Cotlete de porc cu sos de ciuperci

Cotlete de porc cu sos de ciuperci

Cotlete de porc cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper. Ingrediente: 4 cotlete fără os 300 g ciuperci o ceapă 2 linguri smântână 400 ml supă 30 g unt 2-3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul […]

Piept de porc la gratar cu miere

Piept de porc la gratar cu miere din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul […]

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese din: cotlete de porc, spanac, ulei, cirese, vin, cimbru, mustar, otet, miere, sare si piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os spanac 3 linguri ulei de masline 2 cesti cirese, fara samburi 1/4 ceasca vin rosu 1/4 ceasca de apa 2 lingurite Frunze proaspete cimbru 1 lingurita […]

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc la gratar cu usturoi din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

Cotlete cu sos de ciuperci

Cotlete cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper. Ingrediente: 4 cotlete fără os 300 g ciuperci o ceapă 2 linguri smântână grasă 400 ml supă 30 g unt 2-3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul bine […]

Burta de porc la cuptor

Burta de porc la cuptor din: burta de porc, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 kg burtă de porc împănată o căpăţână usturoi o lingură ulei o lingură cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Carnea se fasonează pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă. Se presară cu sare şi piper. Jumătate […]

Ruladă de porc cu ghimbir

Rulada de porc cu rosii uscate

Rulada de porc cu rosii uscate din: spata de porc, ceafa, rosii, vin, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o foaie […]

Ruladă de porc cu ghimbir

Rulada de porc cu cimbru

Rulada de porc cu cimbru din: spata de porc, ceafa de porc, rosii, ulei, vin, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o […]

Coaste fripte cu legume

Coaste fripte cu legume

Coaste fripte cu legume din: coaste de porc, ulei, otet, usturoi, praz, ardei, ceapa, ardei capia, chimen, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 1  kg coaste de porc 2 linguri ulei de măsline 2 linguri oţet 1 căţel de usturoi 1 fir de praz 1 ardei gras 1 ceapă 1 ardei capia roşu chimen oregano foi […]

Coaste de porc cu sos iute

Coaste de porc in sos barbeque

Coaste de porc in sos barbeque din: coaste de porc, sos barbeque. Ingrediente:  2 kg coaste de porc sos barbeque     Mod de preparare: Clătiți bine coastele. Asezati intr-o tava, in care ati pus 3 cani de apa. Ungeti pe deasupra cu sos barbeque. Acoperiti cu folie de aluminiu. Dati la cuptor la 200C timp […]

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon din: ulei de masline, usturoi, rosii uscate, masline, parmezan, nuci de pin, muschi de porc, bacon. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi, zdrobit 6 rosii uscate, fărâmițate 6 masline verzi, tocate 25g parmezan, ras 2 linguri nuci de pin 500 g muschi file de porc 2-4 […]

Porc cu sos de ghimbir

Porc cu sos de ghimbir din: carne de porc, ardei, ceapa, ulei, mustar, sare, miere, vin, boia, ghimbir. Ingrediente: 1 kg ceafă (piept, coaste) de porc 1 ardei gras colorat 1 ceapă mică sare ulei Pentru sos: 1 ceaşcă muştar clasic 1 ceaşcă vin 3 linguri miere 1 linguriţă boia iute (sau sos de chili) […]

Ceafa de porc in sos de ghimbir

Ceafa de porc in sos de ghimbir

Ceafa de porc in sos de ghimbir din: carne de porc, ardei, ceapa, ulei, mustar, sare, miere, vin, boia, ghimbir. Ingrediente: 1 kg ceafă de porc 1 ardei gras 1 ceapă mică sare ulei Pentru sos: 1 ceaşcă muştar 1 ceaşcă vin 3 linguri miere 1 linguriţă boia iute 2 linguri ghimbir ras 2 căţei […]

Pulpa de porc la cuptor cu vin

Pulpa de porc la cuptor cu vin

Pulpa de porc la cuptor cu vin din: pulpa de porc, sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc sare piper oregano cimbru 2 pahare de vin 4 linguri bulion 1 capatana usturoi     Mod de preparare: Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se […]

Muschi de porc caramelizat cu ghimbir

Muschi de porc caramelizat cu ghimbir

Muschi de porc caramelizat cu ghimbir din: muschi de porc, zahar brun, piper cayenne, ghimbir, piper, sare, ceapa, ulei. Ingrediente:  1 1/2 kg muschi de porc 1/2 ceasca zahar brun 1 linguriță de piper cayenne 1 lingurită praf de ghimbir măcinat 1/2 linguriță de piper negru 1 lingură de sare 1 ceapă medie 2 linguri […]

Cotlete de porc cu sos de mere

Cotlete de porc cu sos de mere

Cotlete de porc cu sos de mere din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri 1/3 […]

Cârnaţi înăbuşiţi cu legume şi pâine cu usturoi

Carnati de casa aromati

Carnati de casa aromati din: carne de porc, carne de vita, slanina, boia, usturoi, ienibahar. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg pulpa de porc 1 kg slanina 2 kg carne de vita 2 linguri boia 1 lingurita ienibahar 2 căpăţâni usturoi intestine groase de porc 2-3 roşii 2-3 cepe 3-4 căţei usturoi   Carnea şi […]

Piftie de porc cu morcovi

Piftie de porc cu morcovi din: carne de porc, picioare de porc, cap de porc, ceapa, morcovi, dafin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne macră de porc 2 picioare de porc 1/2 cap de porc cu ureche o ceapă o rădăcină de pătrunjel un morcov foi de dafin piper boabe o căpătână usturoi sare […]

Pulpa de porc marinata la cuptor

Pulpa de porc marinata la cuptor din: pulpa de porc, ceapa, ghimbir, ananas, cuisoare, suc de portocale, otet, miere, scortisoara. Ingrediente: o pulpă de porc fără os Pentru marinată: 3 cepe 20 g ghimbir proaspăt 2 felii ananas 10 cuişoare 500 ml suc de portocale 50 ml oţet 200 g miere o linguriţă scorţişoară o linguriţă […]

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc cu mustar

Piept de porc cu mustar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 3-4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi se amestecă cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de porc şi se unge bine […]

Ciorba de porc cu varza

Ciorba de porc cu varza din: carne de porc cu os, ceapa, morcovi, telina, cartofi, verdeata, zeama de varza, sare. Ingrediente: 500 g carne de porc cu os o ceapă 2 morcovi o felie ţelină 3-4 cartofi 500 ml zeamă de varză verdeaţă, după gust sare   Mod de preparare: Carnea bine spălată se pune la […]

Pastilla de rata in untura

Piept de porc cu miere la gratar

Piept de porc cu miere la gratar din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

Ceafa de porc cu sos de vin

Ceafa de porc cu sos de vin

Ceafa de porc cu sos de vin din: ceafa, mustar, malai, morcov, ardei, sfecla, cartofi, vanata, vin, zahar, cimbru, sare, piper, unt. Ingrediente: 1 kg ceafă felii 8 linguri cu muştar 2 linguri cu mălai 1 morcov 1 ardei gras verde 1 ardei gras roşu 300 g salată de sfeclă roşie 3-4 cartofi 1 vânătă […]

Porc in sos de soia

Porc in sos de soia din: carne de porc, sos de soia, miere, amidon, ceapa, ulei, orez. Ingrediente: 500 g carne de porc 6 linguri sos de soia dulce o lingură sos de soia sărat 2 linguri miere o lingură amidon o lingură sos de peste 2 cepe 2 linguri ulei de susan 300 g orez […]

Frigarui de porc cu sos de piersici

Frigarui de porc cu sos de piersici

Frigarui de porc cu sos de piersici din: ceapa rosie, ulei de nuci de macademia, nuca de cocos, sos de peste, suc de mere, pasta de tomate, usturoi, piper, friptura de porc, piersici, unt topit, ardei iute, otet de vin de orez, ghimbir. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata 1/3 ceasca ulei de nuci de macadamia […]

Cum se prepara Tigaie picanta de porc

Cum se prepara Tigaie picanta de porc (VIDEO)

Tigaie picanta de porc: Ingrediente: 500 g cotlet de porc 2 cepe albe 1 ardei gras roșu 2 ardei verzi 4 roșii 1 ardei iute 3 căței de usturoi 200 g ciuperci 1 linguriță boia iute 2 linguri ulei sare piper negru măcinat 30 ml vin Cum se prepara Tigaie picanta de porc:   Pofta […]

Piept de porc condimentat la cuptor

Piept de porc condimentat la cuptor din: piept de porc, ulei, vin, usturoi, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de porc 3 linguri ulei 200 ml vin alb o lingură cimbru o lingură oregano 3 căţei usturoi o frunză dafin sare piper 2 fire pra 3 morcovi o crenguţă rozmarin   Mod de preparare: […]

Pastrama de porc cu usturoi

Pastrama de porc cu usturoi

Pastrama de porc cu usturoi din: carne de porc, cimbru, usturoi, piper, boia, sare, silitra. Ingrediente: 1 căpăţână de usturoi pisat 1 lingură sare 1 g silitră 1 linguriţă boia de ardei 3 g piper cimbru 1 kg carne de porc   Mod de preparare: Se amestecă 1 căpăţână de usturoi pisat, 1 lingură sare, 1 […]

Carne de miel cu tarhon si bulion

Carne de miel cu tarhon si bulion

Carne de miel cu tarhon si bulion din: carne de miel, tarhon, ceapa, ulei, otet, bulion, sare. Ingrediente: 1 kg carne 1 lingura tarhon 1 ceapa mare 1 ceasca ulei 1 lingura otet 1 lingurita bulion de rosii sare   Mod de preparare: Carnea se taie bucati si se rumeneste in ulei incins. Cand e […]

Carne de porc in saramura

Carne de porc in saramura din: carne de porc, sare, apa, slanina. Ingrediente: carne de porc osanza si slanina sare apa   Mod de preparare: Carnea se ţine în saramură 8-10 zile. Se scoate şi se pune la fum 2-3 zile, atât cât să se usuce. Osânza şi slănina de topit se lasă la îngheţ, […]

Caltabos clasic

Caltabos clasic

Caltabos clasic din: carne pentru carnati, orez, sange, apa, cimbru, hrean. Ingrediente: 2 kg carne pentru carnati 1 ceasca orez apa 3-4 polonice din sânge cimbru hrean   Mod de preparare: Din carnea măcinată pentru cârnaţi (condimentată) se scot 2 kg, se adaugă o ceaşcă de orez spălat în mai multe ape, alternând apa rece cu […]

Pastrama de manzat cu usturoi si vin

Pastrama din pulpa de porc

Pastrama din pulpa de porc din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, boia, zahar. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc 3 linguri sare 2 căţei de usturoi câte 1 lingură piper boia dulce zahăr 1 linguriţă azotat de sodiu 2,5 l apă   Mod de preparare: Se taie carnea felii lungi şi se pun într-un […]