Salata de alge deshidratate

Salata de alge deshidratate

Salata de alge deshidratate din: alge marine deshidratate, ulei de susan, sos de soia, otet balsamic, susan, zahar brun, usturoi, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 100 g alge marine deshidratate 30 ml ulei de susan 30 ml sos de soia 30 ml oţet balsamic 10 g seminţe de susan 15 g zahăr brun 2 căţei de usturoi (sau […]

Alge marine cu sos de portocale si susan

Alge marine cu sos de portocale si susan

Alge marine cu sos de portocale si susan din: varza, morcovi, ceapa, ridichi Ingrediente:   un sfert de ceaşcă de wakafne (alge) o jumătate de ceaşcă de lăptucă de mare trei ceşti de nap o jumătate de linguriţă de sare un sfert de ceaşcă de suc de portocale sase linguri de seminţe de susan (adiţional, […]

Suc de verdeturi cu alge verzi-albastrui si mere

Suc de verdeturi cu alge verzi-albastrui si mere

Suc de verdeturi cu alge verzi-albastrui si mere din: mere, verdeturi, castraveti, telina, napi, patrunjel, spanac, suc de lamaie, alge. Ingrediente: suc de la două mere mari suc preparat din două ceşti de verdeţuri; folosiţi orice combinaţie dintre următoarele: castraveţi, ţelină, napi, pătrunjel, spanac sau orice alte verdeţuri cu frunze două linguri de suc de […]

Salata de heringi cu legume

Salata de hering si alge

Salata de hering si alge din: hering, orez brun, ardei capia, avocado, ceapa, usturoi, morcovi, nuci, porumb, foi alge, sos de soia, ulei de masline, ulei de susan, otet, boia iute, sare, piper. Ingrediente: 400 g hering marinat 150 g orez brun 4 ardei capia un avocado o ceapă usturoi doi morcovi nuci 100 g […]

Unt de fasole verde cu alge

Unt de fasole verde cu alge din: fasole verde, nuci caju, alge verzi-albăstrui, ierburi aromate, usturoi, sare. Ingrediente: 2 ceşti de fasole verde 1/2 ceaşcă de nuci caju 1 lingurita alge verzi-albăstrui 1/2 linguriţă de ierburi aromate 1/2 linguriţă de usturoi pisat 1/2 linguriţă de sare   Mod de preparare: Amestecaţi toate ingredientele într-un piure omogen.   Pofta buna!

Sandvis cu chiftele

Sendvis cu fulgi de alge si capere

Sendvis cu fulgi de alge si capere din: seminţe de floarea-soarelui, muştar praf, ţelină, morcovi, ceapă, usturoi, suc de lamaie, capere, fulgi de alge, crochete cu roşii, busuioc şi in. Ingrediente: 1 ceaşcă de seminţe de floarea-soarelui, înmuiate în apă 1/2 lingură de muştar praf 1/4 ceaşcă de ţelină, tocată 1/4 ceaşcă de morcovi, tocaţi 2 linguri de ceapă, tocată 1 căţel de usturoi, pisat […]

Sushi cu avocado, somon si alge

Sushi cu avocado, somon si alge din: orez special pentru sushi, oţet de orez, zahăr, sare, foi de alge Nori, somon foarte proaspăt sau afumat, avocado, castravete, batoane de surimi, mix de seminţe de susan alb şi negru, ghimbir murat, sos de soia, pastă wasabi. Ingrediente: 1 cană orez special pentru sushi 50 ml oţet de orez […]

Pasta cu seminte de chia, alge si mustar

Pasta cu seminte de chia, alge si mustar din: alge marine deshidratate,  muştar de preferinţă Dijon, seminţe de chia, cea­pă verde, ulei de cânepă, apă, zeama de lamaie, sare. Ingrediente: 50 g alge marine deshidratate 2 linguri muştar, de preferinţă Dijon 40 g seminţe de chia 4 fire de cea­pă verde 3 linguri ulei de cânepă 400 ml apă zeama […]