Piftie de cocos in varianta traditionala

Piftie de cocos in varianta traditionala

Piftie de cocos in varianta traditionala din: cocos de casa, ceapa, sare, usturoi. Ingrediente: 1 cocoş de casă bătrân (sau găină bătrână) 2 cepe sare 17 câpâtânâ usturoi   Mod de preparare: Piftia aceasta se face numai din cocoş bătrân (găină bătrână) de curte, cu carnea tare. In cazul în care găina sau cocoşul sunt […]

Supa de cocos cu tagliatelle

Supa de cocos cu tagliatelle

Supa de cocos cu tagliatelle din: tacamuri cocos, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, tagliatelle, sare, piper. Ingrediente: tacâmuri cocos o ceapă 2 morcovi o rădăcină pătrunjel 1 rădăcină păstârnac o bucată mică telină o legătură pătrunjel verde sare piper 100 g tagliatelle din grâu dur   Mod de preparare: Se pune la fiert doar carnea […]

Măduvioare, momiţe de viţel

Cum se prepara Fudulii de cocos la tigaie (VIDEO)

Fudulii de cocos la tigaie: Ingrediente: 500 g fudulii de cocoş 4-5 căţei de usturoi piper negru măcinat cimbru pătrunjel 200 ml vin alb ulei de măsline sare opţional: ardei iute, roşii cherry la servire Cum se prepara Fudulii de cocos la tigaie:   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Reteta zilei: Fudulii cu piper […]

Salata_cu_piept_de_cocos_si_legume

Salata cu piept de cocos si legume

Salata cu piept de cocos si legume din: cocos, cartofi, morcovi, telina, castraveti, oua, ulei, mustar, zeama de lamaie, gogosari, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de cocoş 4 cartofi 4 morcovi 1 ţelină mică 4 castraveţi la oţet Pentru maioneza: 1 gălbenuş crud 1 gălbenuş fiert 1 cană cu ulei muştar zeamă de lămâie Pentru […]

Bors de cocos cu ardei si fidea

Bors de cocos cu ardei si fidea din: cocoş, morcov, astarnac, ceapa, rădăcină de pătrunjel, telina, ardei fidea, sare, bors, pătrunjel verde, mărar, leuştean. Ingrediente: 1 cocoş 1 morcov 1 păstârnac 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină mică 1 ardei 50 g fidea sare 1 l borş proaspăt câte 1 legătură de pătrunjel verde, mărar […]

Carne de cocos cu ceapa si boia

Carne de cocos cu ceapa si boia din: cocosi tineri, untură topită, ceapa, boia, supă de carne, smântână acră, făină, sare. Ingrediente: 2 cocoşi tineri 100 g untură topită 2 cepe 1 linguriţă de boia 1/2 ceaşcă de supă de carne 15 g smântână acră 1/2 lingură de făină sare Mod de preparare: Se curăţă cocoşii, se trec prin flacără […]

Cocos cu sos din vin

Cocos cu vin rosu

Cocos cu vin rosu din: cocos, costita, arpagic, ciuperci, usturoi, zahar, vin rosu, cimbru, dafin, nucsoara, patrunjel. Ingrediente: 1 cocos 180 g costita 20-25 de capatani arpagic 200 g ciuperci 1 catel de usturoi o lingurita de zahar o sticla de vin rosu cimbru o foaie de dafin nucsoara patrunjel Mod de preparare: Se taie […]

Orez cu carne de cocoş

Orez cu carne de cocoş din: orez, copane de cocos, piept de cocos, ardei rgasi, morcovi, telina, ciuperci champignon, patrunjel verde, sare, piper, ulei, foaie de dafin. Ingrediente: 200 g orez copanele si piept de cocos 3 ardei grasi rosii 1 ceapa 2 morcovi 1/4 telina 400 g ciuperci champignon cateva fire de patrunjel verde […]

Cocos cu usturoi si sos de vin

Cocos in vin cu bacon si ciuperci

Cocos in vin cu bacon si ciuperci din: cocos, vin rosu, bacon, ciuperci, supa de vita, coniac, ceapa, morcovi, usturoi, cimbru, foi de dafin,foi de patrunjel, piper boabe, faina, sare, piper macinat. Ingrediente: un cocos de 2,5-3 kg un litru de vin rosu 250 g bacon 250 g ciuperci albe 500 ml supa de vita […]

Gaina machedoneasca

Cocos de munte la cuptor cu garnitura de ficat prajit si pilaf cu bureti

Cocos de munte la cuptor cu garnitura de ficat prajit si pilaf cu bureti Ingrediente: 1 cocoş de munte 150 g grăsime 100 g unt 1/2 lingură făină 1 linguriţă boia 3 lnguri smantana 300 g ficat 300 g bureţi 200 g orez 2 cepe 1 ou pesmet sare 1/4 pahar oţet   Mod de […]