Pulpa de berbec in stil arabesc

Printeaza

Pulpa de berbec in stil arabesc din: pulpa de berbec, cartofi, ulei, piper, lamaie, sare.

Ingrediente:Pulpa de berbec in stil arabesc

  • pulpă de berbec (miel, oaie, capră)
  • 2 kg cartofi
  • 1 cană de ulei de măsline
  • piper
  • suc de lămâie
  • sare, după gust

 

Mod de preparare:

Se spală bine pulpa, se curăţă de pieliţe şi se sărează. Se pune într-o tavă unsă cu ulei şi se adaugă cartofii, tăiaţi rondele, acoperindu-se totul cu apă.

Se introduc la cuptor, întorcându-se din când în când, pentru a se pătrunde uniform, compleţându-se cu apă caldă ori de câte ori este nevoie.

Când este aproape gata, se unge bine cu suc de lămâie şi se piperează. Se lasă la cuptor până se rumeneşte frumos pe toate părţile.

Se serveşte caldă cu garnitură de salată verde sau de roşii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.