Medalioane de manzat cu susan din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir. Ingrediente: 220 g muşchi de mânzat 20 g seminţe de dovleac 20 g seminţe de floarea-soarelui 20 g susan negru 20 g susan alb 40 g parmezan rozmarin chives 20 g unt cimbru […]
Articole din categoria:manzat
Retete pe baza de carne de Manzat
Retetele cu manzat sunt sanatoase si gustoase, le regasiti in numar mare pe site-ul nostru si va asteapta sa le incercati; supe, ciorbe sau fripturi, toate sunt usor de preparat, sunt gustoase numeroase, pentru toate gusturile; primim cu interes parerile, ideile si feedback-ul vostru.
Manzat cu usturoi
Manzat cu usturoi din: carne de manzat, hasmatuchi, tarhon, combru, usturoi, unt, patrunjel. Ingrediente: l kg carne de manzat un buchet de haţmaţuchi frunze de tarhon cimbru 2 căţei usturoi pătrunjel verde unt Mod de preparare: Se spală carnea, se taie felii şi se ruţnenesc în unt. Frunzele de verdeţuri tăiate şi usturoiul se pasară […]
Manzat inabusit cu vin
Manzat inabusit cu vin din: muschi de vita, ulei, vin, sare, piper, verdeata, unt, cartofi, morcovi, conopida. Ingrediente: 6 felii de muşchi de mânzat 1 ceaşcă plină cu ulei 1 cană cu supă 1 pahar cu vin alb sare piper măcinat verdeaţă tocată 2 linguri cu unt 1 kg cartofi 500 g morcovi 1 conopidă […]
Pastrama de manzat cu chimion
Pastrama de manzat cu chimion din: carne de manzat, vin, sare, chimion, silitra, usturoi, ardei. Ingrediente: carne de manzat sare 1 l vin 3 linguri de silitră 250 g chimion praf 5 căpăţâni de usturoi pisat 5 ardei Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime. Se dau cu […]
Musaca de vinete cu carne de manzat
Musaca de vinete cu carne de manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 6 vinete mari 500 g carne rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei Mod de preparare: […]
Cum se prepara Friptura de manzat la cuptor (VIDEO)
Friptura de manzat la cuptor: Ingrediente: 1 kg pulpă mânzat 4 cepe mici 5 cartofi pentru copt 2 roşii 1/2 gulie 1/2 ţelină 1 cană de vin alb pătrunjel ulei de măsline sare piper, cimbru 1/2 ardei iute (opţional) Cum se prepara Friptura de manzat la cuptor: Pofta buna! Poate te intereseaza si: Muschi […]
Cum se prepara Ceafa de manzat cu legume (VIDEO)
Ceafa de manzat cu legume: Ingrediente: 1 kg carne de mânzat 1 kg cartofi noi 4 cepe 300 g roșii cherry 2-3 ardei bulgărești boabe de piper roșu și verde 2 lingurițe praf de usturoi 4-5 linguri ulei de măsline 2 linguriţe sare 1 linguriţă boia cimbru Cum se prepara Ceafa de manzat cu […]
Medalioane de manzat
Medalioane de manzat din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir. Ingrediente: 220 g muşchi de mânzat 20 g seminţe de dovleac 20 g seminţe de floarea-soarelui 20 g susan negru 20 g susan alb 40 g parmezan rozmarin chives 20 g unt cimbru piper […]
Tocana nationala de vita sau manzat
Tocana nationala de vita sau manzat din: carne de vita sau manzat, untura, ceapa, gogosari, suc de rosii, vin, morcov, sare, piper, marar. Ingrediente: 1 kg carne de vită sau mânzat 2 linguri cu untură sau 4-5 linguri cu untdelemn 6-8 cepe mijlocii 2-3 gogoşari sau ardei graşi congelaţi sau proaspeţi 1 pahar cu suc […]
Musaca de vinete cu manzat
Musaca de vinete cu manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 6 vinete mari 500 g carne rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei Mod de preparare: Tocaţi mărunt […]
Cartofi cu carne de manzat
Cartofi cu carne de manzat din: carne de manzat, cartofi, ulei, ceapa, bulion, verdeata, piper, sare, boia, cimbru. Ingrediente: 1/2 kg carne (de preferat mânzat) 1 kg cartofi 4 linguri ulei (untură) 2 cepe 2 linguri bulion (sau 3 roşii) 1 legătură verdeaţă (pătrunjel sau/şi mărar) piper măcinat sare optional: 1/2 linguriţă boia cimbru Mod […]
Ciorba de manzat cu legume si taitei
Ciorba de manzat cu legume si taitei din: os de mânzat, spată de mânzat, morcov, ceapa, patrunjel verde, radacina de pastarnac, ardei rosu, roşii decojite în suc propriu, sos de legume, sare, piper, bors, taitei, salată de ardei iuţi. Ingrediente: 2 felii os de mânzat 600 g spată de mânzat 1 morcov 1 ceapă 1 legătură pătrunjel verde 1 […]
Retete savuroase: Pot au feu
O reteta savuroasa de pot au feu din: piept de manzat, morcovi, ceapa, praz, telina verde, ridiche alba, cartofi, dovlecei, castraveti murati, mustar si bouquet garni. Ingrediente: piept de mânzat 2.5 kg morcovi 200 g ceapă 70 g praz 200 g telină verde 200 g ridichie albă 220 g cartofi 300 g dovlecei 250 g […]
Steak de mânzat la gratar cu sos
O reteta delicioasa de steak de manzat la gratar cu sos din: steak de manzar, ceapa, vin rosu, piper boabe, piper macinat, cimbru, foi de dafin si sare. Ingrediente: steak de mânzat 900 g ceapă echalote 40 g vin rosu 200 ml piper boabe, piper măcinat, cimbru, foi de dafin, sare după gust Mod […]
Friptura de manzat cu mere
Friptura de manzat cu mere din: pulpa de manzat, mere, ceapa, rozmarin, rachiu, unt, ulei, sare, piper, faina. Ingrediente: o bucata de pulpa de manzat (800 g) 8 mere 2 cepe o crenguta de rozmarin 2 linguri rachiu 30 g unt 4 linguri ulei sare piper 200 g faina Mod de preparare: Incingeti cuptorul […]
Pastrama de manzat
Pastrama de manzat Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime.Se dau cu sare multă şi se lasă în copaie 8-10 zile Se spală carnea-n trei ape şi se pune sub teasc, o zi şi o noapte, să-i iasă zemurile cele rele Se amestecă într-un litru de vin bun şi […]