Tocanita de pui cu naut

Tocanita de pui cu naut din: piept de pui, ulei, unt, ceapa, dovleac, patrunjel, naut. Ingrediente: 1 lingură ulei 4 bucati piept de pui 25 g unt 1 ceapă 400 g naut 500 g dovleac patrunjel   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200° C. Intr-un vas larg încinge 1 lingură ulei şi rumeneşte 4 […]

Curry de pui cu arahide si orez

Curry de pui cu arahide si orez din: piept de pui, ulei, curry, usturoi, chili, lamaie, arahide, lapte de cocos, orez. Ingrediente: 1 lingură ulei 3-4 linguri pastă de curry 1 căţel de usturoi 4 bucati piept de pui 200 ml lapte-cremă de cocos 250 g orez lamaie arahide chili   Mod de preparare: Intr-un vas […]

Pui glazurat

Pui glazurat din: carne de pui, usturoi, ulei, sos, ghimbir. Ingrediente: 550 g carne de pui – copane, piept sau aripi, cu pielită 3 căţei de usturoi, zdrobit 3 linguri ulei de susan 3 linguri sirop de arţar 2 linguri piure de roşii 2 linguri sos de soia 1 lingură sos de peşte 1 lingură […]

Ciocanele in crusta

Ciocanele in crusta din: ciocanele de pui, nuca, parmezan, suc de rosii, ceapa, telina, sare, piper. Ingrediente: 9 ciocănele de pui 200 g nucă măcinată 1 lingură parmezan ras 100 ml suc de roşii 1 ceapă 1 ţelină sare piper negru măcinat   Mod de preparare: Pune ciocănelele la fiert în apă cu un praf […]

Pulpe de pui in sos picant cu usturoi

Pulpe de pui in sos picant cu usturoi din: pulpe de pui, ceapa, usturoi, ardei, rosii, bulion, boia, sare, ulei. Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui cu os 2 cepe mici 2-3 căţei de usturoi 1 ardei gras 1 cutie roşii tocate în bulion 2 linguri bulion 1 linguriţă rasă boia iute ulei sare piper […]

Portofele cu sunca si pui

Portofele cu sunca si pui

Portofele cu sunca si pui din: piept de pui, sunca, ardei, porumb, ceapa, branza, ulei, lipii. Ingrediente: 4 lipii 1 ardei gras roşu, tocat 200 g porumb din conservă 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri 200 g brănzică de vaci 4 felii şuncă de Praga, tăiată bucăţi 1 bucata piept de pui fript ulei   Mod de […]

Aripioare marinate cu vin

Aripioare marinate cu vin

Aripioare marinate cu vin din: aripioare de pui, vin, coacaze, sare, piper, boia, usturoi, miere. Ingrediente: 1 kg aripioare de pui 1 lingură rasă ierburi provensale Pentru marinadă: 1 cană de vin 1 mână de coacăze zdrobite 1 linguriţă sare grunjoasă 1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat 1 vârf de linguriţă boia iute 2-3 căţei de usturoi […]

Rulada de pui cu sos de iaurt

Rulada de pui cu sos de iaurt din: piept de pui, jambon, spanac, ardei, cascaval, iaurt, lamaie. Ingrediente: 1 felie piept de pui 4 felii jambon afumat 2 linguri spanac călit 1 ardei gras roşu, tăiat bastonaşe 1 ardei gras galben, tăiat bastonaşe 2-3 bastonaşe caşcaval 100 g iaurt gras coajă rasă de lămâie 1 linguriţă […]

Piept de pui in aluat

Piept de pui in aluat din: piept de pui, ulei, usturoi, salvie, parmezan, faina. Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui 1 lingură de ulei 6 căţei de usturoi 20 frunze de salvie 50 g parmezan faina   Mod de preparare: Se taie 2 bucăţi piept de pui în două, pe lat, apoi se întind între două […]

Pulpe de pui in aluat cu ciuperci

Pulpe de pui in aluat cu ciuperci

Pulpe de pui in aluat cu ciuperci din: pulpe de pui, usturoi, ciuperci, vin, ulei, ceapa, ardei, sare, piper. Ingrediente: 8 pulpe superioare de pui 8 căţei de usturoi sare şi piper ulei 500 g ciuperci champignon 1 ceapă ardei piper ulei 100 ml vin alb 1 pachet aluat de foitaj congelat 1 ou   […]

Lasagna cu pui si mozzarella

Lasagna cu pui si mozzarella 

Lasagna cu pui si mozzarella din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod de […]

Rulada de pui cu jambon

Rulada de pui cu jambon

Rulada de pui cu jambon din: piept de pui, jambon, spanac, ardei, cascaval, iaurt, lamaie. Ingrediente: 1 felie piept de pui 4 felii jambon afumat 2 linguri spanac călit 1 ardei gras roşu 2-3 bastonaşe caşcaval 100 g iaurt gras coajă rasă de lămâie 1 linguriţă zeamă de lămâie 1 lingură ulei de măsline sare si […]

Chiftelute de pui cu sos curry

Chiftelute de pui cu sos curry

Chiftelute de pui cu sos curry din: pui, pesmet, usturoi, ghimbir, ou, sare, piper, piper cayenne, coriandru, ulei de masline, pasta de curry, lapte de cocos, sos sriracha, suc de limeta. Ingrediente pentru chiftele: 480gr carne de pui, tocata ½ ceașca pesmet 2 catei usturoi, tocat 1 lingurita ghimbir, tocat 1 ou ⅛ lingurița sare […]

Pui cu crema de unt

Pui cu crema de unt

Pui cu crema de unt din: pui, lamaie, paprika, ulei, unt, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 pui sare piper zeama de la 1/2 lămâie 2 crenguţe rozmarin 1 praf paprika 1 lingură ulei Pentru crema de unt: 80 g unt moale 4 căţei usturoi zdrobiţi 1 praf sare 1 praf piper mărar tăiat mărunt   […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si rosii din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 500 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Pui in aluat

Pui in aluat

Pui in aluat din: piept de pui, ceapa, usturoi, ulei, ciuperci, sare, piper. Ingrediente: 1/2 piept de pui 1 aluat foitaj 2 cepe 3-4 căţei usturoi 1-2 linguri ulei 500 g ciuperci sare piper 1 ou, pentru uns   Mod de preparare: Dezgheţi aluatul şi îl tai fâşiuţe. Filetezi pieptul de pui în două felii. Le […]

Pate din ficatei de pui

Pate din ficatei de pui din: ficatei, sfecla, cartof, praz, iaurt, lapte, sare. Ingrediente: 500 g ficăţei de pui 2 sfecle roşii 1 cartof 1 praz 2 linguri unt lapte sare legume, pentru ornat   Mod de preparare: Speli legumele, le tai cubuleţe egale şi le pui la fiert în apă cu sare. Separat, fierbi […]

Lasagna cu piept de pui si rosii

Lasagna cu piept de pui si smantana

Lasagna cu piept de pui si smantana din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii. Ingrediente: un pachet foi de lasagna un piept de pui o ceapă 400 g dovleac 500 ml sos smântână 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare si piper   Mod […]

Frigarui de pui cu avocado

Frigarui de pui cu avocado din: piept de pui, costita, rosii, salata verde, avocado, otet, ulei, gem. Ingrediente: 4 bucati piept de pui, tâiat bucăţi 100 g costiţă afumată, tocată 200 g roşii cireaşă 200 g mix salata verde asortată 2 bucati avocado, tăiat felii 2 linguri oţet balsamic 2 linguri gem de coacăze roşii 1/2 […]

Aripioare iuti

Aripioare iuti

Aripioare iuti din: aripioare de pui, ulei, boia, sare, piper, usturoi. Ingrediente: 10 aripioare de pui 2 linguri ulei de măsline o linguriţă boia iute sare piper 3 căţei usturoi ulei   Mod de preparare: Se pisează usturoiul cu sare pentru a obţine o pastă cât mai fină. Se adaugă piperul, uleiul, boiaua, se amestecă şi […]

Pui la cuptor cu oregano si usturoi

Pui la cuptor cu oregano si usturoi

Pui la cuptor cu oregano si usturoi din: pui, ulei, sare, piper, usturoi, oregano, lamaie. Ingrediente: 1 pui 2 linguri ulei sare piper 6 căţei usturoi 2 linguriţe oregano zeama de la 1 lămâie   Mod de preparare: Pui puiul în apă rece cu sare, cel puţin o oră, apoi îl scoţi, îl speli bine […]

Aripioare picante cu boia

Aripioare picante cu boia din: aripioare de pui, ulei, boia, sare, piper, usturoi. Ingrediente: 12 aripioare de pui 2 linguri ulei de măsline o linguriţă boia iute sare piper 3 căţei usturoi ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Se pisează usturoiul cu sare pentru a obţine o pastă cât mai fină. Se adaugă piperul, uleiul, […]

Lasagna cu pui si mozzarella

Lasagna cu pui si dovleac

Lasagna cu pui si dovleac din: piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii, foi de lasagna. Ingrediente: un piept de pui o ceapă 400 g dovleac un pachet foi de lasagna 500 ml sos smântână de gătit 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare piper   Mod de […]

Piept de pui la cuptor cu lamaie

Piept de pui la cuptor cu lamaie din: piept de pui, faina, cascaval, mustar, ulei, cimbru, lamaie. Ingrediente: un piept de pui complet 4-5 linguri făină 100 g caşcaval ras o linguriţă boabe de muştar 2 linguri ulei cimbru lămâie, pentru servit   Mod de preparare: Făina se amestecă cu caşcavalul ras, boabele de muştar uşor […]

Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor din: piept de pui, faina, cascaval, mustar, ulei, lamaie. Ingrediente: un piept de pui complet 4-5 linguri făină 100 g caşcaval ras o linguriţă boabe de muştar 2 linguri ulei lămâie   Mod de preparare: Făina se amestecă cu caşcavalul ras si boabe de muştar. Carnea se portionează şi se unge cu […]

Pui cu struguri

Pui cu struguri din: pui, struguri, ceapa, ulei, rozmarin. Ingrediente: un pui mic 500 g struguri roşii 2 cepe mari 2 linguri ulei o lingură + 6 crenguţe rozmarin   Mod de preparare: Strugurii se amestecă cu ceapa tocată, lingura cu rozmarin tocat şi o lingură de ulei. Cu restul de ulei se unge puiul, […]

Ficatei de pui cu struguri albi

Ficatei de pui cu struguri albi

Ficatei de pui cu struguri din: ficatei, unt, ceapa, struguri, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficăţei de pui 2 linguri unt 2 cepe 300 g struguri albi 3 linguri ulei rozmarin sare piper   Mod de preparare: Intr-o lingură de unt topit amestecat cu 2 linguri de ulei se pune ceapa tocată la călit […]

Pui cu struguri si rozmarin

Pui cu struguri si rozmarin 

Pui cu struguri si rozmarin din: pui, struguri, ceapa, ulei, rozmarin. Ingrediente: un pui 500 g struguri 2 cepe mari 2 linguri ulei rozmarin   Mod de preparare: Strugurii se amestecă cu ceapa tocată, lingura cu rozmarin tocat şi o lingură de ulei. Cu restul de ulei se unge puiul, se pune rozmarinul în cavitate şi […]

Ficatei de pui cu scortisoara

Ficatei de pui cu scortisoara

Ficatei de pui cu scortisoara din: ficat de pui, usturoi, scortisoara, chimen, coriandru, ulei, otet, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de pui o linguriţă usturoi pisat 1/2 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă coriandru măcinat 1/2 linguriţă chimen măcinat 2 linguri ulei 1/2 lingură oţet balsamic sare piper   Mod de preparare: Se curăţă foarte bine ficatul, se […]

Crenvursti de casa cu pui

Crenvursti de casa cu pui

Crenvursti de casa cu pui din: piept de pui, lapte, ou, oregano, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de pui 100 ml lapte 1 ou sare piper oregano cimbru   Mod de preparare:  Se macină pieptul de pui prin sita; se amestecă cu laptele, oul bătut, sare, piper, oregano, cimbru, până se omogenizează. Pe folie […]

Frigarui de pui cu sos de hrean

Frigarui de pui cu sos de hrean din: piept de pui, oregano, usturoi, hrean, unt, mustar, otet, oua, sare, piper. Ingrediente: Sos: 4 linguri hrean ras 200 ml supă de legume 200 g unt 2 linguri muştar 2 linguriţe oţet de mere 4 gălbenuşuri crude 2 gălbenuşuri fierte sare şi piper Frigărui: 500 g piept de […]

Mancare de pui cu gogosari

Mancare de pui cu gogosari din: piept de pui, gogosari, ciuperci, ceapa, usturoi, vin. Ingrediente: 4-5 gogoşari 200 g ciuperci 800 g piept de pui sare piper 1 ceapa usturoi vin dafin   Mod de preparare: Se coc 4-5 gogoşari pe o plită fierbinte, se curăţă de coajă şi se taie felii. Se fierb în apă […]