Curcan cu struguri

Curcan cu struguri

Curcan cu struguri din: piept de curcan, struguri, stafide, branza, salvie, rozmarin, sare, piper, oua, busuioc, parmezan, faina, ghimbir, anason. Ingrediente: 220 g piept de curcan 30 g struguri albi 30 g struguri negri 20 g stafide 30 g brânză brie 20 g unt sare şi piper alb 3 g salvie 2 g rozmarin 2 […]

Curcan cu castane si verdeata

Curcan cu castane si verdeata

Curcan cu castane si verdeata din: curcan, ceapa, costita, unt, sare, castane, ou, franzela, verdeata, cimbru, piper, menta. Ingrediente: 1 curcan de 3-4 kg 2 cepe 100 g costiţă 2-3 linguri cu unt sare 10-20 castane comestibile măruntaiele curcanului 1 ou 1 felie de franzelă verdeaţă tocată cimbru sau piper mentă   Mod de preparare: […]

Rulada de curcan cu caise

Rulada de curcan cu caise

Rulada de curcan cu caise din: bacon, curcan, spanac, ceapa, ulei, caise, bere, usturoi, cimbru, suc de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 felii bacon 1 pulpă curcan dezosată 200 g spanac 1 ceapă 2-3 linguri ulei 10-12 caise uscate 200 ml bere neagră 4 căţei de usturoi sare piper cimbru 5 linguri suc de roşii   […]

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate din ficat de curcan cu vin din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri ulei   […]

Pulpa de curcan cu legume

Pulpa de curcan cu legume

Pulpa de curcan cu legume din: pulpa de curcan, ulei, usturoi, boia, piper, rozmarin, legume, unt, sare. Ingrediente: 4 bucăţi pulpă superioară de curcan 4 linguri ulei o lingură usturoi pudră boia dulce şi iute piper rozmarin o pungă mix de legume 20 g unt sare   Mod de preparare: Se amestecă uleiul cu boia, […]

Pate din ficat de curcan cu vin

Pate de ficat de curcan cu vin 

Pate de ficat de curcan cu vin din: ficat, ceapa, usturoi, vin, unt, smantana, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri de ulei sare piper   Mod […]

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan

Paste cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel   Mod […]

Painici umplute cu pui si branza

Painici umplute cu pui si curcan

Painici umplute cu pui si curcan din: carne de curcan/pui, painici, crema de branza, usturoi, lapte, ardei, salata. Ingrediente: 500 g carne de curcan/pui 4 pâinici (pite) 150 g cremă de brânză 1 căţel de usturoi 5 fire de chives 1 lingură cu lapte 1 ardei gras roşu 1 salată verde sare piper măcinat 2 crenguţe […]

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu verdeata

Chiftele de curcan cu verdeata din: carne, ceapa, patrunjel, smantana, oua, sare, piper, ulei. Ingrediente: 400 g carne tocată de curcan 2 legături ceapă verde o legătură pătrunjel o lingură smântână 2 ouă sare piper ulei pentru prăjit 2-3 fire pătrunjel 2-3 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea se pune într-un castron şi se […]

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu usturoi

Chiftele de curcan cu usturoi din: carne, ceapa, patrunjel, smantana, oua, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne tocată 2 legături ceapă o legătură pătrunjel o lingură smântână 2 ouă sare piper ulei 2-3 fire pătrunjel 2-3 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea se pune într-un castron şi se adaugă smântână, sare şi piper. Se amestecă […]

Curcan cu sfecla

Curcan cu mango

Curcan cu mango din: piept de curcan, sos de soia, portocale, miere, mango, avocado, ghimbir, rucola, sare, piper, menta, ulei. Ingrediente: 1 kg piept de curcan (raţă sau pui) 100 ml sos de soia 2 portocale 100 g miere 3 cm rădăcină de ghimbir sare şi piper 1 caserolă cu rucola 1 mango 1 avocado frunze […]

Piept de curcan cu avocado

Piept de curcan cu avocado

Piept de curcan cu avocado din: piept de curcan, sos de soia, portocale, miere, mango, avocado, rucola, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg piept de curcan 100 ml sos de soia 2 portocale 100 g miere sare şi piper 1 caserolă cu rucola 1 mango 1 avocado 1 legătură leurdă sucul de la 1 lămâie câte 1 […]

File de curcan in stil asiatic

File de curcan cu rosii

File de curcan cu rosii din: curcan, rosii, ceapa, ardei, masline, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri de curcan 4 roşii o ceapă uscată 2 ardei graşi 10-15 măsline 1/2 legătură pătrunjel o lingură oţet balsamic cimbru uscat sare piper   Mod de preparare: Roşiile, ardeiul şi ceapa se curăţă, se taie cuburi şi se pun […]

Burgeri de curcan cu salată de sfeclă

Reteta zilei: Burgeri de curcan cu salata

Burgeri de curcan cu salata din: carne de curcan, ceapa, lamaie, cimbru, ulei de masline, sare, piper, chifle, cartofi prajiti, salata. Ingrediente:  675gr carne tocata de curcan 1 ceapa tocata sucul si coaja de la 1 lamaie cimbru 1-2 linguri ulei de masline sare si piper chifle, cartofi prajiti si salata, pentru servire     […]

Parfait de ficat pe pat de briosa

Ficatei de curcan cu legume

Ficatei de curcan cu legume din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 800 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin alb 2 căţei de usturoi 1 ardei gras roşu 1 ceapă mică 1 cartof 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare piper verdeaţă   Mod de preparare: […]

Pacheţele cu ananas şi şuncă

Pachetele cu piept de curcan si avocado

Pachetele cu piept de curcan si avocado din: friptura de piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 200 g friptură de piept de curcan 1 avocado 1 lingură zeamă de lămâie 100 g cremă de brânză 1 căţel de usturoi sare piper lipii ulei   Mod de preparare: Taie friptura şi […]

Pateu de miel

Pate de ficat de curcan cu usturoi

Pate de ficat de curcan cu usturoi din: ficat, ceapa, usturoi, vin, unt, smantana, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri de ulei sare piper Mod […]

Ficatei de curcan cu vin si mere

Ficatei de curcan cu vin

Ficatei de curcan cu vin din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel. Ingrediente: 800 g ficăţei de curcan 2 mere 150 ml vin alb 2 căţei de usturoi 1 ardei gras roşu 1 ceapă mică 1 cartof 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat ulei sare piper verdeaţă   Mod de preparare: Curăţă ficăţeii şi spală-i […]

Curcan cu sfecla

Curcan la tava cu mirodenii

Curcan la tava cu mirodenii din: piept de curcan, cimbru, rozmarin, mustar, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept mare de curcan cimbru rozmarin 4-5 linguri muştar ulei pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: În câteva linguri de ulei se rumeneste carnea pe toate părţile. Se scoate, se unge cu mustar si se presară […]

Curca umpluta

Tocanita cu aripi de curcan

Tocanita cu aripi de curcan din: aripi de curcan, ceapa, ardei, morcov, faina, ulei, bulion, sare, piper. Ingrediente: 2 aripi de curcan o ceapă 2 ardei graşi un morcov o lingură făină 100 ml ulei 2 linguri bulion sare piper   Mod de preparare: Aripile se pun la fiert în apă cu un praf de […]

Piept de curcan umplut cu bacon

Piept de curcan umplut cu bacon

Piept de curcan umplut cu bacon din: piept de curcan, ceapa, bacon, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan de circa 1 kg 500 g carne tocată o ceapă roşie 250 g cuburi de bacon afumate 2 linguri ulei sare piper Pentru garnitură: 3-4 roşii 2 ardei 2 cepe 2 morcovi un căţel usturoi 2-3 […]

Rulada de curcan cu spanac

Rulada de curcan cu mustar

Rulada de curcan cu mustar din: piept de curcan, mustar, smantana, castraveti, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de curcan 4 linguri muştar iute 2 linguri smântână 3-4 castraveţi acri 1/2 legătură mărar 2-3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Cu un cuţit foarte bine ascuţit se taie carnea în aşa fel încât […]

Pate de curcan cu vin rosu

Pate de curcan cu vin rosu

Pate de curcan cu vin rosu din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper

Pacheţele de şalău pane

Pachetele cu piept de curcan

Pachetele cu piept de curcan din: piept de curcan, avocado, lamaie, crema de branza, usturoi, sare, piper, lipii, ulei.

Pate de curcan cu masline

Pate din ficat de curcan

Pate din ficat de curcan din: ficat de curcan, ceapa, usturoi, vin, smantana, unt, masline, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficat de curcan 1 ceapă 2 căţei de usturoi 100 ml vin roşu 50 g unt 50 ml smântână lichidă 50 g măsline 1/2 linguriţă de cimbru 4 linguri ulei   Mod de […]

Ficatei de curcan cu vin si usturoi

Ficatei de curcan cu legume si verdeata

Ficatei de curcan cu legume si verdeata din: ficatei de curcan, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel, ulei, sare, piper, verdeata.

Rulada cu afumatura

Rulada cu piept de curcan

Rulada cu piept de curcan din: piept de curcan, castraveti, morcovi, unt, mustar, sare, piper. Ingrediente: o bucata piept de curcan 3-4 castraveti acri 3 morcovi fierţi 100 g unt 2 linguri muştar cu boabe sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă, apoi se aşază […]

Legume coapte lipicioase

Pulpe de curcan cu legume

Pulpe de curcan cu legume din: pulpe de curcan, ceapa, morcovi, ardei, fasole, ulei, bulion, sare, piper. Ingrediente: 2 pulpe de curcan 2 cepe 2 morcovi 2 ardei graşi 100 g fasole verde congelată 4 linguri ulei 4 roşii în bulion sare si piper   Mod de preparare: In ulei se pune carnea să se rumenească […]

Ruladă suculentă de carne

Rulada de carne cu spanac si porumb

Rulada de carne cu spanac si porumb din: piept de curcan, morcovi, porumb, ciuperci, unt, piure de spanac, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 piept de curcan 2-3 morcovi mari 150 g porumb dulce din conservă 1 cutie ciuperci 50 g unt 150 g piure de spanac sau de ştevie 150 ml ulei pentru prăjit sare […]

Paccheri umplute cu carne de curcan

Paccheri umplute cu carne de curcan

Paccheri umplute cu carne de curcan din: paste paccheri, carne tocata de curcan, patrunjel, ardei, ceapa, legume deshidratate, ierburi aromatice, ulei, oua de prepelita, faina, lapte, sare, piper, cascaval. Ingrediente: 300 g paste paccheri 250 g carne tocată de curcan 1 rădăcină de pătrunjel 2 ardei capia copţi 1 ceapă roşie 1 lingură legume deshidratate […]

Ciorba de perisoare de curcan

Ciorba de perisoare de curcan

Ciorba de perisoare de curcan din: carne de curcan, orez, hasma, sare, piper, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, rosii, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată de curcan 50 g orez 1 haşmă (şalotă) 1 ou un vârf cuţit de sare un vârf cuţit de piper 2 morcovi 1 păstârnac 1 pătrunjel i felie de ţelină […]

Piept de curcan umplut cu smochine, caise si curmale

Piept de curcan cu struguri

Piept de curcan cu struguri din: piept de curcan, struguri, stafide, branza, salvie, rozmarin, sare, piper, oua, busuioc, parmezan, faina, ghimbir, anason. Ingrediente: 220 g piept de curcan 30 g struguri albi 30 g struguri negri 20 g stafide 30 g brânză brie 20 g unt sare şi piper alb 3 g salvie 2 g […]