File de vitel in sos de vin alb

File de vitel in sos de vin alb

File de vitel in sos de vin alb din: file de vitel, foie gras, paine, prapur de porc, rozmarin, cimbru, sare, ceapa, usturoi, vin alb, unt, piper. Ingrediente: 1 file de viţel 200 g foie gras 100 g carne macră de viţel tocată 200 g pâine ţărănească 1 căţel de usturoi 1 prapur de porc […]

File de vitel in foitaj

File de vitel in foitaj

  File de vitel in foitaj din: foitaj, ardei, file de vitel, sare, piper, spanac, file de porc, bacon, ou. Ingrediente: 450 g foitaj congelat 5 ardei graşi 500 g file de viţel sare piper 500 g frunze de spanac 1 kg file de porc 2 linguri unt topit 100 g bacon 1 gălbenuş   […]

Pulpa de vitel la tava cu legume

Pulpa de vitel la tava cu legume

Pulpa de vitel la tava cu legume din: pulpa de vitel, telina, morcovi, dovlecel, vanata, ardei grasi, ulei, apa, sare, piper. Ingediente: 500 g pulpa de vitel 1 tija de telina 2 morcovi 1 dovlecel 1 vanata 2 ardei grasi 150 ml ulei 1 pahar apa sare piper   Mod de preparare: Tai un morcov şi […]

Cotlete aromate de vitel

Cotlete aromate de vitel

Cotlete aromate de vitel din: cotlet de vitel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 700 g cotlet din carne de viţel ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Frigeţi cotletele pe grătar, la jar de lemne, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Condimentaţi-le cu sare şi piper, după gust. Aduceţi friptura fierbinte la masă, […]

Muschi de vitel la gratar cu legume

Muschi de vitel la gratar cu legume

Muschi de vitel la gratar cu legume din: muschi de vitel, vanata, rosii, ulei de masline, lamaie, sare, piper, patrunjel, menta. Ingrediente:  4 felii de muşchi de viţel 1 vânătă 2 roşii 60 ml ulei de măsline 1 lămâie sare piper negru proaspăt măcinat 2 linguri pătrunjel verde, proaspăt tocat 2 linguri mentă proaspătă, tocată […]

Costite de vitel la cuptor cu vin

Costite de vitel la cuptor cu vin 

Costite de vitel la cuptor cu vin din: costite de vitel, ceapa, pesmet, vin, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 costiţe de viţel 2 cepe 100 caşcaval 1 lin­gură pesmet 1 pahar vin alb (200 ml) ulei sare piper unt   Mod de preparare: Ceapa, curăţată şi spălată, o tai mărunt şi o căleşti în ulei […]

Rulouri de vitel cu jambon

Rulouri de vitel cu jambon

Rulouri de vitel cu jambon din: muschi de vitel, jambon, ulei, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 4 felii muschi de vitel 4 felii jambon crud uscat 100 g cascaval 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Bateţi carnea de viţel cu ciocanul de şniţele pentru a o întinde şi a o subtia, apoi ungeti-o […]

File de vitel in crusta

File de vitel in crusta

File de vitel in crusta din: faina, sare, piper, ou, pesmet, file de vitel, ulei de arahide, orez, ulei, ceapa, usturoi, morcov, curry, supa de pui, miere, sos de soia, dafin, garam masala. Ingrediente: 100 g faina sare și piper 1 ou, bătut 100 g pesmet 2 bucati file de vițel 100 ml ulei de arahide […]

File de vitel cu sos

File de vitel cu sos

File de vitel cu sos din: faina, sare, piper, ou, pesmet, file de vitel, ulei de arahide, ulei, ceapa, usturoi, morcov, curry, supa de pui, miere, sos de soia, dafin, garam masala. Ingrediente: 100 g faina sare și piper 1 ou, bătut 100 g pesmet 2 file-uri de vițel 100 ml ulei de arahide Ingrediente pentru […]

Escalop de vitel cu sos de smantana

Escalop de vitel cu sos de smantana

Escalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, smantana, tarhon, sare, piper. Ingrediente:  1 lingura faina 4 bucati escalop vitel 2 linguri ulei 1 ceapa, tocata 150 g ciuperci 2 linguri sherry 200 ml smantana 2 lingurite tarhon sare si piper   Mod de preparare: Aszonati faina […]

Costite de vitel la cuptor

Costite de vitel la cuptor

Costite de vitel la cuptor din: costite de vitel, ceapa, pesmet, vin, cascaval, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 costiţe de viţel 2 cepe 100 caşcaval 1 lin­gură pesmet 1 pahar vin alb (200 ml) ulei sare piper unt   Mod de preparare: Ceapa, curăţată şi spălată, o tai mărunt şi o căleşti în ulei într-o […]

Vitel cu sos de ton

Vitel cu sos de ton

Vitel cu sos de ton din: muschi de vitel, morcovi, telina, ceapa, aptrunjel, sare, piper, ton in ulei, maioneza, fileuri de ansoa, lamaie si capere. Ingrediente: 500 g muşchi de viţel doi morcovi o legă­tură de ţelina o ceapă o rădăcină de pătrun­jel sare şi piper Pentru sosul de ton: 150 g ton în ulei […]

Cotlet de vitel in sos de lamaie

Cotlet de vitel in sos de lamaie

Cotlet de vitel in sos de lamaie din: cotlete de vitel, morcovi, telina, ceapa, lamaie, unt, apa, sare si piper. Ingrediente: 4 cotlete de viţel 600 g de morcovi 2 tulpini de ţelină 2 cepe mici o lămâie 40 g unt 100 ml apă sare şi piper   Mod de preparare: Daţi prin răzătoarea mare […]

Vitel la tava cu portocale

Vitel la tava cu portocale

Vitel la tava cu portocale din: piept de vitel, ceapa, portocala, suc de frpfrut, rosii, supa de legume, verdeturi asortate, usturoi, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de vitel dezosat 2 cepe 1 portocala sucul de la 1 grepfrut roz 3 rosii mari 40 cl supa de legume 1 legatura de verdeturi asortate […]

Steak de vitel cu vin

Steak de vitel cu vin

Steak de vitel cu vin din: cotlet de vitel, sare, piper, ulei de masline, vin, ceapa verde, ou, mustar, unt, ciuperci. Ingrediente: 600-800 g cotlet de vitel sare piper 100 ml ulei de masline 100 ml vin 3 cepe verzi 1 ou 1 lingurita mustar 1 lingurita unt ciuperci   Mod de preparare: Se taie cotletele […]

Antricot de vitel cu morcovi natur si vin

Antricot de vitel cu morcovi natur si vin

Antricot de vitel cu morcovi natur si vin din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi. Ingrediente:  4-5 antricoate vitel bulion vin rosu sare piper cimbru maghiran boia iute 4-5 cartofi 1-2 morcovi   Mod de preparare: Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper. Intr-un […]

Vitel in sos de capere

Vitel in sos de capere

Vitel in sos de capere din: pulpă de viţel, vin, morcov, ţelină, pătrunjel, foi de dafin, salvie, ton, ansoa, oua, suc de lămâie, capere, ulei, sare, piper, lămâie, capere, rucola, ţelină. Ingrediente: 500 g pulpă de viţel 250 ml vin alb sec 1 morcov 4 fire ţelină 1 rădăcină de pătrunjel curăţată şi tăiată în două 1 foaie de dafin 1 frunză […]

Steak de vitel

Steak de vitel

Steak de vitel din: cotlet de vitel, sare, piper, ulei de masline, vin, ceapa verde, ou, mustar, unt, ciuperci. Ingrediente: 600-800 g cotlet de vitel sare piper 100 ml ulei de masline 100 ml vin 3 cepe verzi 1 ou 1 lingurita mustar 1 lingurita unt ciuperci   Mod de preparare: Se taie cotletele în felii […]

Antricot de vitel cu morcovi natur

Antricot de vitel cu morcovi natur

Antricot de vitel cu morcovi natur din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi.   Ingrediente:  4-5 antricoate vitel bulion vin rosu sare piper cimbru maghiran boia iute 4-5 cartofi 1-2 morcovi   Mod de preparare: Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper. Intr-un […]

Vitel in sos de capere

Vitel cu sos de capere

Vitel cu sos de capere din: pulpă de viţel, vin, morcov, ţelină, rădăcină de pătrunjel, foi de dafin, salvie, ton, ansoa, oua, suc de lămâie, capere, ulei de măsline, sare, piper, felii de lămâie, capere, rucola, frunze de ţelină.   Ingrediente: 500 g pulpă de viţel 250 ml vin alb sec 1 morcov 4 fire ţelină 1 rădăcină de pătrunjel curăţată şi tăiată […]

Friptura de vitel sub crusta crocanta

Friptura de vitel cu alune 

Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]

Muschi de vitel cu sparanghel

Muschi de vitel cu sparanghel

Muschi de vitel cu sparanghel din: muşchi de viţel, ulei de susan, sparanghel, broccoli, tăiţei, ghimbir, usturoi, sare, ulei de arahide, vin de orez, apă, sos de chili, sos de soia, zahăr.   Ingrediente: 500 g muşchi de viţel 3 linguri ulei de susan 1 legătură sparanghel verde 250 g broccoli 300 g tăiţei de orez 3-4 cm rădăcină de ghimbir decojită 2 căţei de usturoi […]

Vitel cu fasole verde si sos

Vitel cu fasole verde si sos

Vitel cu fasole verde si sos din: piept de vitel, unt, fasole verde, ceapa, faina, suc de rosii, supa de zarzavat, marar, sare, piper. Ingrediente: 600 g piept de vitel 100 g unt 500 g fasole verde 3 cepe 1 lingura faina 4 linguri suc de rosii 1,5 l supa de zarzavat 1 legatura marar […]

Rulada de vitel umpluta

Rulada de vitel umpluta din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel de 1,2 kg 500 g ciuperci proaspete 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod […]

Rulada de vitel umpluta cu ciuperci

Rulada de vitel umpluta cu ciuperci 

Rulada de vitel umpluta cu ciuperci din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod de preparare: Carnea […]

Vitel cu morcovi

Vitel cu morcovi din: carne de vitel, morcovi, ceapa, suc de rosii, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g carne de viţel 4 morcovi o ceapă 250 ml suc de roşii 2 foi dafin o linguriţă boabe de piper 2 linguri ulei sare piper măcinat   Mod de preparare: In ulei se căleşte carnea până ce […]

Porumbei umpluţi cu mere şi mure

Porumbei umpluti cu carne de vitel

Porumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 5 porumbei 250 g carne tocată de viţel 2 chifle 1 ou 1 ceapă mică 2 linguri unt pătrunjel verde sare şi piper, după gust   Mod de preparare: Se prepară o umplutură din ficatul […]

Gulas de vitel cu bacon

Gulas de vitel cu bacon din: pulpa de vitel, bacon, ardei, ceapa, bulion, sare, piper, ulei. Ingrediente: felii subţire pulpă de viţel 1 ardei verde 1 ardei roşu 1 ceapă felii de bacon sare şi piper bulion condiment pentru gulaş paste ulei   Mod de preparare: Carnea de viţel se taie felii cât este îngheţată, […]

Ciuperci cu bulion

Tocana cu pulpa de vitel

Tocana cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel, bacon, ardei, ceapa, bulion, sare, piper, ulei. Ingrediente: pulpă de viţel 1 ardei verde 1 ardei roşu 1 ceapă bacon sare şi piper bulion ulei   Mod de preparare: Carnea de viţel se taie felii, apoi se bate fiecare felie cu ciocanul de şniţele. Se spală şi […]

Vitel la tava cu rozmarin

Vitel la tava cu rozmarin

Vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare si piper   Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, o […]

Friptura de vitel la tava cu rozmarin

Friptura de vitel la tava cu rozmarin

Friptura de vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare piper   Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, […]

Snitel vienez de vitel

Snitel vienez de vitel

Snitel vienez de vitel din: snitel, faina, oua, pesmet, unt, sare. Ingrediente: 4 felii şniţel viţel 2 ouă 6 linguri făină 8 linguri pesmet 100 g unt sare piper un fir ceapă verde, pentru decor   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul de carne, apoi se presară cu sare şi piper. Se pun […]