Cotlet de porc cu piure de cartofi

Cotlet de porc cu piure de cartofi

Cotlet de porc cu piure de cartofi din: cotlet de porc, para, ceapa, cartofi, unt, ulei, vin, sare, piper, boia. Ingrediente: 6 felii cotlet de porc cu os 1 pară 1 ceapă roşie 6 cartofi medii 50 g unt 100 ml ulei de măsline 100 ml lapte 100 ml vin roşu 200 ml apă 1 lingură […]

Cotlet de porc rumenit

Cotlet de porc rumenit

Cotlet de porc rumenit din: cotlet de porc, ceapa, cartofi, unt, ulei, vin, sare, piper, boia. Ingrediente: 6 felii cotlet de porc 50 g unt 100 ml ulei de măsline 100 ml vin 200 ml apă 1 lingură miere sare piper boia foi de dafin cimbru   Mod de preparare: Amesteci sare, piper, boia, fulgi de […]

Muschi de porc caramelizat

Muschi de porc caramelizat

Muschi de porc caramelizat din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei, ceapa verde. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă medie 2 linguri […]

Coaste de porc cu mirodenii

Coaste de porc cu mirodenii din: coaste de porc, sare, piper, cimbru, rozmarin, chimion, usturoi, ceapa, coriandru, miere. Ingrediente: 1 kg coaste de porc 1 linguriţă sare grunjoasă 1/2 linguriţă piper măcinat grosier 1 linguriţă coriandru măcinat 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă rozmarin 1 linguriţă chimion măcinat 3 căţei usturoi 1 ceapă rasă 2 linguriţe muştar iute 2 […]

Pulpa de porc cu fulgi de migdale

Pulpa de porc cu fulgi de migdale din: pulpa de porc, vin, bacon, fasole, usturoi, ardei, ulei, sare, piper, fulgi de migdale. Ingrediente: 1 kg pulpă de porc 1 pahar vin alb bacon, opţional 700 g fasole verde 2-3 căţei de usturoi 1 ardei iute ulei piper sare fulgi de migdale   Mod de preparare: Speli carnea, […]

Friptura picanta de porc cu varza

Friptura picanta de porc cu varza din: carne de porc, vin, sos de rosii, ardei, usturoi, boia, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de porc macră 100 ml vin roşu 100 ml supă de legume 500 ml sos de roşii 1 ardei iute 6 căţei usturoi zdrobiţi 1 linguriţă boia iute 1 linguriţă boia dulce 1-2 linguri […]

Piftie traditionala de porc

Piftie traditionala de porc din: carne de porc, sorici, ceapa, usturoi, mustar, sare, piper. Ingrediente: 2 picioare de porc 5 bucăţi şorici 1/2 cap de porc, tăiat bucăţi 1 kg pulpă de porc cu os 1 genunchi de vită 1 morcov 1 ceapă 1 rădăcină pătrunjel sare piper 7-8 căţei de usturoi muştar   Mod […]

Piftie cu limba de porc

Piftie cu limba de porc din: picior de porc, ureche, carne de porc, limba, dafin, sorici, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 picior de porc 1 ureche de porc 1/2 căpăţână de porc 300 g carne macră 1 limbă de porc sare piper negru măcinat frunze de dafin 2-3 morcovi 1 ţelină întreagă 2 cepe 1/2 […]

Muschi de porc cu telina

Muschi de porc cu telina din: muschi de porc, ulei, cartofi, telina, unt, oua, sare, piper. Ingrediente: 500 g muşchi porc sare, după gust piper, după gust ulei, pentru uns 750 g cartofi 500 g smântână 25 g unt 2 ouă 75 ml ulei de floarea-soarelui ţelină cu morcovi şi smântână, opţional 3-4 frunze rozmarin, […]

Cotlete de porc cu cimbru si lamaie

Cotlete de porc cu cimbru si lamaie

Cotlete de porc cu cimbru si lamaie din: cotlete de porc, lamai, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 2 lămâi sare piper cimbru 2 linguriţe ulei   Mod de preparare: Se presează lămâile de suc, iar acesta se pune într-un vas cu uleiul, sarea şi piperul. Se unge carnea cu acest amestec […]

Friptura de porc cu spanac

Friptura de porc cu spanac din: muschiulet de porc, spanac, rozmarin, fenicul, ulei. Ingrediente: 4 fire de rozmarin, tocat 500 g muşchiuleţ de porc 200 g broccoli 200 g spanac fraged, spălat 1 lingură seminţe de fenicul 2 linguri ulei de măsline coaja răzuită de la 1 portocală   Mod de preparare: Incinge cuptorul la […]

Cotlete aromate cu rozmarin

Cotlete aromate cu rozmarin din: cotlete de porc, lamai, ulei, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 4 cotlete de porc fără os 2 lămâi sare piper rozmarin 2 linguriţe ulei   Mod de preparare: Se presează lămâile de suc, iar acesta se puneîntr-un vas cu uleiul, sarea şi piperul. Se unge carnea cu acest amestec si se […]

Dovleac cu carne de porc

Dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc împănată 500 g dovleac 2 cepe 6 căţei usturoi 4 linguri ulei un praf boia sare piper   Mod de preparare: In două linguri de ulei se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se […]

Sarmalute de porc si de vita

Sarmalute de porc si de vita

Sarmalute de porc si de vita din: carne, ceapa, orez, bulion, marar, varza, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne tocată de porc 200 g carne tocată de vită 2 cepe 2 pumni de orez 3 linguri bulion 1 legătură mărar 1,5 kg varză murată suc de roşii piper cimbru 200 g costiţă afumată   Mod de […]

Muschi file de porc in sos de rosii 

Muschi file de porc in sos de rosii 

Muschi file de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, tequila, sos de rosii, usturoi. Ingrediente Muschi file de porc in sos de rosii : muşchi file de porc 2 linguri ulei 150 ml tequila 4 linguri sos de roşii 2 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare Muschi file de porc […]

Carnati de porc in lapte

Carnati de porc in lapte

Carnati de porc in lapte din: carnati, lapte, oua, faina. Ingrediente: 8 cârnaţi de porc 250 ml lapte 2 ouă 125 g făină     Mod de preparare: Carnaţii se prăjesc într-o tigaie, până se rumenesc. Se scot din tigaie, iar o parte din zeama cu grăsime se păstrează. Cuptorul se încălzeşte la 200°C. Laptele, ouăle […]

Reteta zilei: Carne de porc marinata la cuptor

Carne de porc marinata la cuptor din: porc, zahar, apa, castraveti, pasta de fasole, sos hoisin, sos de peste, branza, vin, usturoi, ceapa, ulei de susan, ou. Ingrediente:  800 de gr piept de porc, taiata felii 100 gr zahăr 25 gr apă castravete, pentru servire Ingrediente marinată: 1 lingură de zahăr 1 lingură pastă de […]

Rulada de porc cu nuci

Rulada de porc cu nuci din: pulpa de porc, nuci, ceapa, ardei, ulei, nucsoara, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 600 g pulpă de porc 1 mână de nuci tocate şi prăjite 1 ceapă albă 1/2 ardei gras roşu 1 lingură ulei de măsline 1 ou sare piper 1/2 linguriţă pudră de nucşoară 2 linguri pesmet 2 […]

Rulada de porc cu nucsoara

Rulada de porc cu nucsoara

Rulada de porc cu nucsoara din: pulpa de porc, nuci, ceapa, ardei, ulei, nucsoara, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 600 g pulpă de porc nuci prăjite 1 ceapă albă 1/2 ardei gras 1 lingură ulei de măsline 1 ou sare piper 1/2 linguriţă nucşoară 2 linguri pesmet 2 linguri ulei de măsline sare piper nucşoară boia de […]

Ceafa de porc in sos de vin

Ceafa de porc in sos de vin din: ceafa de porc, mustar, malai, unt, vin, zahar. Ingrediente: 1 kg ceafă 8 linguri muştar 2 linguri mălai 50 g unt 100 ml vin negru 1 lingură zahăr brun   Mod de preparare: Se sărează şi piperează 1 kg ceafă felii, se ung cu 8 linguri muştar, […]

Muschi de porc cu sos de arahide

Muschi de porc cu sos de arahide din: muschi de porc, unt de arahide, otet, sos de soia, ghimbir, coriandru. Ingrediente: 30 g unt de arahide 10 ml oţet din vin alb 10 ml sos de soia coriandru şi ghimbir 500 g muşchi de porc   Mod de preparare: Se amestecă 30 g unt de […]

Ficat de porc cu nucsoara

Ficat de porc cu nucsoara

Ficat de porc cu nucsoara din: gulii, unt, faina, smantana, nucsoara, lapte, paine, ficat, ceapa, slanina, oua, sare, piper. Ingrediente: 500 g gulii 300 g ficat de porc 2 linguri unt 1 cub concentrat pentru supă 1 lingură făină 250 g smântână dulce sare piper nucşoară 1 cană lapte 4 chifle 1 ceapă mare 70-100 g […]

Friptura de porc cu sos de vin

Friptura de porc cu sos de vin

Friptura de porc cu sos de vin din: ceafa de porc, mustar, malai, unt, vin, zahar. Ingrediente: 1,5 kg ceafă de porc 8 linguri muştar 2 linguri mălai 50 g unt 100 ml vin 1 lingură zahăr   Mod de preparare: Se sărează şi piperează ceafă, se unge cu 8 linguri muştar, se presară cu […]

Reteta zilei: Muschi de porc caramelizat

Muschi de porc caramelizat din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei, ceapa verde. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă medie 2 linguri […]

Reteta zilei: Muschi de porc cu legume si sos

Muschi de porc cu legume si sos din: muschi de porc, ceapa, ardei, anason, usturoi, ghimbir, ulei, orez, ardei iute, zahar brun, piper cayenne, piper, sare, pasta de fasole, sos de soia, ketchup, otet. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1 ceapă 1 ardei verde 2 stelute anason 4-5 catei de usturoi 1/4 bucatica […]

Friptura de porc cu cartof copt

Friptura de porc cu cartof copt din: muschiulet de porc, cartofi, fasole, branza, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 4 felii de muşchiuleţ de porc 4 cartofi mari 600 g fasole verde fideluţă 8 ciuperci champignon 100 g brânză cheddar 1 ceapă şi 1 ceapă verde 2 linguri zeamă de lămâie 2 căţei de […]

Rulada de porc cu nucsoara

Rulada din ceafa de porc

Rulada din ceafa de porc din: ceafa de porc, ceapa, mar, cascaval, vin, usturoi, rosii, ardei, ulei. Ingrediente: o bucată de ceafă de porc de 1,5 kg 1 ceapă mare 1 măr acrişor 100 g caşcaval 2 fire de ceapă verde 50 ml vin demisec 2 căţei de usturoi 500 g roşii cherry (sau o […]

Coaste la cuptor cu vin

Coaste la cuptor cu vin din: coaste de porc, ceapa, usturoi, otet, vin, cimbru, piper, boia, ulei, zahar. Ingrediente: 1,5 kg coaste de porc 1 ceapă 3 căţei de usturoi zdrobiţi 2 linguri oţet balsamic 100 ml vin sec cimbru chimion măcinat piper măcinat boia Sos: 4 linguri pastă de roşii 2 linguri ulei 100 ml […]

Muschi de porc cu sos de prune si vin

Muschi de porc cu sos de prune si vin 

Muschi de porc cu sos de prune si vin din: muschi de porc, mustar, prune, vin, miere, boia, ienibahar, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de porc 250 g prune uscate 2 linguri cu muştar 1 lingură cu miere 300 ml vin boia dulce ienibahar sare si piper   Mod de preparare: Unge muşchiul cu muştar, […]

Friptura cu sorici

Friptura cu sorici din: cotlet, unt, cimbru, sare, piper. Ingrediente: un kg cotlet cu şorici 100 g unt o lingură cimbru sare piper   Mod de preparare: Untul foarte moale se amestecă cu cimbrul, sarea şi piperul. Se unge cotletul cu acest amestec şi se aşază în tava de copt. Se acoperă cu folie de […]

Cotlet de porc cu unt

Cotlet de porc cu unt

Cotlet de porc cu unt din: cotlet, ulei, ceapa, menta, unt, sare, piper. Ingrediente: 2 cotlete 1 lingură ulei sare şi piper 4 fire ceapă verde 1 legătură mentă unt   Mod de preparare: Ungi cotletele cu ulei şi presari pe ambele părţi sare şi piper. Incingi grătarul şi le rumeneşti, pe ambele părţi, apoi […]

Cotlete de porc in unt

Cotlete de porc in unt

Cotlete de porc in unt din: cotlet, ulei, ceapa, menta, unt, sare, piper. Ingrediente: 2 cotlete 1 lingură ulei sare şi piper 4 fire ceapă verde 1 legătură mentă unt   Mod de preparare: Ungi cotletele cu ulei şi presari sare şi piper. Incingi grătarul şi le rumeneşti, apoi pui şi firele de ceapă verde […]