Supa din frunze de ridichi

Printeaza

Supa din frunze de ridichi din: frunze de ridichi, ridichi, unt, usturoi, smantana, iaurt, ou, marar, sare.

Ingrediente:Supa_din_frunze_de_ridichi

  • 4 pumni de frunze de ridichi
  • 5 ridichi de lună
  • 1 linguriţă unt
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 100 ml smântână
  • 100 ml iaurt natur
  • 1 gălbenuş de ou
  • mărar proaspăt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul şi se trage în unt.

Se adaugă frunzele de ridichi spălate şi rupte în bucăţi mai mici, se înăbuşe puţin, după care se toarnă apă, se sărează şi se pune la fiert.

După 5-10 minute se adaugă rondelele de ridichi, se fierb doar 2-3 minute să rămână crocante.

Gălbenuşul se amestecă cu smântână şi cu iaurtul şi se adaugă în supă. Se lasă să dea un clocot, se presară cu mărar mărunţit şi se ia de pe foc.

Supa din frunze de ridichi

Supa_din_frunze_de_ridichi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.