Sepie_cu_ceapa

Sepie cu ceapa

Sepie cu ceapa din: sepii, ulei, ceapa, dafin, sare, piper, usturoi, zeama de lamaie, patrunjel, lamaie. Ingrediente: 500 g sepii medii 200 ml ulei de măsline 750 g ceapă 2 frunze de dafin proaspete sare piper 2 câtei de usturoi zeama de la 1/2 de lămâie 1-2 linguri de pătrunjel tocat mărunt câteva felii de lămâie […]

Sepie_cu_salsa

Sepie cu salsa

Sepie cu salsa din: sepii, ceapa, usturoi, ulei, sare, patrunjel, boia, ardei, fond de peste. Ingrediente: 500 g sepii mici 1 ceapă mică 4 căţei de usturoi 4 linguri de ulei de măsline sare de mare 6 fire de pătrunjel 2 linguriţe de boia iute 1/2 de ardei iute roşu uscat 150 ml fond de […]

Paste cu cerneala de sepie

Paste cu cerneala de sepie

Paste cu cerneala de sepie din: paste cu cerneala de sepie, dovlecei, ceapa verde, mazare, ardei iute, ardei capia, zahar, amidon, otet, ulei de masline, busuioc, susan, sare, piper. Ingrediente: 400 g paste cu cemeală de sepie doi dovlecei o legătură ceapă verde 250 g mazăre un ardei iute doi ardei capia 70 g zahăr […]

Sepie prajita cu menta si vin alb

Sepie prajita cu menta si vin alb din: ulei pentru prăjit, ventuze de sepie învelite în cocă şi congelate, unt sau margarină, vin alb sec, zeama de lamaie, ou, menta (izmuşoară), sare, piper negru, piper de Cayenne, zahăr. Ingrediente: ulei pentru prăjit 400 g ventuze de sepie învelite în cocă şi congelate 125 g unt sau margarină 75 ml […]

Sepie cu sos de rosii si vin alb

Sepie cu sos de rosii si vin alb din: ventuze de caracatiţă gata fierte fără înveliş de cocă, ulei de măsline, usturoi, ceapă, vin alb, rosii, rosii din cutie, busuioc, sare, piper negru, piper de Cayenne, praf de ardei, zahăr. Ingrediente: 300 g ventuze de caracatiţă gata fierte fără înveliş de cocă 1-2 linguri ulei de măsline 1 căţel de usturoi 1 ceapă […]

Risotto negru

Risotto negru cu cerneala de sepie si cascaval

Risotto negru cu cerneala de sepie si cascaval din: sepii, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, vin alb, cascaval, lamaie. Ingrediente: 500 g sepii 2 cepe roşii 2 căţei de usturoi 100 ml ulei de măsline 1 mână pătrunjel tocat 200 ml vin alb 400 g orez 50 g caşcaval 1 lămâie Mod de preparare: Se […]