Frigarui cu vinete, dovlecel, ardei si ciuperci

Printeaza

Frigarui cu vinete, dovlecel, ardei si ciuperci din: vanata, dovlecel, ardei grasi (rosu, galben, verde), ceapa, rosii cherry, ciuperci, ketchup, ulei de masline, oregano, busuioc, boia (iute/dulce sau amestec), sare.

Ingrediente:Frigarui cu vinete, dovlecel, ardei si ciuperci

  • 1 vanata subtire
  • 1 dovlecel potrivit
  • 3 ardei grasi (rosu, galben, verde)
  • 2- 3 cepe mici
  • 10 rosii cherry
  • 3-4 ciuperci
  • ketchup

Pentru marinata:

  • 3-4 linguri cu ulei de masline
  • 1 lingurita cu oregano
  • 1/2 lingurita cu busuioc
  • 1/2 lingurita cu boia (iute/dulce sau amestec)
  • sare

Mod de preparare:

Spală vânata, dovlecelul, ardeii graşi şi taie-le în felii potrivite. Cu o periuţă fină, spală ciupercile şi taie-le pe jumătate. Pune toate legumele într-un castron de inox sau de ceramică (nu din plastic).

Prepară marinada din ingredientele enumerate şi toarn-o peste legume. Acoperă şi dă la rece măcar o jumătate de oră.

Pune legumele alternativ pe beţele de frigăruie şi aşază-le pe grătarul încins. Lasă-le până ce îşi schimbă culoarea şi serveşte-le stropite cu ketchup, alături de garnitură de orez.

Frigarui cu vinete, dovlecel, ardei si ciuperci

Frigarui cu vinete, dovlecel, ardei si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.