Vrabioara de manzat cu sos de rosii
PrinteazaVrabioara de manzat cu sos de rosii din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper.
- 4 felii vrabioara de manzat
- 300 ml suc de rosii
- un morcov
- o ceapa
- o lingurita boia
- o lingura ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care se taie mărunt. Morcovul se curăţă şi el şi se spală. Se încinge uleiul într-o tigaie Si se pun ceapa tăiată mărunt şi morcovul trecut prin răzătoarea cu ochiuri mici.
După ce s-au înmuiat, se pune carnea. Se lasă cât să-şi schimbe culoarea şi se presară cu boia, sare si piper. Se toarnă apă cât să acopere carnea, apoi sucul de roşii, şi se pune capac.
Se lasă la fiert aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/vrabioara-de-manzat-cu-sos-de-rosii html





