Reteta zilei: Supa de porc cu ardei iute

Supa de porc cu ardei iute din: supa, porumb, rosii, carne de porc, cartofi, ceapa, usturoi, ardei iute, coriandru, lamaie, tortilla. Ingrediente: 4 cani supa 1 cutie porumb 1 cutie roșii zdrobite 2 cani carne de porc gatita 2 cartofi 1 ceapă 3 catei usturoi 2 linguri de ardei iuti coriandru, dupa gust felii de […]

Reteta zilei: Cotlete de porc la cuptor

Cotlete de porc la cuptor din: pesmet, cotlete de porc, sare, piper, faina, oua, varza, sos iute, ceapa verde. Ingrediente: 1½ ceasca pesmet 4 cotlete de porc 1½ linguriță sare ¾ linguriță piper alb ¼ ceasca faina 2 ouă 2 cesti varza tocata 2 linguri de sos iute ¼ ceasca ceapă verde tocata Mod de […]

Reteta zilei: Chitelute de porc

Chitelute de porc din: porc, ceapa rosie, usturoi, ghimbir, ulei, galbenus, ulei de susan, seminte de susan, sos de soia, pesmet, amidon, ulei de susan, sos hoisin, orez. Ingrediente pentru chifteluțe: 500gr de carne tocată de porc 1 ceapa rosie, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 lingura ghimbir tocat 1 lingura ulei 1 gălbenuș […]

Retete gustoase de Craciun 2018

Retete gustoase de Craciun 2018 din: porc, condimente, cartofi, bacon. Reteta zilei: Porc caramelizat cu aroma de usturoi Porc caramelizat cu aroma de usturoi din: porc, creveti, sos de soia, vin de orez, ceapa, usturoi, anason, condimente, zahar, apa calda, orez, oua fierte, frunze verzi de legume. Ingrediente:  500 g carne de porc, cuburi 2 […]

Rasol de porc cu costita

Rasol de porc cu costita

Rasol de porc cu costita din: rasol de porc, costita, coriandru, maghiran, usturoi, vin, rozmarin, foi de dafin, piper si sare. Ingrediente: 1 rasol de porc fasii de costita cat sa acoperi carnea 1 lingura de coriandru 1 lingura cu maghiran 1 capatana de usturoi 1 cana cu vin alb 1 fir de rozmarin 1-2 […]

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu ardei gras din:fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare   Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi. […]

Friptura de porc cu sos de zmeura

Friptura de porc cu sos de zmeura

Friptura de porc cu sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust   Mod de preparare: Pasaţi […]

Ceafa de porc cu ierburi

Ceafa de porc cu ierburi

Ceafa de porc cu ierburi din: ceafa de porc, sare, piper, rozmarin, cimbru, vin, oua, ceapa, smantana, cartofi. Ingrediente: 1 kg ceafă de porc sare piper făină rozmarin verde cimbru verde 1 pahar vin 1 ou 1 ceapă 150 ml smântână pentru gătit 1 kg cartofi   Mod de preparare: Presari ceafa cu sare, piper măcinat, […]

Reteta zilei: Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor din: coaste de porc, sare, piper, sos barbeque, limeta. Ingrediente:  2 kg coaste de porc sare și piper, dupa gust sos barbeque limete, feliate ceapa verde si coriandru, dupa gust     Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 60C. Crestati coastele. Presarati cu sare si piper. Asezati intr-o tava. Dati […]

Coaste de porc glazurate cu mustar

Coaste de porc glazurate cu mustar

Coaste de porc glazurate cu mustar din: zahăr brun, paprika afumată, muştar, pudră de ceapă şi de usturoi, coaste de porc, muştar, oţet de mere, melasă, sos Worchestershire, sos de ardei iute, pudră de ardei iute.   Ingrediente: 150g de zahăr brun 2 linguri de paprika afumată 2 linguri pudră de muştar câte 1 linguriţă pudră de ceapă şi de usturoi 4 bucăţi coaste […]

Ceafa de porc condimentata

Ceafa de porc condimentata

Ceafa de porc condimentata din: ceafa de porc, carne tocata, orez, legume, ulei, cimbru, boia dulce, piper, sare, ceapa, concentrat de legume. Ingrediente: 1 kg ceafă de porc 500 g carne tocată 1 lingură orez 100 g ames­tec legume congelate 50 ml ulei 1 linguriţă cimbru 1/2 linguriţă boia dulce 1/2 linguriţă piper 1 linguriţă sare […]

Muschi de porc cu piper

Muschi de porc cu piper

Muschi de porc cu piper din: muschi de porc, piper, usturoi, ulei, boia, sare. Ingrediente: 500 g muşchi de porc 50 g piper mozaic 2 căţei de usturoi 1 lingură de ulei 1 linguriţă rasă de boia sare   Mod de preparare: Unge carnea cu ulei şi usturoi pisat. Dă-o cu sare şi boia. Rumeneşte-o în […]

Muschiulet de porc in crusta de seminte

Muschiulet de porc in crusta de seminte

Muschiulet de porc in crusta de seminte din: muschi de porc, seminte, miez de nuca, oua, faina, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchi file 2 linguri seminţe de floarea-soarelui, decojite 2 linguri seminţe de dovleac, decojite 2 linguri miez de nucă sfărâmat 1 lingură seminţe de susan 1 lingură seminţe de mac 2 ouă […]

Ciolan de porc cu miere

Ciolan de porc cu miere

Ciolan de porc cu miere din: ciolan de porc, ceapa, morcov, usturoi, miere, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: un ciolan de porc o ceapă un morcov 5 căţei usturoi 3 linguri miere 75 ml ulei 250 ml vin roşu sare piper   Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert în apă rece. După ce s-a […]

Cotlet in crusta de ierburi

Cotlet in crusta de ierburi

Cotlet in crusta de ierburi din: ulei de masline, usturoi, patrunjel, frunze de salvie, rozmarin, sare, fulgi de ardei, piper, cotlete de porc. Ingrediente: ¼ cana ulei de masline 10 catei de usturoi, tocati ¼ ceasca patrunjel tocat 1 lingura frunze de salvie tocate ¾ lingurita cimbru tocat ¾ lingurita de rozmarin tocat 1 ½ […]

Friptura de porc cu prune si caise

Friptura de porc cu prune si caise

Friptura de porc cu prune si caise din: cotlet de porc, prune, caise, ceapa, nuca, unt, scortisoara, sare, piper, vin. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc 20 de prune uscate 14-16 caise uscate 2 cepe 200 g miez de nucă 2 linguri cu unt 1 lingură cu scorţişoară pulbere 1 linguriţă cu sare 1 linguriţă cu piper […]

Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci

Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci

Pulpa de porc cu sos de rosii si ciuperci din: pulpa de porc, lamai, rosii, ciuperci, ulei de floarea soarelui, sare si piper. Ingrediente: 500 g pulpa de porc 2 lamai 400 g rosii cherry 340 g ciuperci taiate 50 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Pulpa de porc se taie fâşii şi se […]

Coaste de porc cu sos Worcester

Coaste de porc cu sos Worcester

Coaste de porc cu sos Worcester din: coaste de porc, sos, ulei, ardei, ghimbir, usturoi, ceapa, patrunjel. Ingredinete: 1 kg de coaste de porc sos Worcester 3 linguri ulei 1 ardei roşu iute, tocat 1 linguriţă pudră de ghimbir 2 căţei de usturoi, tocaţi 2 cepe verzi, tocate o legătură de pătrunjel   Mod de preparare: […]

Coaste de porc picante

Coaste de porc picante

Coaste de porc picante din: coaste de porc, cartofi, otet, vin, ceapa, condimente, usturoi, patrunjel. Ingrediente: 1 kg coaste de porc (piept de porc) 3-4 cartofi Pentru marinadă: 250 ml oţet 1 pahar vin 1 ceapă mare 1 linguriţă seminţe de coriandru 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă chimen măcinat 1 linguriţă boia dulce 1/2 linguriţă […]

Cotlet de porc cu compot de piersici

Cotlet de porc cu compot de piersici

Cotlet de porc cu compot de piersici din: orez, cotlete, ulei, miere, lamaie, coriandru, compot, ceapa. Ingrediente: 200 g orez cu bobul lung 1 l supă de pui 8 cotlete de porc cu os 100 ml ulei de măsline 2 linguri de miere sucul de la 1 lămâie 2 linguri cu coriandru proaspăt, mărunţit 2 […]

Rasol de porc condimentat

Rasol de porc condimentat

Rasol de porc condimentat din: rasol de porc, costita, coriandru, maghiran, usturoi, vin, rozmarin, foi de dafin, piper si sare. Ingrediente: 1 rasol de porc fasii de costita cat sa acoperi carnea 1 lingura de coriandru 1 lingura cu maghiran 1 capatana de usturoi 1 cana cu vin alb 1 fir de rozmarin 1-2 foi […]

Fleica de porc cu ardei gras

Fleica de porc cu legume

Fleica de porc cu legume din: fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare   Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi. […]

Friptura de porc marinata la gratar

Friptura de porc marinata la gratar

Friptura de porc marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 pahar vin rosu sare piper boabe rozmarin cimbru   Mod de preparare: Prepari marinada din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete. Lasi carnea […]

Pastrama de porc cu muraturi

Pastrama de porc cu muraturi

Pastrama de porc cu muraturi din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castraveti murati, gogosari murati, sare si piper. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 100 ml ulei din samburi de struguri 3 linguri boia de ardei dulce 5-6 linguri boia de ardei dulce 5-6 catei […]

Carne de porc prajita in sos de bere

Carne de porc prajita in sos de bere

Carne de porc prajita in sos de bere din: cotlete de porc, morcovi, ceapa, telina, sare, piper, chimen, unt, bere, patrunjel. Ingrediente: 2 morcovi 2 cepe 1 căpăţână de usturoi 1 tijă de ţelină 4 cotlete de porc cu grăsime, de 200 g fiecare sare piper proaspăt măcinat 1 lingură de chimen 2 linguri de […]

Cotlet de porc cu cimbru

Cotlet de porc cu cimbru 

Cotlet de porc cu cimbru din: cotlet de porc, cartofi, usturoi, cimbru, piper, sare. Ingrediente: 1-1,5 cotlet de porc fara os 4 cartofi mari 4-5 catei de usturoi cimbru piper negru boabe sare piper   Mod de preparare: Impaneaza cotletul cu feliuţe de usturoi şi leagă-l cu sfoară alimentară. Taie cartofii în cuburi. Aşază-i în tavă, […]

Scaricica de porc cu ierburi

Scaricica de porc cu ierburi

Scaricica de porc cu ierburi din: scaricica de porc, ulei de masline, suc de lamaie, chilli, curry, paprika si sare. Ingrediente: 1 scaricica de porc de 1 kg 200 ml ulei de masline 60 ml suc de lamâie chilli curry paprika sare   Mod de preparare: Prin amestecul uleiului de masline cu suc de lamâie, […]

Platou cald cu carne de porc

Platou cald cu carne de porc

Platou cald cu carne de porc din: ceafa de porc, cartofi, dovlecei, vinete, ciuperci, sare, piper, cimbru, ulei de masline, rozmarin. Ingrediente: 800 g ceafa de porc 6 cartofi un dovlecel o vanata o ceapa 200 g ciuperci sare piper cimbru ulei de masline 2-3 fire de rozmarin   Mod de preparare: Se spală morcovii […]

Costita de porc cu vin

Costita de porc cu vin

Costita de porc cu vin din: carne de porc, vin, ulei vegetal, mujdei, sare, piper. Ingrediente: 700 g costite de porc 1-2 linguri de vin 1 lingură de ulei vegetal 2-3 linguri de mujdei sare piper negru măcinat   Mod de preparare: Îndepărtaţi grăsimea în plus de pe costiţe, tăiaţi transversal fibrelor cîte un cotlet cu […]

Platou cald cu carne de porc

Ceafa de porc la gratar cu piure

Ceafa de porc la gratar cu piure din: ceafa, ceapa, usturoi, bulion, boia dulce, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, cimbru, piper, salata verde, morcovi si piure de cartofi. Ingrediente: 1 kg ceafa 3-4 cepe 1-2 catei usturoi 2-3 linguri bulion o lingurita boia dulce 30 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa cimbru uscat si […]

Escalop de porc la gratar

Escalop de porc la gratar 

Escalop de porc la gratar din: carne de porc, ardei gras, usturoi, suc de lamaie, rosii, coriandru verde, otet de vin rosu, sos chili, sare, piper macinat, ulei de masline. Ingrediente: 8 felii de carne de porc 1 ardei gras rosu 2 catei de usturoi 4 linguri suc de lamaie 4 rosii 2 linguri coriandru verde […]

Pastrama de porc cu muraturi

Pastrama de porc la gratar cu muraturi

Pastrama de porc la gratar cu muraturi din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castraveti murati, gogosari murati, sare si piper. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 100 ml ulei din samburi de struguri 3 linguri boia de ardei dulce 5-6 linguri boia de ardei dulce […]