Pui in fulgi de porumb

Pui in fulgi de porumb din: pulpe de pui, fulgi de porumb, lapte, faina, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe mari de pui 100 g fulgi de porumb un ou 2 linguri lapte 2-3 linguri făină ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Fulgii de porumb se mărunţesc cu un sucitor sau la […]

Ciorba de pui cu taietei

Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare   […]

Pulpe de pui cu masline si portocale

Pulpe de pui cu masline si portocale din: pulpe de pui, masline, portocale, vin, ulei, rozmarin. Ingrediente: 2 pulpe mari de pui 250 g măsline 2 portocale 300 ml vin alb sec 3 linguri ulei un praf rozmarin   Mod de preparare: Carnea se prăjeşte în ulei pe ambele părţi şi se scoate. In uleiul […]

Fettuccine cu piept de pui

Fettuccine cu piept de pui din: piept de pui, mustar, piper, sare, unt, vin alb, smantana, patrunjel si busuioc verde. Ingrediente: 1 piept de pui paste fettuccine 2 linguri mustar piper sare 50 g unt 1/2 pahar vin alb sec 100 g smantana patrunjel si busuioc verde   Mod de preparare: Tai pieptul de pui felii […]

Placinta la tigaie cu pui

Placinta la tigaie cu pui din: piept de pui, ceapa, ciuperci, vin, foitaj, ulei, oua, lapte, seminte. Ingrediente:  un piept de pui o ceapă 10 ciuperci proaspete 250 ml vin 2 aluaturi foitaj o lingură ulei 1/2 legătură pătrunjel un gălbenuş 2 linguri lapte 2 linguri mix de seminţe de susan şi mac sare piper   […]

Pui in sos de patrunjel si oregano

Pui in sos de patrunjel

Pui cu sos de patrunjel din: pui, patrunjel, oregano, usturoi, ceapa, otet, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: un pui o legătură pătrunjel 2 linguri oregano 4 căţei usturoi o ceapă mică un ardei iute 2 linguri oţet din vin roşu o linguriţă suc de lămâie 120 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Se […]

Pui katsu

Pui cu taietei chinezesti

Pui cu taietei chinezesti din: carne de pui, usturoi, ardei, taietei, ceapa, ulei, sos de soia, zahar, otet, amidon. Ingrediente: 200 g carne de pui 2 căţei usturoi 100 g ardei gras roşu si galben 120 g tâietei chinezeşti 2 legături ceapă verde 30 ml uiei de răpită o lingura ulei de susan 15 ml sos […]

Piept de pui cu sos de portocale

Piept de pui cu sos de portocale din: piept de pui, ghimbir, ceapa, faina, amidon, usturoi, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de pui o linguriţă ghimbir proaspăt 2 legaturi ceapă verde 25 g făină 60 g amidon un câtei usturoi un ou o lingură ulei de susan otet din vin 2 linguri ulei […]

Pui cu anghinare si cartofi

Pui cu anghinare si cartofi din: pulpe de pui, anghinare, ceapa, bacon, usturoi, vin, cartofi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4 bucăţi anghinare o ceapă 5 căţei usturoi 150 g cuburi bacon 4 cartofi 200 ml vin alb sec 200 ml apă 500 ml supă de pui 3 linguri ulei sare piper   Mod […]

Risotto aromat cu piept de pui

Risotto aromat cu piept de pui

Risotto aromat cu piept de pui din: orez, piept de pui, ciuperci, anghinare, vin, ceapa, parmezan, smantana, usturoi, ulei, busuioc. Ingrediente: 150 g orez un litru supă de pasăre 300 g piept de pui anghinare 2 linguri ciuperci conservate o ceapă 100 ml vin alb 60 g parmezan ras 200 ml smântână de gătit un căţel usturoi […]

Fritatta cu telemea si spanac

Fritatta cu spanac si piept de pui

Fritatta cu spanac si piept de pui din: piept de pui, spanac, ardei, oua, mozzarella, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g spanac congelat 1/2 piept de pui 2 ardei capia 4 ouă 3 linguri smântână o bilă mozzarella sare piper 2 linguri ulei de măsline   Mod de preparare: Intr-o tigaie sau cratiţă care poate fi […]

Pui piri piri cu vin

Pui piri piri cu vin

Pui piri piri cu vin din: pui, mustar, ulei, vin, fulgi de ardei iute. Ingrediente: un pui 4 linguri muştar 200 ml vin alb 200 ml ulei o lingură colorant portocaliu o lingură fulgi de ardei iute   Mod de preparare: Se transază puiul conform numărului de persoane. Se amestecă muştarul cu uleiul, colorantul, fulgii de […]

Pui cu sos de ardei

Pui cu sos de ardei din: ardei, ceapa, suc de rosii, ulei, otet, sare, piper, piept de pui. Ingrediente: 1 ardei iute 3 fire ceapă verde 3 ardei 1 lingură ulei de măsline 100 ml suc de roşii 3-4 linguri oţet sare piper 2-3 linguri suc de limette 800 g piept de pui   Mod […]

Pui umplut cu alune

Pui umplut cu alune din: pui, bacon, carnaciori, ciuperci, alune, oua, unt, ceapa, vin, coniac, ulei. Ingrediente: 1 pui cu toate măruntaiele 170 g bacon 140 g cârnăciori de bere 2 ouă 200 g ciuperci 30 g alune 1-2 felii de pâine 2 cepe 100 g unt 150 ml vin 100 ml coniac 750 supă […]

Pui cu mar si portocale

Pui cu mar si portocale din: pui, usturoi, unt, portocale, mar, boia, masline, sare, piper. Ingrediente: 1 pui de 1,5 kg 100 g unt 3-4 căţei usturoi 2 portocale 1 măr plante aromatice (oregano, busuioc, cimbru, chimion) 1 linguriţă boia dulce de ardei câteva măsline piper măcinat sare   Mod de preparare: Se curăţă bine […]

Pui cu măsline şi curcuma

Pui aromat cu masline

Pui aromat cu masline din: pui, usturoi, unt, portocale, mar, boia, masline, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 100 g unt 3-4 căţei usturoi 2 portocale 1 măr busuioc cimbru 1 linguriţă boia măsline piper măcinat sare   Mod de preparare: Se condimentează puiul cu sare şi piper pe toate părţile şi în interior. Se desprinde […]

Pui in sos de rosii cu usturoi

Pui in sos de rosii cu usturoi

Pui in sos de rosii cu usturoi din: carne de pui, ceapa, ardei gras, ciuperci, sos de rosii, usturoi, ulei de masline, boia de ardei, cimbru, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 de grame de carne de pui 2 cepe 2 ardei grasi 200 de grame de ciuperci 500 de grame de sos de rosii 2 […]

Pulpa de pui imbracata in bacon cu ciuperci

Pulpa de pui imbracata in bacon cu ciuperci

Pulpa de pui imbracata in bacon din: pulpa de pui, bacon, cartofi, morcovi, ardei, ciuperci, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 pulpă de pui 2 felii de bacon 5 cartofi 1/2 morcov 1/2 ardei roşu 2 ciuperci 1 fir de ceapă verde sare si piper chili ulei   Mod de preparare: Condimentează pulpa de pui, cresteaz-o […]

Placinta cu pui si bacon

Placinta cu pui si bacon din: faina, ulei, drojdie, unt, carne de pui, bacon, ficatei, sare, piper. Ingrediente: Aluat: 750 g făină 250 ml ulei 20 g drojdie 1 pahar apă minerală Umplutură: 1,500 g carne de pui 300 g bacon 5 ficăţei de pui 1 ou sare piper 50 g unt 50 ml ulei   […]

Ciocanele in foitaj

Ciocanele in foitaj din: ciocanele, aluat, cimbru, sare, piper, ulei, rozmarin. Ingrediente: 6-7 ciocănele de pui 400 g aluat de foitaj piper cimbru rozmarin ulei pentru prăjit sare   Mod de preparare: Se condimentează ciocănelele de pui cu sare şi piper, apoi se rumenesc în ulei bine încins. Se scot pe un prosop de hârtie, […]

Ciocanele de pui in bacon

Ciocanele de pui cu ardei iuti

Ciocanele de pui cu ardei iuti din: ciocanele, ulei, ceapa, usturoi, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 8 ciocănele de pui 5 linguri ulei o ceapă roşie 3 căţei usturoi 2 ardei iuţi o lingură amidon boia sare piper   Mod de preparare: Ciocănelele se presară cu sare şi piper. Două linguri uleiul se amestecă cu […]

Pui la gratar cu ananas

Pui la gratar cu ananas din: piept de pui, ananas, zahar, ardei, sos de soia, miere, ulei. Ingrediente: 2 piepţi de pui 1 ananas sau o conservă mare de ananas 2 linguri cu zahăr brun Pentru marinada: 1 ardei iute roşu 2 linguri cu sos de soia 1 lingură cu miere 2 linguri cu ulei […]

Pui la tava cu dovleac

Pui la tava cu dovleac din: piept de pui, ulei, esalote, ceapa, faina, usturoi, dovleac, smantana. Ingrediente: 6 bucati piept de pui, cu os 2 linguri ulei de mâsline 400 g eşalote mici 1 ceapă, tăiată felii 2 căţei de usturoi, tocat 2 linguri făină 150 ml dry sherry zeama şi coaja răzuită de la 1 […]

Piept de pui cu sos de ananas

Piept de pui cu sos de ananas

Piept de pui cu sos de ananas din: suc de ananas, suc de lime, ulei de masline, oregano, coaja de lime, sare, piper rosu, piept de pui. Ingrediente:  1 cană de suc de ananas 1/4 cană suc proaspăt de lime 2 linguri de ulei de masline 1 1/2 linguriță oregano 1 linguriță coaja de lime […]

Pui cu miere si susan

Pui cu miere si susan din: piept de pui, lamaie, tarhon, susan, ulei, usturoi, miere. Ingrediente: 1/2 lămâie, zeama şi coaja răzuita 1 lingură tarhon, proaspăt, tocat 4 bucati piept de pui fără pieliţă 2 linguriţe seminţe de susan 2 linguri ulei de măsline 1 căţel de usturoi, zdrobit 2 linguri miere   Mod de preparare: […]

Pui invelit in costita

Pui invelit in costita din: piept de pui, cascaval, costita, ulei, unt, ciuperci, rosii, smantana. Ingrediente: 4 bucati piept de pui 25 g cascaval costita 1 lingură ulei 25 g unt 300 g ciuperci, tăiate felii 100 g roşii deshidratate, tăiate 200 ml smântână   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200° C. Crestează de-a […]

Pui cu prune si miere

Pui cu prune si miere din: piept de pui, ulei, prune, sos, miere, otet. Ingrediente: 2 linguri ulei 4 bucati piept de pui 6 prune 200 g sos dulce-acrişor, 1/2 lingură condiment chinezesc 1 lingură miere 1 lingură oţet de vin roşu 1/2 lingură sos de soia 200 ml apă   Mod de preparare: Intr-un vas […]

Tocanita de pui cu naut

Tocanita de pui cu naut din: piept de pui, ulei, unt, ceapa, dovleac, patrunjel, naut. Ingrediente: 1 lingură ulei 4 bucati piept de pui 25 g unt 1 ceapă 400 g naut 500 g dovleac patrunjel   Mod de preparare: Incinge cuptorul la semnul 6/200° C. Intr-un vas larg încinge 1 lingură ulei şi rumeneşte 4 […]

Risotto aromat cu piept de pui

Curry de pui cu arahide si orez

Curry de pui cu arahide si orez din: piept de pui, ulei, curry, usturoi, chili, lamaie, arahide, lapte de cocos, orez. Ingrediente: 1 lingură ulei 3-4 linguri pastă de curry 1 căţel de usturoi 4 bucati piept de pui 200 ml lapte-cremă de cocos 250 g orez lamaie arahide chili   Mod de preparare: Intr-un vas […]

Pui piccata

Pui glazurat

Pui glazurat din: carne de pui, usturoi, ulei, sos, ghimbir. Ingrediente: 550 g carne de pui – copane, piept sau aripi, cu pielită 3 căţei de usturoi, zdrobit 3 linguri ulei de susan 3 linguri sirop de arţar 2 linguri piure de roşii 2 linguri sos de soia 1 lingură sos de peşte 1 lingură […]

Ciocanele in crusta

Ciocanele in crusta din: ciocanele de pui, nuca, parmezan, suc de rosii, ceapa, telina, sare, piper. Ingrediente: 9 ciocănele de pui 200 g nucă măcinată 1 lingură parmezan ras 100 ml suc de roşii 1 ceapă 1 ţelină sare piper negru măcinat   Mod de preparare: Pune ciocănelele la fiert în apă cu un praf […]

Pui în stil marocan

Pulpe de pui in sos picant cu usturoi

Pulpe de pui in sos picant cu usturoi din: pulpe de pui, ceapa, usturoi, ardei, rosii, bulion, boia, sare, ulei. Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui cu os 2 cepe mici 2-3 căţei de usturoi 1 ardei gras 1 cutie roşii tocate în bulion 2 linguri bulion 1 linguriţă rasă boia iute ulei sare piper […]