Peste cu fulgi de ovaz

Peste cu fulgi de ovaz din: peste, oua, mustar, ulei, supa de legume, sare, piper. Ingrediente: Sos de muştar: 2 linguri de muştar 4 linguri ulei de măsline 100 ml supă de legume sare piper Peşte: 600 g file de peşte sare piper 1 -2 ouă 150 g fulgi de ovăz 1 lingură făină ulei […]

Tartar din piept de raţă

Tartar de somon pe pat de avocado

Tartar de somon pe pat de avocado din: somon, avocado, castravete, ridiche, chives, lamaie, ulei. Ingrediente: 150 g somon 1/2 avocado 30 g castravete germeni de praz o ridichie tobiko (icre de flying fish) 4 fire chives o lămâie ulei de măsline ulei de susan sare piper   Mod de preparare: Se taie somonul în […]

Frigaruie cu legume şi file de vita

Frigarui de peste alb

Frigarui de peste alb din: peste, lamai, salata, ceapa. Ingrediente: 4 fileuri de peşte alb sucul a două lămâi condimente pentru peşte Pentru servit: salată verde • o ceapă o lămâie   Mod de preparare: Peştele se taie fâşii pe lung, pe fibră, care se pun într-un vas. Se toarnă sucul stors de la lămâi, […]

File de ton cu roşii

Ton cu andive

Ton cu andive din: ton, ulei, mustar, miere, sos de soia, piper, andive, zahar, lamaie. Ingrediente: 4 bucăţi ton proaspăt de aprox. 120 g şi un cm grosime fiecare 100 ml ulei de măsline 2 linguri muştar Dijon o linguriţă miere limpede 2 linguriţe sos de soia 6-8 linguri piper negru zdrobit 8 căpăţâni mici […]

Peste picant cu sos de rosii

Peste picant cu sos de rosii

Peste picant cu sos de rosii din: peste, faina, ardei, suc de rosii, ulei, sare. Ingrediente: 4 bucăţi peşte 2 linguri făină 2 ardei iuţi 200 ml suc de roşii 2 foi de dafin 3 linguri ulei sare   Mod de preparare: Peştele se trece prin făină şi se prăjeşte în două linguri de ulei. […]

Medalioane de peşte

Peste in sos de rosii cu usturoi

Peste in sos de rosii cu usturoi din: peste, suc de rosii, ceapa, ardei, usturoi, rozmarin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri peşte 400 ml suc de roşii o ceapă un ardei gras un căţel usturoi rozmarin 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: In ulei se pun la călit ceapa şi usturoiul […]

Peste cu ardei iute

Peste cu ardei iute

Peste cu ardei iute din: peste, faina, ardei, suc de rosii, ulei. Ingrediente: 4 bucăţi peşte 2 linguri făină 2 ardei iuţi 200 ml suc de roşii 2 foi de dafin 3 linguri ulei   Mod de preparare: Peştele se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In altă tigaie se pun ardeii iuţi fără […]

Mancare de peste

Mancare de peste din: ulei de masline, ceapa, praz, ardei, usturoi, rosii, bucuioc, cimbru, dafin, vin, creveti, scoici, crab, peste. Ingrediente: 120 ml plus 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată 3 fire de praz, doar partea albă, tocate 1 ardei roşu şi 1 ardei verde, tocaţi 8 cătei de usturoi măcinaţi […]

File de peşte oceanic cu piure de anşoa

File de peste la cuptor

File de peste la cuptor din: fileuri de peste, oua, faina, pesmet, ceapa, sare, piper, rosii, ulei, patrunjel.

Chiftele de peste in pesmet

Chiftele de peste in pesmet

Chiftele de peste in pesmet din: file de peste, usturoi, cartofi, morcov, ceapa, ou, verdeata, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 300 g file de peşte 2 căţei de usturoi 2 cartofi 1 morcov 1 ceapă mică 1 ou 1 lingură verdeaţă tocată (mărar, pătrunjel) 1 fir de ceapă verde 2 linguri pesmet sare piper ulei pesmet […]

Peste aromat

Peste aromat

Peste aromat din: fileuri de peste, oua, faina, pesmet, ceapa, sare, piper, rosii, ulei, patrunjel. Ingrediente: file de peşte 2 ouă 100 g făină 100 o pesmet 1 ceapă sare si piper 5-6 roşii cherry ulei, pentru prăjit pătrunjel   Mod de preparare: Baţi ouăle cu sare şi piper, după gust. Treci fileurile de peşte prin […]

Tarte cu pastă de peşte

Tarta cu file de peste si ciuperci

Tarta cu file de peste si ciuperci din: faina, drojdie, sare, file de peste, ardei, rosii, usturoi, ciuperci, mazare, masline. Ingrediente: 500 g făină 1 cub de drojdie 1 cană de apă sare file de peşte (sau 2 conserve de sardine în ulei) 2 ardei graşi 3 roşii 1 ceapă 2 căţei de usturoi 1 […]

Mancare cu fructe de mare

File de peste si fructe de mare

File de peste si fructe de mare din: file de peste, midii, creveti, calamari, morcov, fenicul, ceapa, apio, usturoi, ulei, busuioc. Ingrediente: 500 g file de peşte 1 kg midii 4 creveţi 6-8 baby calamari 1 morcov 1 fenicul 2 fire de ceapă verde 1 apio 1 ceapă roşie 2 căţei de usturoi 3 linguri […]

File de somon in crusta de ierburi

File de somon in crusta de ierburi

File de somon in crusta de ierburi din: file de somon, margarina, cimbru, condimente, piper, vin, lamaie. Ingrediente: 2 fileuri de somon mai groase 1 lingură margarină 1 crenguţă de cimbru condimente pentru peşte piper boabe colorate 50 ml vin 1 lămâie   Mod de preparare: Se spală bine fileurile de somon şi se şterg […]

Cum se prepara Placinta de malai cu ton si masline (VIDEO)

Placinta de malai cu ton si masline: Poate te intereseaza si: Plăcintă de mălai cu şuncă Plăcintă cu mălai si stafide Placinta cu malai, varza si kaizer Ingrediente: 350 g mălai instant cimbru pătrunjel 1 lingură ulei de măsline 400 g roşii cuburi (1 cutie) 1 ardei roşu 300 g ton mărunţit 250 g brânză […]

Caras prajit cu curry

Caras prajit cu curry

Caras prajit cu curry din: caras, curry, boia, sare, ulei. Ingrediente: 8 caraşi o linguriţă praf de curry o linguriţă boia iute sare ulei pentru prăjit     Mod de preparare: Intr-un vas se amestecă prafurile de curry, boia şi sare. Se adaugă o linguriţă de ulei şi se amestecă. Se crestează peştii, se ung […]

Saramura de platica cu sos de rosii si usturoi

Saramura de platica cu sos de rosii si usturoi

Saramura de platica cu sos de rosii si usturoi din: platica, suc de rosii, usturoi, sare, apa, piper, cimbru, ardei iute, patrunjel, legume deshidratate. Ingrediente: 1 -1,5 kg plătică proaspătă 100 ml suc de roşii cu ardei 7-8 căţei de usturoi 2 linguri sare grunjoasă 200 ml apă piper cimbru 1 ardei iute pătrunjel verde […]

Cod cu piure din boabe de soia, busuioc si lamaie

File de cod in sos de lamaie

File de cod in sos de lamaie Se topesc într-o crăticioară 100 g unt. Se adaugă sucul de la o lămâie, sare, piper, usturoi pisat şi busuioc. Se lasă pe foc până se îngroaşă puţin, cca 10 min. Se spală 1 kg file de cod, se şterge şi se pune într-o tavă unsă cu puţin […]

Somon invelit in cascaval

Somon invelit in cascaval

Somon invelit in cascaval Se spală 4 fileuri de somn, peştele, se scurg bine şi se presară cu sare, piper şi zeamă de lămâie. Se unge un vas ter-morezistent cu unt şi se aşază bucăţile de peşte. Se bat 2 ouă cu 1 lingură de smântână, 1 lingură de amidon, 75 g caşcaval, sare, piper […]

Crap sarbesc

Reteta rapida de crap cu sos picant

Reteta rapida de crap cu sos picant din: crap, ardei iuti, ceapa verde, usturoi, patrunjel, lamai, ghimbir, vin, sare, ulei, menta. Ingrediente: 2 bucăţi crap 3 ardei iuţi (asortaţi, roşu şi verde) 1 legătură ceapă verde 5 căţei de usturoi pătrunjel 2 lămâi 1 cm rădăcină ghimbir 3-4 linguri vin alb sare ulei mentă pentru […]

File de şalău gratinat

Somon file in sos de ananas

Somon file in sos de ananas din: fileuri de somon, suc de ananas, usturoi, sos de soia, ghimbir, ulei de susan, fructe, piper. Ingrediente: 2 fileuri de somon 1 cană suc de ananas 2 căţei de usturoi pisaţi 1 linguriţă sos de soia 1 linguriţă ghimbir măcinat 1 linguriţă ulei de susan 1 cană fructe […]

Curry cu rondele de peste

Curry cu rondele de peste

Curry cu rondele de peste din: rondele de peste, ghimbir, usturoi, ceapa, rosii, ardei iute, lapte de cocos, condimente, lamaie, ulei, sare, piper.

Somon cu sparanghel si telina

Somon cu sparanghel si telina

Somon cu sparanghel si telina din: somon, telina, morcov, ulei, trufe, cuisoare, smantana, lamaie, cimbru, sparanghel. Ingrediente: 500 g file de somon proaspăt 500 g ţelină 1 morcov 2 linguri de ulei de trufe 1 lingură de ulei de măsline 2 trufe al ou 3 cuişoare pisate 3 linguri de smântână grasă cimbru sare si piper […]

Saramura de peste

Saramura de peste cu usturoi

Saramura de peste cu usturoi din: caras, suc de rosii, usturoi, sare, apa, piper, cimbru, ardei iute, patrunjel, legume deshidratate. Ingrediente: 1 -1,5 kg caras 100 ml suc de roşii cu ardei 7-8 căţei de usturoi 2 linguri sare grunjoasă 200 ml apă piper cimbru 1 ardei iute pătrunjel verde 1 lingură legume deshidratate   Mod […]

https://www.restaurantedelux.ro/peste

De Florii se mananca peste

De Florii se mananca peste. Reteta zilei: Salata de peste afumat   Salata de peste afumat din: peste afumat, telina, ceapa, maioneza, smantana, iaurt suc de lamaie, piper, salata verde, patrunjel. Ingrediente:  1 peste afumat, fara oase 2 radacini de telina, tocata 2 cepe albe sau rosii 3 linguri de maioneza 3 linguri de smantana […]

Tort de post

Tort sarat cu somon, branza si masline

Tort sarat cu somon, branza si masline din: clatita, crema de branza, crema de unt, somon, marar, patrunjel, ceapa verde, nuci, masline, oua, rosii, patrunjel.

Saramura de ten la gratar

Carasi prajiti

Carasi prajiti din: carasi, curry, boia, sare, ulei.

Ciorba de perisoare din peste

Ciorba de peste cu perisoare

Ciorba de peste cu perisoare din: ceapa, morcov, pastarnac, ardei, rosii, suc de rosii, ulei, sare, peste, orez, patrunjel. Ingrediente: 1 ceapă medie 1 morcov 1 păstârnac 1 ardei capia 2 roşii coapte 1 cană de suc de roşii ulei sare Pentru perişoare: 400 g carne de peşte (macrou, somn) 1 ceapă mică 2 linguri […]

Fructe de mare cu vin

Fructe de mare cu vin din: file de peste, midii, creveti, calamari, morcov, fenicul, ceapa, apio, ceapa, usturoi, ulei, vin, masline, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de peşte 1 kg midii 4 creveţi jumbo 6-8 baby calamari 1 morcov 1 fenicul 2 fire de ceapă verde 1 apio 1 ceapă roşie 2 căţei de […]

Somon aromat

Somon aromat

Somon aromat din: file de somon, condimente, vin, lamaie. Ingrediente: 2 fileuri de somon mai groase 1 lingură margarină 1 crenguţă de cimbru condimente pentru peşte piper boabe colorate 50 ml vin 1 lămâie   Mod de preparare: Se unge un vas termorezistent cu un strat de margarină, se aşază fileurile de somon şi se stropesc […]