Vrabioara de manzat cu sos de rosii din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii vrabioara de manzat 300 ml suc de rosii un morcov o ceapa o lingurita boia o lingura ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care […]
Articole din categoria:manzat
Retete pe baza de carne de Manzat
Retetele cu manzat sunt sanatoase si gustoase, le regasiti in numar mare pe site-ul nostru si va asteapta sa le incercati; supe, ciorbe sau fripturi, toate sunt usor de preparat, sunt gustoase numeroase, pentru toate gusturile; primim cu interes parerile, ideile si feedback-ul vostru.
Ceafa de manzat la gratar
Ceafa de manzat la gratar din: ceafa de manzat, oua, unt, tarhon, ceapa, otet, piper boabe, vin alb si sare. Ingrediente: ceafă de mânzat 720 g 2 ouă 200 g unt tarhon proaspăt ceapă 10 ml otet piper boabe 50 ml vin alb sare Mod de preparare: Într-o cratită se reduce ceapa tocată […]
File de manzat la gratar
File de manzat la gratar din: file de manzat, ou, usturoi, ulei de masline, patrunjel si sare. Ingrediente: 500 g file de mânzat 1 ou 1 căţel de usturoi 4 linguri ulei de măsline 1/4 legătură de pătrunjel sare Mod de preparare: Pune oul la fiert într-o crăticioară cu apă şi lasă-1 5 […]
Pastrama de manzat cu usturoi si vin
Pastrama de manzat cu usturoi si vin din: carne de manzat, vin, sare, chimion, silitra, usturoi, ardei. Ingrediente: carne de manzat sare 1 l vin 3 linguri de silitră 250 g chimion praf 5 căpăţâni de usturoi 5 ardei Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime. Se dau […]
Pastrama de manzat cu usturoi
Pastrama de manzat cu usturoi din: carne de manzat, vin, sare, chimion, silitra, usturoi, ardei. Ingrediente: carne de manzat sare 1 l vin 3 linguri de silitră 250 g chimion praf 5 căpăţâni de usturoi pisat 5 ardei Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime. Se dau cu […]
Medalioane de manzat cu susan
Medalioane de manzat cu susan din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir. Ingrediente: 220 g muşchi de mânzat 20 g seminţe de dovleac 20 g seminţe de floarea-soarelui 20 g susan negru 20 g susan alb 40 g parmezan rozmarin chives 20 g unt cimbru […]
Manzat cu usturoi
Manzat cu usturoi din: carne de manzat, hasmatuchi, tarhon, combru, usturoi, unt, patrunjel. Ingrediente: l kg carne de manzat un buchet de haţmaţuchi frunze de tarhon cimbru 2 căţei usturoi pătrunjel verde unt Mod de preparare: Se spală carnea, se taie felii şi se ruţnenesc în unt. Frunzele de verdeţuri tăiate şi usturoiul se pasară […]
Manzat inabusit cu vin
Manzat inabusit cu vin din: muschi de vita, ulei, vin, sare, piper, verdeata, unt, cartofi, morcovi, conopida. Ingrediente: 6 felii de muşchi de mânzat 1 ceaşcă plină cu ulei 1 cană cu supă 1 pahar cu vin alb sare piper măcinat verdeaţă tocată 2 linguri cu unt 1 kg cartofi 500 g morcovi 1 conopidă […]
Pastrama de manzat cu chimion
Pastrama de manzat cu chimion din: carne de manzat, vin, sare, chimion, silitra, usturoi, ardei. Ingrediente: carne de manzat sare 1 l vin 3 linguri de silitră 250 g chimion praf 5 căpăţâni de usturoi pisat 5 ardei Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime. Se dau cu […]
Musaca de vinete cu carne de manzat
Musaca de vinete cu carne de manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 6 vinete mari 500 g carne rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei Mod de preparare: […]
Cum se prepara Friptura de manzat la cuptor (VIDEO)
Friptura de manzat la cuptor: Ingrediente: 1 kg pulpă mânzat 4 cepe mici 5 cartofi pentru copt 2 roşii 1/2 gulie 1/2 ţelină 1 cană de vin alb pătrunjel ulei de măsline sare piper, cimbru 1/2 ardei iute (opţional) Cum se prepara Friptura de manzat la cuptor: Pofta buna! Poate te intereseaza si: Muschi […]
Cum se prepara Ceafa de manzat cu legume (VIDEO)
Ceafa de manzat cu legume: Ingrediente: 1 kg carne de mânzat 1 kg cartofi noi 4 cepe 300 g roșii cherry 2-3 ardei bulgărești boabe de piper roșu și verde 2 lingurițe praf de usturoi 4-5 linguri ulei de măsline 2 linguriţe sare 1 linguriţă boia cimbru Cum se prepara Ceafa de manzat cu […]
Medalioane de manzat
Medalioane de manzat din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir. Ingrediente: 220 g muşchi de mânzat 20 g seminţe de dovleac 20 g seminţe de floarea-soarelui 20 g susan negru 20 g susan alb 40 g parmezan rozmarin chives 20 g unt cimbru piper […]
Tocana nationala de vita sau manzat
Tocana nationala de vita sau manzat din: carne de vita sau manzat, untura, ceapa, gogosari, suc de rosii, vin, morcov, sare, piper, marar. Ingrediente: 1 kg carne de vită sau mânzat 2 linguri cu untură sau 4-5 linguri cu untdelemn 6-8 cepe mijlocii 2-3 gogoşari sau ardei graşi congelaţi sau proaspeţi 1 pahar cu suc […]
Musaca de vinete cu manzat
Musaca de vinete cu manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 6 vinete mari 500 g carne rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei Mod de preparare: Tocaţi mărunt […]
Cartofi cu carne de manzat
Cartofi cu carne de manzat din: carne de manzat, cartofi, ulei, ceapa, bulion, verdeata, piper, sare, boia, cimbru. Ingrediente: 1/2 kg carne (de preferat mânzat) 1 kg cartofi 4 linguri ulei (untură) 2 cepe 2 linguri bulion (sau 3 roşii) 1 legătură verdeaţă (pătrunjel sau/şi mărar) piper măcinat sare optional: 1/2 linguriţă boia cimbru Mod […]
Tocana nationala cu carne de manzat
Tocana nationala cu carne de manzat din: carne de manzat, ceapa, untura, boia, rosii, ardei, sare, verdeata. Ingrediente: 700 g carne 1 kg ceapă 200 g untură boia pentru culoare 600 g roşii sau 2 linguri bulion de roşii 2 ardei graşi sare verdeaţă Mod de preparare: Alegi carne de mânzat, o speli […]
Ciorba de manzat cu legume si taitei
Ciorba de manzat cu legume si taitei din: os de mânzat, spată de mânzat, morcov, ceapa, patrunjel verde, radacina de pastarnac, ardei rosu, roşii decojite în suc propriu, sos de legume, sare, piper, bors, taitei, salată de ardei iuţi. Ingrediente: 2 felii os de mânzat 600 g spată de mânzat 1 morcov 1 ceapă 1 legătură pătrunjel verde 1 […]
Reteta zilei: Tocanita de manzat cu sos de legume
Tocanita de manzat cu sos de legume din: coada de manzat, sare, piper, faina, ulei, usturoi,ceapa, morcov, telina, rosii, vin rosu, dafin, busuioc, supa de pui, patrunjel, coaja de lamaie, piure de cartofi. Poate te intereseaza si Muschi de manzat cu ciuperci si sunca Ingrediente: 4 felii coada de mânzat sare si piper negru proaspat […]
Tocanita de legume cu carne de manzat
Tocanita de legume cu carne de manzat din: carne de manzat, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, morcov, telina, cartofi, nuci, vin, vanata, dovlecei, rosii, suc de rosii, gogosar, capere, sare, piper, patrunjel verde. Ingrediente: 600 g carne de mânzat 3-4 linguri ulei 2 cepe 2-3 căţei de usturoi 120 g ciuperci 1 morcov 1 ţelină 350 g cartofi 1/2 ceasca nuci curăţate 4 linguri vin 1 vânătă […]
Retete savuroase: Pot au feu
O reteta savuroasa de pot au feu din: piept de manzat, morcovi, ceapa, praz, telina verde, ridiche alba, cartofi, dovlecei, castraveti murati, mustar si bouquet garni. Ingrediente: piept de mânzat 2.5 kg morcovi 200 g ceapă 70 g praz 200 g telină verde 200 g ridichie albă 220 g cartofi 300 g dovlecei 250 g […]
Steak de manzat la gratar cu sos
O reteta delicioasa de steak de manzat la gratar cu sos din: steak de manzar, ceapa, vin rosu, piper boabe, piper macinat, cimbru, foi de dafin si sare. Ingrediente: steak de mânzat 900 g ceapă echalote 40 g vin rosu 200 ml piper boabe, piper măcinat, cimbru, foi de dafin, sare după gust […]
Antricot la gratar cu sos
O reteta delicioasa de antricot la gratar cu sos din: antricot, ou, unt, tarhon, ceapa, otet, piper, vin alb si sare. Ingrediente: antricot dezosat feliat de mânzat 720 g ou 8 buc unt 60 g tarhon proaspăt 10 g ceapă 20 g otet 10 ml piper boabe 1 g vin alb 50 ml sare după […]
Vrabioara de manzat la gratar cu sos de vin
O reteta delicioasa de vrabioara de manzat la gratar cu sos de vin din: vrabioara de manzat, ceapa, vin rosu, anason, foi de dafin, piper, smantana, unt, sare si piper. Ingrediente: vrăbioară de mânzat 900 g ceapă 30 g vin rosu 300 ml anason 0.5 g foi de dafin 0.2 g piper boabe 1 g […]
Muschi de mânzat cu sos
O reteta delicioasa de muschi de manzat cu sos din: muschi de manzat, unt, patrunjel, suc de lamaie, usturoi, cimbru si sare. Ingrediente: muschi de mânzat 800 g unt 120 g pătrunjel proaspăt 20 g suc de lămâie 10 ml usturoi 2 g cimbru 2 g sare după gust Mod de preparare: Pregătim untul […]
Friptură de manzat cu soia şi susan, pe pat de legume crocante
O reteta de friptura de manzat cu soia si susan, pe pat de legume crocante din: antricot de manzat, dovlecei, morcovi, frunze de salata creata, usturoi, ulei de masline extravirgin, sos de soia, seminte de susan, sare si piper. Sosul de soia se obţine din seminţe de soia, plantă erbacee cultivată din vechime în regiunile […]
Friptura de manzat cu mere
Friptura de manzat cu mere din: pulpa de manzat, mere, ceapa, rozmarin, rachiu, unt, ulei, sare, piper, faina. Ingrediente: o bucata de pulpa de manzat (800 g) 8 mere 2 cepe o crenguta de rozmarin 2 linguri rachiu 30 g unt 4 linguri ulei sare piper 200 g faina Mod de preparare: Incingeti cuptorul […]
Tocana olteneasca cu carne de manzat
Tocana olteneasca cu carne de manzat din: carnaciori, praz, ardei gras, rosii, cartofi, ardei iute, vin alb, patrunjel, untdelemn, sare, carne slaba de manzat Ingrediente: 200 g cârnăciori 5 tulpini de praz 2 ardei graşi 3 roşii mari, răscoapte 6 cartofi mari 1 ardei iute (ciuşcă) 1 legătură mărar 1 pahar vin alb 1 legătură […]
Pastrama de manzat
Pastrama de manzat Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime.Se dau cu sare multă şi se lasă în copaie 8-10 zile Se spală carnea-n trei ape şi se pune sub teasc, o zi şi o noapte, să-i iasă zemurile cele rele Se amestecă într-un litru de vin bun şi […]