Paste la tava

Paste la tava din: paste, oua, smantana, cascaval, sunca, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste 4 ouă 100 g smântână 100-200 g caşcaval 200-300 g şuncă presată sare piper   Mod de preparare: Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare. Când sunt fierte, clăteşte-le şi lasă-le la scurs. Bate ouăle cu smântână, sare […]

Salata de paste cu porumb

Salata de paste cu susan

Salata de paste cu susan din: spaghete, ceapa, ciuperci, ulei, usturoi, ardei, seminte de susan, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200 g spaghete fierte 1 salată verde frunze de ceapă verde 250 g ciuperci ulei, pentru prăjit 2-3 căţei de usturoi, măruntiti sare si piper 1 ardei gras roşu, tocat seminţe de susan Pentru dressing: 2 […]

Spaghete cu sos de carne si de rosii

Spaghete cu sos de carne si de rosii

Spaghete cu sos de carne si de rosii din: spaghete, carne tocata, ceapa, morcov, dafin, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: o cutie spaghete 650 g carne tocată amestec o ceapă un morcov o foaie dafin 350 ml suc de roşii 2 linguri ulei sare si piper   Mod de preparare: In ulei se […]

Paste cu legume si busuioc

Paste cu legume si busuioc

Paste cu legume si busuioc din: paste, vanata, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste o vânătă un dovlecel 6 roşii mici un ardei roşu 4 linguri ulei câteva frunze busuioc sare piper   Mod de preparare: Vânata şi dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 […]

Paste cu masline

Paste cu masline

Paste cu masline din: paste, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste o ceapă 100 g măsline feliate 6 roşii în bulion 2 linguri ulei sare  si piper   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se pune la călit într-o -tigaie în care s-a încins puţin ulei. Se […]

Tagliatelle cu carne de vita

Tagliatelle cu carne de vita din: carne de vita, ceapa, morcov, suc de rosii, usturoi, cimbru, scortisoara, nucsoara, ulei, paste. Ingrediente: 650 g carne tocata de vita o ceapa un morcov 350 ml suc de roşii un cătel usturoi putin cimbru un praf scortisoară un praf nucsoară 2 linguri ulei 1/2 legătură pătrunjel sare si […]

Salata de paste si ton

Salata de paste si ton din: paste, ton, masline, ardei, ulei, lamaie, oregano, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste colorate 300 g ton conservat în apă 100 g măsline negre 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 2 linguri de ulei de măsline 1 lămâie 1 linguriţă de oregano uscat salată verde sare piper […]

Paste aromate

Paste aromate

Paste aromate din: paste, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste un dovlecel 5 roşii mici un ardei roşu 4 linguri ulei câteva frunze busuioc sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Se scurge bine apoi şi se pune la […]

Paccheri umplute cu carne de curcan

Paccheri umplute cu carne de curcan

Paccheri umplute cu carne de curcan din: paste paccheri, carne tocata de curcan, patrunjel, ardei, ceapa, legume deshidratate, ierburi aromatice, ulei, oua de prepelita, faina, lapte, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 300 g paste paccheri 250 g carne tocată de curcan 1 rădăcină de pătrunjel 2 ardei capia copţi 1 ceapă roşie 1 lingură legume deshidratate […]

Linguine cu carne de crab si parmezan

Linguine cu carne de crab si parmezan

Linguine cu carne de crab si parmezan din: crab, linguine, parmezan, vin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: linguine crab parmezan vin usturoi sare si piper   Mod de preparare: Pentru a pregăti acest preparat simplu, dar foarte gustos, cu paste făinoase, singurul efort pe care trebuie să-l faceţi este să căutaţi la magazin un crab întreg […]

Cannelloni cu linte si spanac

Cannelloni cu linte si spanac

Cannelloni cu linte si spanac din: linte, spanac, rosii pasate, cannelloni, praz, usturoi, parmezan, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 400 g linte 200 g spanac congelat 1 cutie de roşii pasate 1 cutie de cannelloni 1 fir de praz 3 căţei de usturoi 150 g caşcaval sau parmezan pătrunjel pentru decor sare piper   Mod de preparare: […]

Salata de paste cu linte

Salata de paste cu linte

Salata de paste cu linte din: linte, praz, morcov, ardei, paste, ulei, oregano, cibru, piper, ghimbir, paatrunjel, sare. Ingrediente: 400 g linte fiartă 1 fir de praz 1 morcov mare 1 ardei capia 250 g paste făinoase ulei de măsline oregano cimbru piper măcinat praf de ghimbir frunze uscate de pătrunjel sare   Mod de […]

Paste cu ragu vegetarian

Paste cu ragu vegetarian

Paste cu ragu vegetarian din: linte, praz, rosii, spaghete, spanac, ulei, usturoi, pasta de tomate, sos chili, piper, sare, busuioc, caju. Ingrediente: 125 g linte rosie 1 fir de praz 400 g cubuleţe de roşii decojite 500 g spaghete 100 g spanac congelat mărunţit 50 ml ulei de măsline 3 căţei de usturoi 1 lingură pastă de […]

Pui fript cu paste

Pui fript cu paste

Pui fript cu paste din: piept de pui, spaghete, ardei, dovlecel, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 piepţi de pui 500 g spaghete 1 dovlecel 2 ardei graşi roşii 1 ceapă 1 legătură de pătrunjel 2 linguri cu ulei de măsline sare si piper   Mod de preparare: Spală pieptul de pui, apoi taie-l […]

Salata de paste cu broccoli si ciuperci

Salata de paste cu broccoli si ciuperci

Salata de paste cu broccoli si ciuperci din: paste, rosii, broccoli, ulei, usturoi, ciuperci, masline, iaurt, sare, piper, salvie sau oregano. Ingrediente: 300 g paste scurte, de preferinţă integrale 4-6 roşii cherry 300 g broccoli 1-2 linguri ulei 2 căţei de usturoi 500 g ciuperci proaspete sau 1 cutie felii de ciuperci conservate în saramură 150 g […]

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor

Tortellini cu prosciutto si ciuperci la cuptor din: tortellini, prosciutto, ceapa, ciuperci, usturoi, rosii, ulei, oregano, sare, piper, parmezan, cascaval. Ingrediente: 250 g tortellini proaspete cu prosciuto 1 ceapă 1 borcan ciuperci tăiate 1 căţel de usturoi 550 g roşii decojite în bulion 3 linguri ulei oregano uscat sare piper 3 linguri parmezan ras 4 linguri […]

Lasagna cu ciuperci Champignon

Lasagna cu ciuperci Champignon

Lasagna cu ciuperci Champignon din: ciuperci, ceapa, ulei, usturoi, spanac, mascarpone, nucsoara, sare, piper. Ingrediente: 4 linguriţe cu ulei de măsline 250 g ciuperci champignon,feliate 1 ceapă, curăţată şi tăiată mărunt 2 căţei de usturoi, zdrobiţi 500 g spanac congelat sare şi piper negru măcinat 500 g mascarpone 1/2 linguriţă cu nucşoară măcinată 200 g […]

Ciorba de sfecla rosie cu paste

Ciorba de sfecla rosie cu paste

Ciorba de sfecla rosie cu paste din: sfecla rosie, paste scurte, ceapa, cartof, morcov, telina, ulei, sare, piper, patrunjel. O ciorbita simpla si gustoasa. Ingrediente: 500 g sfeclă roşie 50 g paste scurte 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 rădăcină de ţelină 2-3 linguri ulei sare piper 1 legătură pătrunjel   Mod de preparare: […]

Salata de paste cu ridichi

Salata de paste cu ridichi

Salata de paste cu ridichi din: paste, rosii, ridichi, ciuperci, mustar, lamai, sare, piper. Ingrediente: 100 g paste 2-3 roşii mici 4 ridichi 2 linguri ciuperci conservate Pentru sos: o linguriţă muştar sucul unei lămâi sare si piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, ciupercile […]

Paste cu pesto in 4 culori

Paste cu pesto in 4 culori

Paste cu pesto in 4 culori din: broccoli, mazare, dovlecel, busuioc, parmezan, ulei, usturoi, nuci de pin, paste, rosii, masline. Ingrediente: 100 g broccoli 65 g mazăre congelară 1 dovlecel, răzuit 50 g spanac proaspăt 50 g frunze de busuioc, plus pentru servit 50 g parmezan 175 ml ulei de măsline 1 căţel de usturoi, tocat […]

Paste cu branza

Paste cu branza

Paste cu branza din: paste, unt, faina, lapte, nucsoara, Cheddar, ceapa, sunca, pesmet. Ingrediente: 350 g paste scurte 25 g unt 25 g făină integrală 800 ml lapte integral un praf de nucşoară măcinată 125 g Cheddar sau caşcaval răzuit 40 g ceapă rumenită 180 g şuncă fiartă de porc 40 g pesmet alb   […]

Paste fara gluten cu legume

Paste fara gluten cu legume

Paste fara gluten cu legume din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare, rucola. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella sau caş proaspăt 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare din conservă tăiate in două o mână bună […]

Spaghete picante cu usturoi

Spaghete picante cu usturoi

Spaghete picante cu usturoi din: supa de legume, spaghete, broccoli, ulei, usturoi, ardei iute, parmezan. Ingrediente: 1 cub concentrat supă de legume 350 g spaghete 1/2 căpăţână broccoli, ruptă în buchete mici 2 linguri ulei de măsline 2 căţei de usturoi, zdrobit 1 ardei iute, tocat 4 linguri parmezan răzuit   Mod de preparare: Sfărâmă […]

Paste cu rosii si chorizo

Paste cu rosii si chorizo

Paste cu rosii si chorizo din: penne, ulei, ceapa, chorizo, rosii, lamaie, rucola, busuioc, patrunjel. Ingrediente: 300 g paste penne 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă, tocată mărunt 200 g chorizo, tăiat felii 300 g roşii, tocate zeama de la 1/2 lămâie 60g rucola 0 mână de busuioc pătrunjel proaspăt, tocat   Mod de […]

Spaghete cu legume colorate

Spaghete cu creveti si dovlecel

Spaghete cu creveti si dovlecel din: spaghete, ulei, creveti, usturoi, seminte fenicul, chili, dovlecei, lamaie, busuioc. Ingrediente: 100 g spaghete 1 lingură ulei de măsline 350 g creveţi uriaşi 2-3 căţei de usturoi, zdrobit 3/4 linguriţă seminţe fenicul, zdrobit 1/2 linguriţă chilii 3 dovlecei mici, tăiaţi fâşii subţiri cu cuţitul special de curăţat legume zeama […]

Paste cu branza

Retete Dukan: Paste cu branza

Paste cu branza din: paste, iaurt, ou, branza, piper. Ingrediente: 150 g paste integrale 3 linguri cu iaurt 1 ou 150-200 g brânză slabă piper     Mod de preparare: Pune pastele la fiert, scurge-le bine, după care pune peste ele mixul de brânză, ou şi iaurt. Dă-le la cuptor preţ de 20 de minute […]

Lasagna de legume cu sos pesto

Lasagna cu vinete si pesto rosu

Lasagna cu vinete si pesto rosu din: vinete, ulei, ceapa, foi de lasagna, mozzarella, sare, piper, sos pesto, busuioc. Ingrediente: 12 vinete medii, curăţate 3 linguri cu ulei de măsline+extra, pentru presărat 1 ceapă roşie mare, curăţată şi tăiată în inele 4 foi de lasagna, tăiate în jumătate 2×125 g pachete de mozzarella, scursă şi […]

Lasagna originala

Lasagna originala

Lasagna originala din: carne de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, rosii, vin, zahar, sare, piper, boia, ulei, mozzarella, faina, lapte, drojdie. Ingrediente: Pentru umplutura: 500 g carne de pui 100 g ciuperci 1 ceapă roşie 1 căţel de usturoi 300 g roşii 100 ml vin roşu 1 linguriţă cu zahăr sare piper boia ulei 100 g […]

Salata cu somon si paste spiralate

Salata cu somon si paste spiralate

Salata cu somon si paste spiralate din: paste, somon, broccoli, ardei, ciuperci, parmezan, smantana, seminte de dovleac, sare, unt, ulei, piper. Ingrediente: 200 g paste spirale colorate 4-5 bucăţi de somon afumat 1 broccoli 1 ardei 3-4 ciuperci champignon 150 g parmezan 4 linguri cu smântână 100 g seminţe crude de dovleac sare unt ulei […]

Paste picante cu creveti

Paste picante cu creveti

Paste picante cu creveti din: spaghete, rosii, creveti, usturoi, ardei, busuioc, patrunjel, ulei. Ingrediente: 200 g spaghete 400 g roşii cuburi 300 g creveţi decorticaţi 3-4 căţei de usturoi 3-4 ardei iuţi 1 lingură busuioc uscat 1 legătură pătrunjel ulei de măsline extravirgin   Mod de preparare: Se pun într-un wok 3-4 linguri ulei de […]

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii

Spaghete cu ciuperci si sos de rosii din: spaghetele, unt, sunca, ciuperci, smantana, sare, busuioc, parmezan, suc de rosii. Ingrediente: 200 g spaghete 2 linguri cu unt 200 g şuncă de Praga sau jambon 4-6 ciuperci mari 1 pahar cu smântână sare frunze de busuioc uscate 100 g parmezan 1 pahar cu suc de roşii […]