Stiuca umpluta cu nuca

Stiuca umpluta cu nuca

Stiuca umpluta cu nuca din: stiuca, ceapa, paine, lapte, ou, ulei, unt, nuca, sare, piper. Ingrediente: 1 ştiucă 1 ceapă 1 felie de pâine 1/2 pahar cu lapte 1/2 ceaşcă de ulei 1 gălbenuş 1/2 pachet cu unt 100 g miez de nucă pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţă ştiuca, tai-o uşor pe […]

Peste alb cu sos de vin

Peste alb cu sos de vin

Peste alb cu sos de vin din: peste, morcovi, dafin, patrunjel, unt, faina, oua, smantana, vin, lamaie, mustar, sare, piper, coriandru. Ingrediente: 2-3 bucăţi de peşte alb 1-2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1-2 frunze de dafin 2-3 linguri cu unt 1 lingură cu făină 2 gălbenuşuri 100 ml smântână de gătit 200 ml vin […]

Dorada umpluta cu masline

Dorada umpluta cu masline

Dorada umpluta cu masline din: dorada, sare, piper, măsline negre, măsline verzi, usturoi, ceapă roşie, rosie, seminţe de pin, ulei de măsline, otet. Ingrediente: 4 bucăţi dorada sare piper 50 g rondele de măsline negre 100 g măsline verzi 2 căţei de usturoi 1 ceapă roşie mică 1 roşie 2 linguri seminţe de pin 3 linguri ulei de măsline 1 lingură oţet […]

Dorada condimentata la gratar

Dorada condimentata la gratar

Dorada condimentata la gratar din: ghimbir, usturoi, dorada, iaurt, ulei de masline, turmeric, pudra de ardei iute, seminte de chimion. Ingrediente: 2 linguri de ghimbir ras 4 catei de usturoi, dati pe razatoare sau zdrobiti 2 dorade, curatate si eviscerate 6 lingurite de iaurt 2 linguri ulei de masline 2 lingurite de turmeric 2 lingurite […]

Peste alb cu sos de lamaie

Peste alb cu sos de lamaie

Peste alb cu sos de lamaie din: peste, smantana, lamaie, unt, vin, ceapa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi de peşte alb 2 ceşti cu smântână 1 lingură cu unt 3 lămâi 3 linguri cu ulei 4 cepe 1 ceaşcă de vin alb pătrunjel verde piper sare   Mod de preparare: Curăţă cepele şi taie-le […]

Somon inabusit in sos de legume

Somon inabusit in sos de legume

Somon inabusit in sos de legume din: somon, ulei de masline, unt, vin alb, conopida, busuioc, marar, ceapa verde, lamai, scortisoara, sare si piper. Ingrediente: 500 g de somon file 50 ml de ulei de măsline 50 g de unt 100 ml de vin alb 1/2 conopidă 1 crenguţă de busuioc proaspăt 1 legătură de […]

Ton cu ghimbir si avocado

Ton cu ghimbir si avocado

Ton cu ghimbir si avocado din: ton, ulei de susan, ghimbir, lamaie, sare, piper, ceapa verde, avocado. Ingrediente:  50 g ton 1½ linguriță ulei de susan 1 bucatica ghimbir, ras coaja de la o lamaie ¼ linguriță sare și piper 2 fire ceapă verde, tăiată felii subțiri sucul de la ½ lămâie 1 avocado, taiat felii […]

Somon cu orez picant

Somon cu orez picant

Somon cu orez picant din: iaurt, pasta tikka, somon, lamaie, ulei de masline, ceapa, ardei gras, chimen, turmeric, orez basmati, patrunjel. Ingrediente:  150 ml iaurt l lingură pastă tikka 4 fileuri de somon fără pielită sferturi de lămâie, pentru servit Ingrediente pentru pilaf: 2 linguri ulei de măsline 2 cepe, 1 tocată mărunt, 1 tăiată felii […]

Crochete picante de peste cu curry

Crochete picante de peste cu curry

Crochete picante de peste cu curry din: peste, condimente, sare, piper, sos iute, ulei, apa minerala, ou, faina, ceapa, curry. Ingrediente: 1 kg peste 1 lingurita condimente, dupa preferinta 1/4 linguriță sare 1/8 linguriță piper negru 1/8 lingurita sos iute ulei Ingrediente aluat: 1 cană de apă minerala sare piper negru 1 ou 1 cană […]

Peste cu salsa de ananas

Peste cu salsa de ananas

Peste cu salsa de ananas din: peste, praf de chilli, usturoi granulat, ceapa granule, oregano, boia, sare, cimbru, piper, ulei, sake sau sherry sec, otet de orez, zahar, sofran si ananas. Ingrediente: 1 linguriţă praf de chilii 1 lingură usturoi granulat 1 lingură pudră sau granule de ceapă 1 linguriţă oregano uscat 2 linguri boia […]

Merluciu cu sos de rosii la cuptor

Merluciu cu sos de rosii la cuptor

Merluciu cu sos de rosii la cuptor din: merluciu, ulei, rosii, usturoi, patrunjel, piper. Ingrediente: 1 kg merluciu 50 ml ulei 500 g rosii 4-5 catei de usturoi 1 legatura patrunjel piper condiment din legume uscate   Mod de preparare: Speli peştele, îl porţionezi, îl ungi cu ulei şi îl presari cu condimente din legume […]

Crap la gratar cu verdeata

Crap la gratar cu verdeata

Crap la gratar cu verdeata din: file de crap, lămâie, boabe de piper, foi de dafin, boabe de ienibahar, verdeaţă.   Ingrediente:  8 fileuri de crap  1 lămâie  1 linguriţă boabe de piper  2 foi de dafin  4 boabe de ienibahar  sare  1 legătură verdeaţă asortată (cimbru, pătrunjel)  4 felii de lămâie   Mod de preparare: Se taie lămâia […]

Peste cu garnitura de cartofi

Peste cu garnitura de cartofi

Peste cu garnitura de cartofi din: peste, ceapa, ulei, lamaie, boia, cimbru, rosii, sare. Ingrediente: 4 pesti (pastrav, crap) 4 cepe 6 linguri ulei o lamaie 2 lingurite boia 2 crengute de cimbru 10 rosii mici sare   Mod de preparare: Se curăţă ceapa, se spală, se taie rondele sau după preferinţă şi se amestecă […]

Steak de ton cu salata

Steak de ton cu salata

Steak de ton cu salata din: pastaie de vanilie, suc de portocale, sirop de artar, sare, piper, boia, ulei de nuci, rosii, ceapa rosie, salata verde, steakuri de ton, ulei. Ingrediente: miezul de la 1/2 pastaie de vanilie 300 ml suc de portocale 1 lingura sirop de artar sare piper boia 4 linguri ulei de […]

Macrou afumat cu rosii

Macrou afumat cu rosii

Macrou afumat cu rosii din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel, dafin. Ingrediente: 1 batog de macrou afumat 3-4 roşii 500 g ciuperci 1 vânătă 1 morcov 1 dovlecel 2 linguri pastă de tomate piper dafin lămâie   Mod de preparare: Intr-o tigaie se călesc în ulei ciupercile tăiate feliuţe, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, […]

Macrou afumat cu rosii si ciuperci

Macrou afumat cu rosii si ciuperci

Macrou afumat cu rosii si ciuperci din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel. Ingrediente: 1 macrou afumat 3-4 roşii 500 g ciuperci 1 vânătă 1 morcov 1 dovlecel 2 linguri pastă de tomate piper   Mod de preparare: Intr-o tigaie se călesc în ulei ciupercile tăiate feliuţe, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, după care […]

Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel

Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel

Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel. Ingrediente: 1 batog de macrou afumat 3-4 roşii 500 g ciuperci Champignon 1 vânătă 1 morcov 1 dovlecel 2 linguri pastă de tomate piper dafin lămâie   Mod de preparare: Se călesc în ulei ciupercile, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, se adaugă […]

Macrou afumat cu ciuperci si dovlecel

Macrou cu ciuperci si vinete

Macrou cu ciuperci si vinete din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel. Ingrediente: 1 macrou afumat 2-3 roşii 500 g ciuperci 1 vânătă 1 morcov 1 dovlecel 2 linguri pastă de tomate piper   Mod de preparare: Se călesc în ulei ciupercile tăiate feliuţe, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, după care se adaugă o căniţă […]

Somon cu sos de ceapa si vin

Somon cu sos de ceapa si vin

Somon cu sos de ceapa si vin din: somon, broccoli, sos de soia, miere, portocala, ceapa, usturoi, zahar, ghimbir, ulei, sare, piper, vin. Ingrediente: 4 cotlete de somon 800 g broccoli 3 linguri de sos de soia 150 ml miere o portocală 5 cepe doi căţei de usturoi o linguriţă de zahăr tos o jumătate […]

Chefal cu legume la cuptor

Chefal cu legume la cuptor

Chefal cu legume la cuptor din: chefal, cartofi, morcovi, fasole verde, ardei gras, dovlecel, vanata, ulei, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 700 g chefal 4 cartofi 2 morcovi 200 g fasole verde 1 ardei gras 1 dovlecel 1 vanata 50 ml ulei 1 legatura patrunjel sare piper   Mod de preparare Curăţaţi peştele, spălaţi-l şi […]

Caras prajit cu boia

Caras prajit cu boia

Caras prajit cu boia din: carasi, curry, boia, sare, ulei. Ingrediente: 8 caraşi o linguriţă praf de curry o linguriţă boia iute sare ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Intr-un vas se amestecă prafurile de curry, boia şi sare. Se adaugă o linguriţă de ulei şi se amestecă. Se crestează peştii, se ung cu amestecul […]

Dorada condimentata la gratar

Dorada cu avocado

Dorada cu avocado din: dorada, condimente, ulei, mango, ardei iute, avocado, ceapa verde, coriandru, fasole verde. Ingrediente: 4 dorade, curatate si eviscerate 2 linguri mix de condimente coaja rasa si zeama de la 1 lime 1 lingura de ulei 1 mango copt, decojit, fara sambure si tocat 1 ardei iute, fara seminte si tocat fin 1 […]

Sardine la gratar cu rucola

Sardine la gratar cu rucola

Sardine la gratar cu rucola din: fenicul, sardine, sare, piper, cimbru, usturoi, rosii, ulei, paine, rucola, lamaie. Ingrediente: sardine rosii rucola fenicul cimbru usturoi sare piper lamaie   Mod de preparare: Se feliază foarte fin 1 bulb de fenicul, apoi se răstoarnă într-un castron cu apă foarte rece. Se lasă în apă cam 20 de […]

Cod la gratar cu legume

Cod la gratar cu legume

Cod la gratar cu legume din: file de cod, sare de mare, piper, cimbru, rosii cherry, ceapa, ulei de masline, oet balsamic, miere si patrunjel. Ingrediente:  8 bucati file de cod sare de mare piper negru macinat cimbru uscat si macinat 400 g rosii cherry 300 g ceapa mica 3-4 linguri ulei de masline o […]

Dorada la gratar cu usturoi

Dorada la gratar cu usturoi

Dorada la gratar cu usturoi din: ghimbir, usturoi, dorada, iaurt, ulei de masline, turmeric, pudra de ardei iute, seminte de chimion. Ingrediente: 2 linguri de ghimbir ras 4 catei de usturoi, dati pe razatoare sau zdrobiti 2 dorade, curatate si eviscerate 6 lingurite de iaurt 2 linguri ulei de masline 2 lingurite de turmeric 2 […]

Dorada cu avocado

Dorada la gratar cu orez 

Dorada la gratar cu orez din: dorada, condimente, ulei, mango, ardei iute, avocado, ceapa verde, coriandru, fasole verde, orez. Ingrediente: 4 dorade, curatate si eviscerate 2 linguri mix de condimente Cajun coaja rasa si zeama de la 1 lime 1 lingura de ulei 1 mango copt, decojit, fara sambure si tocat 1 ardei iute, fara seminte […]

Pastrav la gratar cu rozmarin

Pastrav la gratar cu rozmarin

Pastrav la gratar cu rozmarin din: pastrav, lamaie, cimbru, rozmarin, usturoi, sare, piper.   Ingrediente:  4 peşti  o lămâie  100 ml ulei  o legătură cimbru  o legătură rozmarin  6 căţei de usturoi  sare  piper   Mod de preparare: Uleiul se amestecă cu cim­brul, rozmarinul, jumătate de lămâie si usturoiul pisat. Se presără peştele cu sare […]

Somon la gratar cu sos de vin

Somon la gratar cu sos de vin

Somon la gratar cu sos de vin din: somon, vin, miere, coriandru, unt, sare, piper alb, banana, capere. Ingrediente: somon Ingrediente pentru sos: 1 pahar de vin alb spumant sec 1/2 linguriţă miere 1/2 linguriţă coriandru pisat 1 buc de unt sare şi piper alb, după gust 1/4 de banană 3 linguri de capere   […]

Saramura de ten cu ardei

Saramura de ten cu ardei

Saramura de ten cu ardei din: ten, ulei, sare, rosii, ardei, usturoi, leustean. Ingrediente: 1 ten mare 50 ml ulei 1 capatana de usturoi 2 rosii 2 ardei grasi 2 ardei iuti 1 legatura leustean sare   Mod de preparare: Tenul necuratat de solzi si despicat pe burta in lungime se sareaza foarte bine si […]

Sardine la gratar cu rucola

Sardine la gratar

Sardine la gratar din: sardine, ardei, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 500 g sardine eviscerate cate 1 ardei gras rosu, galben si verde 2 catei de usturoi 5 linguri de ulei de masline sare piper 1 lingura cimbru tocat 2 linguri otet balsamic     Mod de preparare: Spalati pestele si uscati-l pe un […]

Peste la gratar cu ardei iute

Peste la gratar cu ardei iute

Peste la gratar cu ardei iute din: peste, ceapa verde, lamaie, usturoi, otet, condimente, ardei iute, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 kg peste 1 legatura ceapa verde 1 bucata lamâie 2 bucati caţel usturoi 50 ml oţet condimente pentru peste 1 bucata ardei iute 2 linguri ulei 1 legatura patrunjel 1 praf sare, piper   Mod de preparare: Pestele curaţat si spalat se pune […]

File de pastrav la gratar

File de pastrav la gratar

File de pastrav la gratar din: fileuri de pastrav, concentrat de tamarin, praf de chilli, coriandru, cumin, pasta de usturoi, sare, ulei, lamaie. Ingrediente: 4 fileuri de păstrăv Pentru marinada: 1 linguriţă concentrat de tamarin, 1/2 linguriţă praf de chilii 1 lingură coriandru proaspăt tocat 1/2 linguriţă coriandru măcinat 1/2 linguriţă cumin măcinat 2 linguriţe […]