Paste cu piept de pui si capere 

Paste cu piept de pui si capere

Paste cu piept de pui si capere din: paste, piept de pui, ulei, capere, usturoi, busuioc. Ingrediente: 1 piept de pui 300 g paste 2 linguri ulei de măsline 2 ardei capia 2 căţei de usturoi 100 ml suc (pastă de roşii) sare busuioc verde   Mod de preparare: Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, […]

Paste aromate cu pui 

Paste aromate cu pui

Paste aromate cu pui din: paste, piept de pui, ceapa, ardei, rosii, oua, ciuperci, ulei. Ingrediente: 2 paste 1 piept de pui dezosat 200 g afumătură 1 ceapă roşie 2 ardei graşi 2 roşii 6 ouă de prepeliţă 5-6 ciuperci 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă legume deshidratate   Mod de preparare: Se clocoteşte 1 […]

Pui fript cu legume

Pui fript cu legume din: pui, castraveti, vin, ardei, ceapa, boia, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 1-2 castraveţi muraţi 150 ml vin alb supă de carne 1 ceapă roşie 100 g mazăre 50 g cornişon (pentru decor) 1 morcov 1/2 ardei galben 1/2 ardei verde 1/2 ardei gras roşu boia, sare si piper   Mod […]

Copanele marinate

Copanele marinate

Copanele marinate din: copane de pui, mustar, miere, sare, piper. Ingrediente: 4 copane de pui 4 linguri muştar cu boabe 2 linguri suc de roşii 2 linguri miere sare piper   Mod de preparare: Se încălzeşte mierea şi se amestecă bine cu sucul de roşii şi muştarul. Carnea se presară cu sare şi piper şi se […]

Ciocanele cu fulgi de porumb

Ciocanele cu fulgi de porumb

Ciocanele cu fulgi de porumb din: ciocanele, oua, fulgi de porumb, mustar, sare, piper. Ingrediente: 8 ciocănele 4 ouă 200 g fulgi de porumb sare piper 1 linguriţă muştar   Mod de preparare: Baţi ouăle cu sare şi piper. Ungi ciocănelele cu muştar, apoi le treci prin ouăle bătute şi prin fulgii de porumb zdrobiţi. Le […]

Aripi picante

Aripioare picante cu oregano

Aripioare picante cu oregano din: aripioare de pui, usturoi, boia, oregano, piper, sos de rosii, sare. Ingrediente: 12 aripioare de pui 2 linguri pudra de usturoi 2 linguriţe piper negru 2 linguriţe boia iute 2 linguri oregano 4-5 linguri sos de roşii sare   Mod de preparare: Se trec aripile sub un jet de apă si […]

Ciocanele de pui cu smantana

Ciocanele de pui cu smantana din: ciocanele, ciuperci, ceapa, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4-6 ciocănele de pui 10 ciuperci mici o ceapă 300 ml smântână de gătit 50 ml ulei câteva fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile si se scoate. In acelaşi […]

Paella cu piept de pui

Paella cu piept de pui din: piept de pui, mazare, orez, ardei, morcov, praz, sofran, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui o conserva mică mazăre 200 g orez cu bob lung un ardei gras roşu un morcov un fir praz un pic de sofran 5-6 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: […]

Chiftele de ghebe

Chiftele de pui cu branza

Chiftele de pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, pesmet, faina, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 250 g cremă de brânză cu mărar 3 linguri fulgi de porumb 3 linguri pesmet auriu 8 linguri făină 3 ouă ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se toacă […]

Pui cu coacaze rosii

Pui cu coacaze rosii din: piept de pui, coacaze, crema de branza, unt, vin, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui 150 g coacăze roşii decongelate 250 g cremă de brânză 150 g unt 100 ml vin alb sec sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie în două şi apoi fiecare bucată se taie […]

Tocanita de pui cu verdeata

Tocanita de pui cu verdeata

Tocanita de pui cu verdeata din: pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: pulpele şi aripile de la un pui un ardei gras o ceapă 3 roşii în bulion 3 linguri ulei verdeaţă, după gust sare piper   Mod de preparare: Se rumeneşte carnea porţionată în ulei şi se scoate. In acelaşi ulei […]

Pui in aluat cu oua

Pui in aluat cu oua

Pui in aluat cu oua din: faina, oua, unt, praf de copt, sare, carne de pui, ceapa, marar, ulei. Ingrediente: Peentru aluat: 300 g făină 200 g unt 4 linguri apă rece un ou o lingură praf de copt o linguriţă sare Pentru umplutură: 650 g carne tocată de pui o ceapă albă o legătură […]

Pui cu vin

Pui umplut cu ficat in vin

Pui umplut cu ficat in vin din: pui, usturoi, ficatei, vin, cimbru, rozmarin, piper, boia, lamaie. Ingrediente: 1 pui mare 5 căţei de usturoi 300 g ficăţei de pui 100 ml vin alb 1 lingură de cimbru 2 fire de rozmarin 1 linguriţă de piper măcinat 1 linguriţă de boia 1 lămâie ulei sare   […]

Pulpe de pui cu dovleac

Pulpe de pui cu ardei

Pulpe de pui cu ardei din: pulpe de pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, rozmarin, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe întregi de pui 2 cepe 5-6 ardei graşi 4 roşii în bulion 2-3 linguri de ulei un pic de rozmarin un pic de pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In două linguri de ulei […]

Reteta zilei: Pui la cuptor cu mix de condimente

Pui la cuptor cu mix de condimente din: pui, suc de lamaie, usturoi, piper cayenne, paprika, oregano, piper, ulei, sare. Ingrediente:  1 pui de 1.5 kg sucul de la 1 lamaie 4 catei de usturoi, zdrobit 1 lingurita piper cayenne 1 lingurita paprika 1 lingurita oregano 1/2 lingurita piper 2 linguri ulei 1 lingura sare […]

Frigărui la cuptor

Frigarui de pui aromate cu mere

Frigarui de pui aromate cu mere din: piept de pui, lamai, ulei, boia, mere, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui sucul a două lămâi o legătură pătrunjel 2 linguri ulei un pic de boia dulce sau iute 2 mere golden sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie cuburi care se pun într-un castron. […]

Pui cu ceapa si capere

Pui cu ceapa si capere din: piept de pui, ceapa, capere, lamai, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de pui o ceapă roşie 4 linguri capere sucul unei lămâi o lămâie pentru servit 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Carnea presărată cu sare $i piper pe ambele părţi se rumeneşte pe o […]

Pui umplut cu ficat

Pui umplut cu ciuperci si ou

Pui umplut cu ciuperci si ou din: pui, ciuperci, ceapa, paine, usturoi, ou, unt, sare, piper, ulei. Ingrediente: un pui de circa 1,5 kg 500 g ciuperci albe proaspete o ceapă 3 felii pâine 1/2 legătură pătrunjel un ou 50 g unt 2 căpăţâni usturoi 3-4 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se […]

Pui in aspic cu ou

Pui in aspic cu ou din: pui, ardei, morcov, oua, usturoi, gelatina, verdeata, sare. Ingrediente: 1 pui 1 ardei gras 1 morcov 1 ceapă 2 căţei de usturoi 6 ouă 5 foi de gelatină verdeaţă sare   Mod de preparare: Spală puiul, porţionează-l mare şi pune-l la fiert într-o oală cu doi litri de apă. […]

Pulpe de pui cu rosii si ardei

Pulpe de pui cu rosii si ardei

Pulpe de pui cu rosii si ardei din: pulpe de pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe întregi 4 ardei o ceapă 4 roşii 3 linguri ulei verdeaţă, după gust sare piper   Mod de preparare: In ulei se rumeneşte carnea şi apoi se scoate. In acelaşi vas se pune ceapa […]

Paste cu pecorino

Paste cu pui si mozzarella

Paste cu pui si mozzarella din: piept de pui, paste, ceapa, ulei, mozzarella, oua, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui, tocat o pungă paste o ceapă 2 linguri ulei 150 g mozzarella 2 ouă sare piper   Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt si se pune la călit în ulei. Pastele se pun […]

Tarta cu pui si conopida

Tarta cu pui si conopida

Tarta cu pui si conopida din: piept de pui, conopida, telemea, smantana, oua, sare, piper. Ingrediente: 1/2 piept de pui o conopidă mică 250 g brânză telemea 250 ml smântână de gătit 3 ouă sare piper   Mod de preparare: Conopida se rupe bucheţele care se pun la fiert 5 minute în apă clocotită cu […]

Pui marinat in lapte batut, cu garnitura de rosii inabusite

Pui la cuptor cu sos de rosii

Pui la cuptor cu sos de rosii din: pui, sos de rosii, boia, unt, mustar, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: un pui de 1,5 kg 2 linguri sos picant de roşii 2 linguri unt 2 linguriţe boia 2 linguriţe pudră de muştar 1/2 linguriţă praf de usturoi 1/2 linguriţă ceapă deshidratată sare piper mujdei de […]

Pui aromat umplut cu ficatei

Pui aromat umplut cu ficatei

Pui aromat umplut cu ficatei din: pui, usturoi, ficatei, vin, cimbru, rozmarin, piper, boia, lamaie. Ingrediente: 1 pui mare 5 căţei de usturoi 300 g ficăţei de pui 100 ml vin alb 1 lingură de cimbru 2 fire de rozmarin 1 linguriţă de piper măcinat 1 linguriţă de boia 1 lămâie ulei sare Mod de […]

Aripi picante

Aripi picante

Aripi picante din: aripioare de pui, faina, boia, praf de copt, sare, sos de rosii, unt, ulei. Ingrediente: 20 aripioare de pui 100 g făină un vârf de cuţit praf de copt o linguriţă boia piper sare ulei Pentru sos: 4 linguri sos de roşii o linguriţă sos picant 100 g unt sare   Mod de […]

Salata cu piept de pui si smantana

Salata cu piept de pui si smantana

Salata cu piept de pui si smantana din: piept de pui, sunca, smantana, mustar, sare, piper, ceapa, salata. Ingrediente: un piept de pui 200 g şuncă de pui 2-3 fire ceapă verde 4 linguri smântână 2 linguri muştar picant sare si piper 4-6 frunze de salată verde   Mod de preparare: Se pune carnea la […]

Pui cu rosii (varianta)

Carne de pui cu rosii

Carne de pui cu rosii din: piept de pui, ceapa, bulion, ulei, oregano, sare, piper. Ingrediente:  un piept de pui o ceapă 10 roşii în bulion 3 linguri ulei un praf oregano sare piper   Mod de preparare: Carnea tăiată cuburi se căleşte în ulei până ce se albeşte. Se scoate şi se pune ceapa tocată. […]

Pulpe de pui cu sos de ardei

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi din: pulpe de pui, cartofi, ciuperci, ulei, usturoi, sare, piper, verdeata. Ingrediente: 4 pulpe mari de pui 6 cartofi 10 ciuperci proaspete 6 linguri ulei 6 căţei usturoi sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Carnea se unge cu 2 linguri de ulei şi se presară cu sare […]

Dolongach

Placinta cu carne de pui si legume

Placinta cu carne de pui si legume din: carne de pui, legume, ceapa, oua, unt, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: un pachet aluat foitaj decongelat 650 g carne de pui tocată mix de legume congelate o ceapă 3 ouă 100 g unt o legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Legumele congelate se dau într-un […]

Cartofi cu dovleac si carne de porc la cuptor

Ciocanele de pui cu dovleac si cartofi

Ciocanele de pui cu dovleac si cartofi din: ciocanele, cartofi, dovleac, rosie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 ciocănele 4 cartofi 250 g dovleac o roşie 3 linguri ulei 3-4 fire pătrunjel sare piper   Mod de preparare: In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile şi apoi se scoate. Se pune dovleacul feliat, se lasă […]

Pui cu farfale

Pui cu ciuperci si verdeata

Pui cu ciuperci si verdeata din: piept de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, amidon, patrunjel, ulei, sare. Ingrediente: 1/2 piept de pui o conservă mică ciuperci feliate o ceapă un căţel usturoi 300 ml smântână de gătit o lingură amidon pătrunjel 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Se pune carnea feliată în uleiul […]

Rosii a la grec

Pui la cuptor cu rosii si rozmarin

Pui la cuptor cu rosii si rozmarin din: pulpe de pui, cartofi, rosii, masline, oregano, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe de pui 4 cartofi 6-8 roşii 150 g măsline o linguriţă amestec oregano şi rozmarin 4 linguri ulei  sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi mari se pun la […]