Supa de ridichi cu smantana si ceapa verde

Printeaza

Supa de ridichi cu smantana si ceapa verde din: supă legume, ridichi, ceapă verde, ceapă, pătrunjel, cartofi, unt, smântână, sare, piper.

Supa_de_ridichi_cu_smantana_si_ceapa_verde

Ingrediente:

  • 1 l supă legume
  • 3 legături ridichi
  • 2 legături ceapă verde
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 cartofi
  • 40-50 g unt
  • 200 ml smântână
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele şi verdeaţa. Toci ceapa şi tai cuburi cartofii. Feliezi ridichile, opreşti câteva frpnze pentru omat, iar pe restul le mărunţeşti.

Căleşti în unt ceapa şi, după 2 minute, adaugi şi ridichile. Le laşi pe foc, până devin sticloase, apoi pui frunzele de ridiche şi cartofii, şi completezi cu supa de legume.

Laşi să fiarbă 20-30 de minute, după care pasezi sau dai la blender cartofii şi frunzele de ridiche, în­corporezi smântână şi continui să fierbi supa.

Sărezi şi piperezi după gust şi ornezi cu cdapa verde, frun­zele de ridiche şi pătrunjelul, tăiate mărunt. Serveşti, după gust, cu chifteluţe de cartofi sau cu crutoane.

Supa de ridichi cu smantana si ceapa verde

Supa_de_ridichi_cu_smantana_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.