Muschiulet de porc in sos de afine

Muschiulet de porc in sos de afine

Muschiulet de porc in sos de afine din: muschiulet de porc, cafea macinata, piper rosu, sare, ceapa, ulei de masline, afine, otet balsamic. Ingrediente muschiulet de porc: 500 g muschiulet de porc 1 lingura boabe de cafea, macinata 1/2 lingura piper rosu macinat 1 lingurita sare Ingrediente sos: 2 linguri ceapa, tocata 1/2 lingura ulei de […]

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi

Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire   Mod de preparare: Spalati […]

Muschi de porc cu andive si vin

Muschi de porc cu andive si vin

Muschi de porc cu andive si vin din: muschi de porc, andive, usturoi, chimen, rozmarin, sare, piper, vin, lamaie, ardei, ulei. Ingrediente: un kg muşchi de porc 4 andive 4 căţei de usturoi o jumătate de linguriţă de chimen un fir de rozmarin sare piper o cană de vin alb sec 4 felii de lămâie […]

Friptura de porc cu cidru

Friptura de porc cu cidru

Friptura de porc cu cidru din: spata de porc, sare, piper, ulei, cimbru, rozmarin, mere, cidru, dulceata. Ingrediente: 1 kg spată de porc cu şorici sare piper 1 lingură ulei 5 cepe 1/4 legătură cimbru 1 crenguţă rozmarin 7 mere 125 ml cidru (vin siec din mere) 2 linguri dulceaţă de caise 1 lingură amidon […]

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin din: cotlet de porc, ulei, smantana, vin. Ingrediente: 700 g cotlet de porc 100 ml ulei mere 200 ml smantana vin alb   Mod de preparare: Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, […]

Cotlete de porc pane (in pesmet)

Cotlete de porc pane (in pesmet)

Cotlete de porc pane (in pesmet) din: cotlete de porc, oua, untura, faina, sare, piper, pesmet. Ingrediente: 6 cotlete de porc 2 ouă 2 linguri untură 2 linguri făină piper sare pesmet   Mod de preparare: Se bat cotletele uşor cu ciocanul de lemn, se sărează, se pipe­rează, se dau prin oul puţin bătut, apoi prin […]

Muschi de porc cu unt si ciuperci

Muschi de porc cu unt si ciuperci

Muschi de porc cu unt si ciuperci din: file de muschi de porc, unt, usturoi, ciuperci, rozmarin, ulei, sare si piper.   Ingrediente: 4 felii de muschi de porc 100 g unt 3 catei de usturoi 3 ciuperci 1 crenguta de rozmarin ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-un castron, freacă untul cu doi […]

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate

Cotlete de porc glazurate din: cotlete de porc, bacon, praf de chili, boia de arde iute, sare, piper negru, chimen, scortisoara, zahar brun, faina, otet de mere si praf de mustar. Ingrediente: 3 cotlete de porc cu os 5-6 bucăţi de bacon 1/2 lingurita praf de chili 1/4 lingurita boia de ardei iute spaniol 1 […]

Ciolan de porc cu vin rosu

Ciolan de porc cu vin rosu

Ciolan de porc cu vin rosu din: ciolan de porc, ceapa, morcov, usturoi, miere, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: un ciolan de porc o ceapă un morcov 5 căţei usturoi 3 linguri miere 75 ml ulei 250 ml vin roşu sare piper   Mod de preparare: Ciolanul se pune la fiert în apă rece. După […]

Cotlete de porc in crusta de branza

Cotlete de porc in crusta de branza

Cotlete de porc in crusta de branza din: cotlete de porc, banza camembert, cascaval, ou, ulei, seminte de coriandru macinate, cimbru, mere, pesmet, frunze de salvie, sare si piper. Ingrediente: 8 cotlete de porc 100 g branza Camembert 150 g cascaval 1 ou 50 ml ulei 1 lingurita seminte de coriandru macinate 1 lingurita cimbru […]

Friptura de porc cu sote de ceapa

Friptura de porc cu sote de ceapa

Friptura de porc cu sote de ceapa din: ulei de masline, rozmarin, mustar, praf de usturoi, sare, piper, friptura de porc, ceapa rosie. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline plus 1 lingurita 4 lingurite rozmarin proaspat, tocat 1 lingurita mustar ½ lingurita praf de usturoi 2 lingurite de sare 1 lingurita de piper 2 […]

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc invelit in bacon din: muschi de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon. Ingrediente:  2 kg muschi de porc 3 linguri otet balsamic 2 linguri de ulei de măsline 6 crengute de rozmarin proaspat 6 crengute de cimbru proaspat 2 linguri condimente de friptură 1 linguriță piper negru […]

Rasol de porc cu chili

Rasol de porc cu chili

Rasol de porc cu chili din: rasol de porc, zahar brun, boia de ardei, piper, chilli, ceapa, usturoi, sare si piper. Ingrediente: 1 rasol de porc ½ ceasca de zahar brun 3 linguri de boia de ardei afumat 1 lingura piper negru 1 lingura praf de chili 1 lingura praf de usturoi 1 lingura praf […]

Muschi umplut cu mere caramelizate

Muschi umplut cu mere caramelizate

Muschi umplut cu mere caramelizate din: unt, zahar brun, scortisoara, mere, muschi de porc, sare, piper, ulei, suc de portocale. Ingrediente: 1 baton de unt ¼ cana de zahar brun, plus 1 lingura scortisoara 2 mere, cuburi 1 bucata muschi de porc sare si piper dupa gust 2 linguri de ulei vegetal ½ ceasca de […]

Cotlete de porc in sos barbeque

Cotlete de porc in sos barbeque

Cotlete de porc in sos barbeque din: cotlete de porc, orez, legume, sos de fasole, sos hoisin, sos de stridii, sos de soia, zahar, vin, sirop de zahar, apa, sare, usturoi, anason. Ingrediente: 4 cotlete de porc orez si legume, pentru servire Ingrediente marinata: 2 linguri sos de fasole 2 linguri sos Hoisin 2 linguri de […]

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir din: pulpa de porc, suc de portocale, otet, scortisoara, ghimbir, usturoi, cimbru, ceapa, praz, ardei, sos de soia, ulei de masline, piper, ienibahar, zahar brun. Ingrediente: 1 bucata din pulpa de porc 1 cana suc de portocale 1 cana otet 1/2 lingurita de scortisoara 1 bucatica ghimbir 2 […]

Porc cu salata de mere

Porc cu salata de mere

Porc cu salata de mere din: muschi de porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de mustar integral 1 lingura de tarhon si de patrunjel, tocate zeama de la 1 lamaie 1 […]

Muschi de porc cu sos vanatoresc

Muschi de porc cu sos vanatoresc din: muschi de porc, sunculita, ceapa, usturoi, dafin, sare, piper, paprika, ciuperci, vin. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc 200 g şunculiţă afumată 2 cepe medii 1 căpăţână de usturoi 2-3 foi de dafin 4 linguri cu pastă de tomate piper alb pisat piper negru boabe sare paprica 350 g […]

Cotlete de porc cu sos de ciuperci

Cotlete de porc cu sos de ciuperci

Cotlete de porc cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper. Ingrediente: 4 cotlete fără os 300 g ciuperci o ceapă 2 linguri smântână 400 ml supă 30 g unt 2-3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul […]

Piept de porc la gratar cu miere

Piept de porc la gratar cu miere din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: un kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul […]

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese

Cotlete de porc cu sos de cirese din: cotlete de porc, spanac, ulei, cirese, vin, cimbru, mustar, otet, miere, sare si piper. Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os spanac 3 linguri ulei de masline 2 cesti cirese, fara samburi 1/4 ceasca vin rosu 1/4 ceasca de apa 2 lingurite Frunze proaspete cimbru 1 lingurita […]

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc la gratar cu usturoi

Piept de porc la gratar cu usturoi din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg piept de porc 4 linguri muştar 2 linguri miere 4 căţei usturoi sare piper   Mod de preparare: Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de […]

Cotlete cu sos de ciuperci

Cotlete cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper. Ingrediente: 4 cotlete fără os 300 g ciuperci o ceapă 2 linguri smântână grasă 400 ml supă 30 g unt 2-3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul bine […]

Burta de porc la cuptor

Burta de porc la cuptor din: burta de porc, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 kg burtă de porc împănată o căpăţână usturoi o lingură ulei o lingură cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Carnea se fasonează pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă. Se presară cu sare şi piper. Jumătate […]

Ruladă de porc cu ghimbir

Rulada de porc cu rosii uscate

Rulada de porc cu rosii uscate din: spata de porc, ceafa, rosii, vin, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o foaie […]

Ruladă de porc cu ghimbir

Rulada de porc cu cimbru

Rulada de porc cu cimbru din: spata de porc, ceafa de porc, rosii, ulei, vin, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 600 g spată de porc 300 g ceafă afumată 200 g roşii uscate 100 ml vin alb cimbru ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Taie spata de porc astfel încât să obţii o […]

Coaste fripte cu legume

Coaste fripte cu legume

Coaste fripte cu legume din: coaste de porc, ulei, otet, usturoi, praz, ardei, ceapa, ardei capia, chimen, oregano, dafin, sare, piper. Ingrediente: 1  kg coaste de porc 2 linguri ulei de măsline 2 linguri oţet 1 căţel de usturoi 1 fir de praz 1 ardei gras 1 ceapă 1 ardei capia roşu chimen oregano foi […]

Coaste de porc cu sos iute

Coaste de porc in sos barbeque

Coaste de porc in sos barbeque din: coaste de porc, sos barbeque. Ingrediente:  2 kg coaste de porc sos barbeque     Mod de preparare: Clătiți bine coastele. Asezati intr-o tava, in care ati pus 3 cani de apa. Ungeti pe deasupra cu sos barbeque. Acoperiti cu folie de aluminiu. Dati la cuptor la 200C timp […]

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon din: ulei de masline, usturoi, rosii uscate, masline, parmezan, nuci de pin, muschi de porc, bacon. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi, zdrobit 6 rosii uscate, fărâmițate 6 masline verzi, tocate 25g parmezan, ras 2 linguri nuci de pin 500 g muschi file de porc 2-4 […]

Porc cu sos de ghimbir

Porc cu sos de ghimbir din: carne de porc, ardei, ceapa, ulei, mustar, sare, miere, vin, boia, ghimbir. Ingrediente: 1 kg ceafă (piept, coaste) de porc 1 ardei gras colorat 1 ceapă mică sare ulei Pentru sos: 1 ceaşcă muştar clasic 1 ceaşcă vin 3 linguri miere 1 linguriţă boia iute (sau sos de chili) […]

Ceafa de porc in sos de ghimbir

Ceafa de porc in sos de ghimbir

Ceafa de porc in sos de ghimbir din: carne de porc, ardei, ceapa, ulei, mustar, sare, miere, vin, boia, ghimbir. Ingrediente: 1 kg ceafă de porc 1 ardei gras 1 ceapă mică sare ulei Pentru sos: 1 ceaşcă muştar 1 ceaşcă vin 3 linguri miere 1 linguriţă boia iute 2 linguri ghimbir ras 2 căţei […]

Pulpa de porc la cuptor cu ghimbir

Pulpa de porc la cuptor cu vin

Pulpa de porc la cuptor cu vin din: pulpa de porc, sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc sare piper oregano cimbru 2 pahare de vin 4 linguri bulion 1 capatana usturoi     Mod de preparare: Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se […]