Retete ardelenesti: chisca

Printeaza

Chisca din: carne, cimbru, orez, sare, piper.

Ingrediente:Retete_ardelenesti_chisca

  • carnea de pe osânză
  • sare
  • piper pisat
  • cimbru
  • 100 g orez prefiert sau păsat
  • maţ gros de porc

 

Mod de preparare:

Se taie părţile cărnoase de pe osânză, se trage pieliţa de pe came, apoi carnea se taie grosier.

Se asezonează cu sare, piper şi cimbru, se amestecă, se adaugă orez sau păsat după caz sau se lasă doar carnea, apoi se îndeasă cu mâna în maţe groase porc.

Se fac bucăţi de 25-30 cm lungime, se leagă la capete cu sfoară. Se scufundă în apă fierbinte şi se fierb la foc moderat, 30-40 minute.

Se lasă la zvântat până a doua zi, apoi se afumă.

Chisca

Retete_ardelenesti_chisca

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.