Sendvis cu fulgi de alge si capere

Printeaza

Sendvis cu fulgi de alge si capere din: seminţe de floarea-soarelui, muştar praf, ţelină, morcovi, ceapă, usturoi, suc de lamaie, capere, fulgi de alge, crochete cu roşii, busuioc şi in.

Sendvis cu fulgi de alge si capere

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de seminţe de floarea-soarelui, înmuiate în apă
  • 1/2 lingură de muştar praf
  • 1/4 ceaşcă de ţelină, tocată
  • 1/4 ceaşcă de morcovi, tocaţi
  • 2 linguri de ceapă, tocată
  • 1 căţel de usturoi, pisat
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1 lingură de capere (facultativ)
  • 1 lingură de fulgi de alge
  • 4 crochete cu roşii, busuioc şi in

 

Mod de preparare:

Amestecaţi laolaltă toate ingredientele, cu excepţia crochetelor într-un mixer. Pasta care rezultă trebuie să fie bine mixată şi uşor grunjoasă.

Puneţi două crochete de in pe o farfurie. întindeţi un strat gros de pate pe fiecare crochetă, iar deasupra puneţi încă o crochetă, pentru a face sendvişul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.