Piept de curcan la tava

Piept de curcan la tava din: piept de curcan, rozmarin, ceapa, morcov, ulei. Ingrediente: 1/2 piept de curcan o crenguţă rozmarin o ceapă un morcov un pic de ulei   Mod de preparare: Carnea se unge cu ulei. Pe o bucată de hârtie de copt se a$ază un prim strat de morcovi felii. Deasupra se pune ceapa […]

Piept de curcan cu rozmarin

Piept de curcan cu rozmarin

Piept de curcan cu rozmarin din: piept de curcan, rozmarin, ceapa, morcov, ulei. Ingrediente: 1/2 piept de curcan o crenguţă rozmarin o ceapă un morcov ulei   Mod de preparare: Carnea se unge cu ulei. Pe o bucată de hârtie de copt se a$ază un prim strat de morcovi felii. Deasupra se pune ceapa tăiată şi se […]

Burgeri de curcan

Burgeri de curcan

Burgeri de curcan din: carne de curcan, ceapa, lamaie, cimbru, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:  675 g carne tocata de curcan 1 ceapa tocata sucul si coaja de la 1 lamaie cimbru 1-2 linguri ulei de masline sare piper     Mod de preparare: Amestecati impreuna carnea, ceapa, coaja si sucul de lamaie, cimbrul, […]

Piept de curcan cu struguri si stafide

Piept de curcan cu struguri si stafide

Piept de curcan cu struguri si stafide din: piept de curcan, struguri, stafide, branza, salvie, rozmarin, sare, piper, oua, busuioc, parmezan, faina, ghimbir, anason. Ingrediente: 220 g piept de curcan 30 g struguri albi 30 g struguri negri 20 g stafide 30 g brânză brie 20 g unt sare şi piper alb 3 g salvie 2 […]

Supa de curcan cu taitei

Supa de curcan cu taitei din: carne de curcan, morcovi, telina, ceapa, taitei, sare. Ingrediente: o aripă de curcan o spinare de curcan 2 morcovi o rădăcină mică ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o ceapă 2 cartofi tăiţei sare   Mod de preparare: Aripa şi spinarea de curcan se pun la fiert cu […]

Chiftele marocane de curcan cu garnitură de cuşcuş

Chiftele de curcan cu usturoi si verdeata

Chiftele de curcan cu usturoi si verdeata din: carne de curcan, ceapa, patrunjel, oua, smantana, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g carne tocată de curcan 2 legături ceapă verde o legătură pătrunjel o lingură smântână 2 ouă sare piper ulei pentru prăjit Pentru servit: 2-3 fire pătrunjel 2-3 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea […]

Pizza cu carne de curcan

Pizza cu carne de curcan

Pizza cu carne de curcan din: aluat de pizza, curcan, sos barbeque, branza, fasole neagra, porumb, ardei gras, ceapa rosie, piper, coriandru, sos de maioneza. Ingrediente: 500gr aluat de pizza 2 cesti carne de curcan, fiert, tocat ½ ceasca sos barbeque 2 cani branza rasa 1 cană fasole neagră ½ ceasca porumb ½ ceasca ardei gras […]

Rulada de curcan cu salata de ridichi si castraveti

Rulada de curcan cu ardei

Rulada de curcan cu ardei din: piept de curcan, ciuperci, morcov, ardei, stafide, merisoare, cascaval, vin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 500 g file de piept de curcan 250 g ciuperci 1 morcov 1/2 ardei capia roşu 1/2 ardei capia verde 2 linguri stafide 3 linguri merişoare uscate 150 g caşcaval 1 ou 200 ml vin alb […]

Sarmalute aromate de curcan

Sarmalute aromate de curcan

Sarmalute aromate de curcan din: carne de curcan, orez, ceapa, ardei, morcovi, suc de rosii, varza, cimbru, busuioc, sare, piper, boia, ulei. Ingrediente: 800 g carne tocată de curcan 1 kg carne afumată de curcan 150 g orez 2 cepe roşii 2 ardei capia roşii 2 morcovi 500 ml suc de roşii 2-3 verze murate […]

Curcan cu sos de afine

Curcan cu sos de afine

Curcan cu sos de afine din: piept de curcan, suc de portocale, supa de pui, sos de afine, amidon, apa rece, supa crema de ciuperci, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de curcan 1/4 ceasca de suc de portocale 1/4 cana supa de pui 1 borcan sos de afine 4 linguri amidon 1/2 cana de apa […]

Curcan in glazura de miere

Curcan in glazura de miere

Curcan in glazura de miere din: piept de curcan dezosat, unt, praf de usturoi, praf de ceapa, piper alb, boia iute, sare, patrunjel, unt, miere. Ingrediente: 1 piept de curcan dezosat cu piele 8 linguri unt 1 lingurita praf de usturoi 1 lingurita praf de ceapa 1 lingurita piper alb 1 lingurita boia iute 1 […]

Musaca de cartofi cu curcan

Musaca de cartofi cu curcan din: carne de curcan, cartofi, iaurt, unt, telemea, cascaval, cimbru, sare, piper. Ingrediente: carnea de pe o aripă de curcan fiartă 2 cartofi mari, fierţi odată cu aripile 100 g iaurt gras 200 g unt 100 g brânză telemea 100 g caşcaval tăiat în felii pătrunjel verde cimbru sare piper […]

Coroană de curcan în stil italian

Friptura de curcan cu portocala

Friptura de curcan cu portocala din: curcan, portocala, telina, lamaie, unt, ceapa, cuisoare, salvie. Ingrediente: coaja răzuită de la 1 portocală şi 1/2 portocală tăiată bucăţi 1 curcan de circa 4,5 kg 1 lămâie, tăiată sferturi 2 codiţe de ţelină, tocată 200 g costiţă, felii • 40 g unt nesărat 2 foi de dafin 1 […]

Ficăţei cu ciuperci si vin

Ficatei de curcan cu mar

Ficatei de curcan cu mar din: ficatei de curcan, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin usturoi 1 ardei 1 ceapă 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare si piper   Mod de preparare: Pune ficateii în ulei încins, stinge cu vin, […]

Curcan in aspic cu legume

Curcan in aspic cu legume din: carne de curcan, lamaie, ceapa, gulie, hrean, mazare, gelatina. Ingrediente: 2 kg carne de curcan cu os zeama de la 1/2 lămâie apă 1 foaie de dafin 1 linguriţă sare 1 ceapă 1 morcov 1/2 gulie hrean 200 g mazăre din conservă 2 pliculeţe gelatină   Mod de preparare: […]

Curcan cu arpacas

Curcan cu arpacas din: pulpe de curcan, arpacas, ceapa, usturoi, ulei, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe superioare de curcan 1 cană arpacaş 3 căni supă de legume sau de pasăre 3 cepe 3 căţei usturoi zdrobiţi 3-4 linguri ulei de floarea-soarelui busuioc sare piper lămâie   Mod de preparare: Speli pulpele, le dai cu […]

Pulpe de curcan cu cartofi

Pulpe de curcan cu cartofi din: pulpe de curcan, usturoi, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe inferioare 3 căţei usturoi 200 ml vin roşu sec rozmarin sare piper 2 linguri ulei cartofi   Mod de preparare: Speli pulpele, le usuci şi le crestezi din loc în loc. Cureţi usturoiul, îl pisezi şi îl freci […]

Pachetele cu piept de curcan si branza

Pachetele cu piept de curcan si branza

Pachetele cu piept de curcan si branza din: friptura de piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 200 g friptură de piept de curcan 1 avocado 1 lingură zeamă de lămâie 100 g cremă de brânză 1 căţel de usturoi sare si piper   Mod de preparare: Taie friptura şi miezul […]

Curcan la cuptor in vin

Curcan la cuptor in vin 

Curcan la cuptor in vin din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 pulpă de curcan dezosată sare piper boia vegeta 200 ml apă 150 ml vin 1 lingură unt   Mod de preparare: Se spală pulpa şi se taie felii. Se pune într-un bol şi se adaugă sare, piper, boia şi se […]

Pastrama de curcan la cuptor

Pastrama de curcan la cuptor din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 pulpă de curcan dezosată (800-1000 g) sare piper boia vegeta 200 ml apă 150 ml vin 1/2 linguriţă amidon 1 lingură unt   Mod de preparare: Se spală pulpa, se şterge şi se taie felii. Se pune într-un bol […]

Piept de curcan cu mango

Piept de curcan cu mango din: piept de curcan, mango, iaurt, lamaie, vin, cartof, ulei. Ingrediente: 500 g piept de curcan 1 mango bine copt 2 linguri iaurt 1/2 lămâie 4 linguri vin alb 150 ml supă de legume oregano uscat 1 cartof dulce ulei de măsline   Mod de preparare: Se curăţă mango de coajă, […]

Pate de gasca

Pate de curcan cu masline

Pate de curcan cu masline din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri ulei   Mod de preparare: […]

Ficăţei cu ciuperci si vin

Ficatei de curcan cu vin si mere

Ficatei de curcan cu vin si mere din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin alb 2 căţei de usturoi 1 ardei gras roşu 1 ceapă mică 1 cartof 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare piper verdeaţă   Mod […]

Piept de curcan cu struguri si stafide

Curcan cu struguri

Curcan cu struguri din: piept de curcan, struguri, stafide, branza, salvie, rozmarin, sare, piper, oua, busuioc, parmezan, faina, ghimbir, anason. Ingrediente: 220 g piept de curcan 30 g struguri albi 30 g struguri negri 20 g stafide 30 g brânză brie 20 g unt sare şi piper alb 3 g salvie 2 g rozmarin 2 […]

Curcan cu castane si verdeata

Curcan cu castane si verdeata

Curcan cu castane si verdeata din: curcan, ceapa, costita, unt, sare, castane, ou, franzela, verdeata, cimbru, piper, menta. Ingrediente: 1 curcan de 3-4 kg 2 cepe 100 g costiţă 2-3 linguri cu unt sare 10-20 castane comestibile măruntaiele curcanului 1 ou 1 felie de franzelă verdeaţă tocată cimbru sau piper mentă   Mod de preparare: […]

Rulada de curcan cu caise

Rulada de curcan cu caise

Rulada de curcan cu caise din: bacon, curcan, spanac, ceapa, ulei, caise, bere, usturoi, cimbru, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 felii bacon 1 pulpă curcan dezosată 200 g spanac 1 ceapă 2-3 linguri ulei 10-12 caise uscate 200 ml bere neagră 4 căţei de usturoi sare piper cimbru 5 linguri suc de roşii   […]

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate din ficat de curcan cu vin din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri ulei   […]

Pulpa de curcan cu legume

Pulpa de curcan cu legume

Pulpa de curcan cu legume din: pulpa de curcan, ulei, usturoi, boia, piper, rozmarin, legume, unt, sare. Ingrediente: 4 bucăţi pulpă superioară de curcan 4 linguri ulei o lingură usturoi pudră boia dulce şi iute piper rozmarin o pungă mix de legume 20 g unt sare   Mod de preparare: Se amestecă uleiul cu boia, […]

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate de ficat de curcan cu vin 

Pate de ficat de curcan cu vin din: ficat, ceapa, usturoi, vin, unt, smantana, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri de ulei sare piper   Mod […]

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel   Mod […]

Painici umplute cu peste

Painici umplute cu pui si curcan

Painici umplute cu pui si curcan din: carne de curcan/pui, painici, crema de branza, usturoi, lapte, ardei, salata. Ingrediente: 500 g carne de curcan/pui 4 pâinici (pite) 150 g cremă de brânză 1 căţel de usturoi 5 fire de chives 1 lingură cu lapte 1 ardei gras roşu 1 salată verde sare piper măcinat 2 crenguţe […]

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu verdeata

Chiftele de curcan cu verdeata din: carne, ceapa, patrunjel, smantana, oua, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g carne tocată de curcan 2 legături ceapă verde o legătură pătrunjel o lingură smântână 2 ouă sare piper ulei pentru prăjit 2-3 fire pătrunjel 2-3 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea se pune într-un castron şi se […]