărunt 2 linguri sos de soia 1 lingură ghimbir […]

Reteta zilei: Noodles cu mix de verdeturi

Noodles cu mix de verdeturi din: ceapa verde, ghimbir, ulei de struguri, sos de soia, otet, sare, ou,noodles. Ingrediente: 2½ cesti ceapa verde, feliata subțire ½ ceasca ghimbir, tocat ¼ ceasca ulei din semințe de struguri 1½ linguri sos de soia ¾ linguriță oțet ¾ linguriță sare 1 ou fiert moale 200gr noodles Mod de […]

Reteta zilei: Paste cu sos de avocado

Paste cu sos de avocado din: avocado, ulei de masline, suc de lamaie, ustutoi, sare, piper, paste. Ingrediente: 2 avocado 1 lingură ulei de măsline 1 lingură suc proaspăt de lămâie 1 usturoi, tocat mărunt 1 linguriță sare ¼ linguriță piper măcinat 1 pachet paste     Mod de preparare: Combinați toate ingredientele, cu excepția […]

Reteta zilei: Spaghete cu sos de salvie

Spaghete cu sos de salvie din: spaghete, varza de bruxelles, dovleac, ciuperci, nuca, unt, usturoi, ulei de masline, zahar brun, salvie, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet de spaghete 1 cana varză de bruxelles, tocată 1 dovleac 1 cană ciuperci, tocate ½ ceasca nucă, tocată 6 linguri unt 1 linguriță usturoi tocat 4 linguri ulei […]

Reteta zilei: Paste cu sos carbonara si patrunjel

Paste cu sos carbonara si patrunjel din: usturoi, ceapa, galbenus de ou, smantana, parmezan, paste, bacon, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 3 catei usturoi usturoi, tocat 1 ceapa, tocata 2 gălbenușuri de ou ½ cana smantana ¼ ceasca parmezan mărunțit 1 pachet paste, dupa preferinta 2 felii bacon 2 lingurițe ulei de măsline […]

Reteta zilei: Noodles cu sote de legume

Noodles cu sote de legume din: noodles, ceapa, dovlecei, ceapa verde, sos de soia, ulei, ulei de susuan, sos de stridii, pui. Ingrediente: 1 pachet noodles 1 ceapă 2 dovlecei 1 ceapă verde 1 lingurita sos de soia 1 lingura ulei 1 lingura ulei de susan 1 lingura sos de stridii carne de pui, pentru […]

Reteta zilei: Paste cu sos de usturoi si parmezan

Paste cu sos de usturoi si parmezan din: ulei de masline, unt, usturoi, ceapa verde, parmezan, piper, spaghete. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 lingură de unt 2 căței de usturoi 2 cepe verzi 1 cană parmezan proaspăt ras piper, dupa gust 1 pachet spaghete   Mod de preparare: Pregatiti ingredientele si fierbeti pastele […]

Paste savuroase si gustoase

Reteta zilei: Paste cu ton si ciuperci Paste cu ton si ciuperci din: ton, ciuperci, pasta de tomate, fasole verde, usturoi, piper, ulei, paste. Ingrediente: 185g ton din conserva 105g ciuperci din conserva, tocate 70g pasta de tomate 100g fasole verde 2 catei usturoi piper ulei paste Mod de preparare: Aduceti o oala cu apa […]

Reteta zilei: Penne cu sos pesto

Penne cu sos pesto din: patrunjel, menta, usturoi, parmezan, migdale, ulei de masline, lamaie, penne, sare. Ingrediente: 1 legatura patrunjel 10 frunze de menta 4 catei usturoi, tocat ½ ceasca de parmezan, ras ½ ceasca de migdale ⅓ ceasca ulei de măsline 1 lămâie ½ pachet penne sare după gust Mod de preparare: În blender, […]

Reteta zilei: Penne carbonara cu nuci pecan

Penne carbonara cu nuci pecan din: ceapa, ulei de masline, cimbru, usturoi, nuci pecan, smantana, lapte, parmezan, sare, piper, penne. Ingrediente: 3 cepe, felii 2 linguri ulei de măsline 4 fire cimbru 1 catel de usturoi, tocat 100gr nuci pecan, tocate 250ml smantana ½ cana lapte 40gr parmezan ras sare si piper, dupa gust 400gr […]

Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si patrunjel

Paste cu sos de rosii si patrunjel din: rosii, rosii cherry, ulei de masline, usturoi, patrunjel, ardei iute, sare, piper, spaghete. Ingrediente: 2 cani roșii decojite, cubulete 20 roșii cherry, taiate in jumătati ⅓ ceasca ulei de măsline 4 catei usturoi tocat patrunjel tocat 1 ardei iute, fara seminte sare si piper 1 pachet de […]

Reteta zilei: Paste cu ton si ciuperci

Paste cu ton si ciuperci din: ton, ciuperci, pasta de tomate, fasole verde, usturoi, piper, ulei, paste. Ingrediente: 185g ton din conserva 105g ciuperci din conserva, tocate 70g pasta de tomate 100g fasole verde 2 catei usturoi piper ulei paste Mod de preparare: Aduceti o oala cu apa la fiert si fierbeti pastele al dente. […]

Reteta zilei: Salata de paste cu legume

Salata de paste cu legume din: paste, castravete, ceapa, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet linguine 1 castravete cubulețe 1 ceapă cubulețe 2 rosii, cubulețe sare, piper     Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Scurgeti si lasati sa se raceasca. Se amestecă restul ingredientelor. Se adauga apoi peste paste. Omogenizati si serviti. Salata […]

Reteta zilei: Paste cu branza

Paste cu branza din : unt, faina, ceapa, usturoi, cheddar, smantana, nucsoara, sare, paste. Ingrediente: 2 linguri unt 2 linguri faină 1 ceapă cubulețe 1 cățel de usturoi cubulețe 2 cești cheddar rasă 1 ceașcă smantana 1/2 linguriță nucșoară 1/2 linguriță sare 300gr paste Mod de preparare: Radeti barzna. Fierbeti pastele al dente. Între timp, […]

Reteta zilei: Paste cu sos de curry

Paste cu sos de curry din: paste, unt, lapte, morcovi, oua, sare, piper, curry, cheddar, pesmet. Ingrediente: 400gr paste 4 linguri unt ⅔ cana lapte 1 ceasca morcovi 2 oua 1 lingurita sare ¼ linguriță piper negru 1 praf curry 300gr brânză rasa cheddar ⅓ ceasca pesmet Mod de preparare: Gatiti pastele al dente. Scurgeți […]

Reteta zilei: Paste cu sos pesto aromat

Paste cu sos pesto aromat din: mazare, ulei de masline, usturoi, nuci, suc de lamaie, sare de mare, menta, paste. Ingrediente: ½ ceasca de mazăre 2 linguri ulei de măsline 1 catel usturoi, zdrobit 1⅓ ceasca nuci sucul de la ½ lamâie ½ linguriță sare de mare 1 lingura menta proaspata 200gr paste, dupa preferinta […]

Reteta zilei: Paste cu fructe de mare si sos de rosii

Paste cu fructe de mare si sos de rosii din: sos de rosii, fructe de mare, sos de stridii, paste, usturoi, suc de struguri, parmezan. Ingrediente:  1 ceasca sos de roșii 1 pachet de fructe de mare congelate 1 cutie sos de stridii paste, după gust 4 catei usturoi ¾ ceasca suc de struguri parmezan, […]

Paste cu praz

Paste cu praz

Paste cu praz cu: vanata, ulei de masline, rosii, praz, piper. Ingrediente: 100 g paste cu formă de tub o vânătă 50 ml ulei de măsline 2 roşii 1/2 fir de praz piper după gust   Mod de preparare: In apa clocotită şi puţin sărată, se răstoar­nă pastele să fiarbă. Intre timp, se călesc prazul […]

Lasagna cu scoici si rosii

Lasagna cu scoici si rosii

Lasagna cu scoici si rosii din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline negre, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]

Paste fara gluten cu masline

Paste fara gluten cu masline

Paste fara gluten cu masline din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare o mână bună de rucola   Mod de preparare: Fierbe pastele în apă […]

Tortellini cu prosciutto

Tortellini cu prosciutto

Tortellini cu prosciutto din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval. Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 linguri caşcaval ras   Mod de […]

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare si usturoi

Paste cu fructe de mare si usturoi din: paste, ulei de masline, usturoi, creveti, scoici, midii, vin alb, sofran, lamaie, smantana, patrunjel, seminte de pin. Ingrediente:  200 g de paste 2 linguri ulei de măsline 3 căţei de usturoi, feliaţi subţire 100 g de creveţi, decorticaţi 100 g de scoici 300 g de midii, cu cochiliile […]

Lasagna cu fructe de mare si masline

Lasagna cu fructe de mare si masline 

Lasagna cu fructe de mare si masline din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea

Cannelloni cu legume si telemea din: ulei de masline, ceapa, usturoi, vanata, rosii, foi de lasagna, smantana, cascaval, telemea, branza de vaci, mozzarella si busuioc. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 1 catel de usturoi zdrobit 1 vanata curatata de coaja si taiata cuburi 400 g rosii tocate in suc un praf […]

Tagliatele cu midii si legume

Tagliatele cu midii si legume

Tagliatele cu midii si legume din: oua, faina, spanac, morcovi, salata rucola, midii, salata lolo rossa, busuioc, lamaie, frunza de dafin, vin alb demisec, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 3 ouă 400 g făină 200 g spanac doi morcovi fierţi 100 g salată rucola 500 g midii o salată lolo rossa busuioc uscat […]

Paste cu sos de galbiori

Paste cu sos de galbiori

Paste cu sos de galbiori din: paste, ceapa, ulei, galbiori, cheddar, amidon, lapte, sare, piper. Ingrediente: 375 g paste 1 ceapă mică 2-3 linguri ulei 150 g ciuperci gălbiori 75 g cheddar 1 linguriţă amidon 50 ml lapte sare piper   Mod de preparare: Se amesteda amidonul cu lapte. Galbiorii se curăţă foapte bine cu […]

Lasagna cu carne si sos

Lasagna cu carne si sos

Lasagna cu carne si sos cu: unt, carne de vita, masline, ceapa, usturoi, sos de rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, foi de dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 20 foi de lasagna 2 linguri cu unt 200 g carne tocată de vită 100 g măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 ml sos de roşii […]

Penne cu sardine

Penne cu sardine

Penne cu sardine cu: penne, sardine, fasole, capere, seminte susan, nuca, rosii, ardei gras, ceapa, ardei iute, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 300 g paste penne 400 g sardine o conservă fasole o lingură cu capere 30 g seminţe de susan 100 g miez de nucă 500 g roşii doi ardei graşi […]

Lasagna de vinete si ciuperci

Lasagna de vinete si ciuperci

Lasagna de vinete si ciuperci din: foi de lasagna, sos de rosii, vanata, cartof, ciuperci, ardei, busuioc, mozzarella. Ingrediente: 1 conservă cu sos de roşii 1 vânătă mare, tăiată pe lungime în felii subţiri 1 cartof, tăiat în rondele subţiri 200 g ciuperci, tăiate în felii subţiri 1 ardei roşu, tăiat în fâşii 1/2 pachet cu […]

Reteta zilei: Macaroane cu sos de branza si carnati

Macaroane cu sos de branza si carnati din: carnati, macaroane, sare, ulei, sos de branza. Ingrediente:  240gr carnati 300gr macaroane sare 1 lingurita de ulei 1 cana sos de brânză     Mod de preparare: Incalziti uleiul si prajiti carnatii timp de aproximativ 5-6 minute. Gatiti pastele al dente in apa clocotita sarata. Scurgeti. Adăugați […]

Spaghete cu mazare

Spaghete cu mazare

Spaghete cu mazare din: spaghete, mazare, broccoli, parmezan, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 350 g spaghete 150 g broccoli 200 g mazăre congelată 100 g parmezan ras o mână de frunze de busuioc proaspăt sare piper   Mod de preparare: Pune pastele la fiert în apă cu sare. Nu le fierbe prea mult, trebuie să fie […]