Steak de vitel

Steak de vitel

Steak de vitel din: cotlet de vitel, sare, piper, ulei de masline, vin, ceapa verde, ou, mustar, unt, ciuperci. Ingrediente: 600-800 g cotlet de vitel sare piper 100 ml ulei de masline 100 ml vin 3 cepe verzi 1 ou 1 lingurita mustar 1 lingurita unt ciuperci   Mod de preparare: Se taie cotletele în felii […]

Antricot de vitel cu morcovi natur

Antricot de vitel cu morcovi natur

Antricot de vitel cu morcovi natur din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi.   Ingrediente:  4-5 antricoate vitel bulion vin rosu sare piper cimbru maghiran boia iute 4-5 cartofi 1-2 morcovi   Mod de preparare: Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper. Intr-un […]

Vitel in sos de capere

Vitel cu sos de capere

Vitel cu sos de capere din: pulpă de viţel, vin, morcov, ţelină, rădăcină de pătrunjel, foi de dafin, salvie, ton, ansoa, oua, suc de lămâie, capere, ulei de măsline, sare, piper, felii de lămâie, capere, rucola, frunze de ţelină.   Ingrediente: 500 g pulpă de viţel 250 ml vin alb sec 1 morcov 4 fire ţelină 1 rădăcină de pătrunjel curăţată şi tăiată […]

Friptura de vitel sub crusta crocanta

Friptura de vitel cu alune 

Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]

Muschi de vitel cu sparanghel

Muschi de vitel cu sparanghel

Muschi de vitel cu sparanghel din: muşchi de viţel, ulei de susan, sparanghel, broccoli, tăiţei, ghimbir, usturoi, sare, ulei de arahide, vin de orez, apă, sos de chili, sos de soia, zahăr.   Ingrediente: 500 g muşchi de viţel 3 linguri ulei de susan 1 legătură sparanghel verde 250 g broccoli 300 g tăiţei de orez 3-4 cm rădăcină de ghimbir decojită 2 căţei de usturoi […]

Vitel cu fasole verde si sos

Vitel cu fasole verde si sos

Vitel cu fasole verde si sos din: piept de vitel, unt, fasole verde, ceapa, faina, suc de rosii, supa de zarzavat, marar, sare, piper. Ingrediente: 600 g piept de vitel 100 g unt 500 g fasole verde 3 cepe 1 lingura faina 4 linguri suc de rosii 1,5 l supa de zarzavat 1 legatura marar […]

Rulada de vitel umpluta

Rulada de vitel umpluta din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel de 1,2 kg 500 g ciuperci proaspete 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod […]

Rulada de vitel umpluta cu ciuperci

Rulada de vitel umpluta cu ciuperci 

Rulada de vitel umpluta cu ciuperci din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper   Mod de preparare: Carnea […]

Vitel cu morcovi

Vitel cu morcovi din: carne de vitel, morcovi, ceapa, suc de rosii, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g carne de viţel 4 morcovi o ceapă 250 ml suc de roşii 2 foi dafin o linguriţă boabe de piper 2 linguri ulei sare piper măcinat   Mod de preparare: In ulei se căleşte carnea până ce […]

Porumbei umpluţi cu mere şi mure

Porumbei umpluti cu carne de vitel

Porumbei umpluti cu carne de vitel din: porumbei, carne tocata de vitel, chifle, ou, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 5 porumbei 250 g carne tocată de viţel 2 chifle 1 ou 1 ceapă mică 2 linguri unt pătrunjel verde sare şi piper, după gust   Mod de preparare: Se prepară o umplutură din ficatul […]

Gulas de vitel cu bacon

Gulas de vitel cu bacon din: pulpa de vitel, bacon, ardei, ceapa, bulion, sare, piper, ulei. Ingrediente: felii subţire pulpă de viţel 1 ardei verde 1 ardei roşu 1 ceapă felii de bacon sare şi piper bulion condiment pentru gulaş paste ulei   Mod de preparare: Carnea de viţel se taie felii cât este îngheţată, […]

Ciuperci cu bulion

Tocana cu pulpa de vitel

Tocana cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel, bacon, ardei, ceapa, bulion, sare, piper, ulei. Ingrediente: pulpă de viţel 1 ardei verde 1 ardei roşu 1 ceapă bacon sare şi piper bulion ulei   Mod de preparare: Carnea de viţel se taie felii, apoi se bate fiecare felie cu ciocanul de şniţele. Se spală şi […]

Vitel la tava cu rozmarin

Vitel la tava cu rozmarin

Vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare si piper   Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, o […]

Friptura de vitel la tava cu rozmarin

Friptura de vitel la tava cu rozmarin

Friptura de vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare piper   Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, […]

Snitel vienez de vitel

Snitel vienez de vitel

Snitel vienez de vitel din: snitel, faina, oua, pesmet, unt, sare. Ingrediente: 4 felii şniţel viţel 2 ouă 6 linguri făină 8 linguri pesmet 100 g unt sare piper un fir ceapă verde, pentru decor   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul de carne, apoi se presară cu sare şi piper. Se pun […]

Muschi cu sos de piper

Muschi cu sos de piper

Muschi cu sos de piper din: smantana, mustar, unt, muschi de vitel, masline, coniac, sare, piper. Ingrediente: 100 ml smântână 2 linguri muştar dulce 2 linguri unt 4 felii de muşchi de viţel 200 ml coniac 100 g măsline fără sâmburi 2 linguri piper verde sare   Mod de preparare: Se amestecă 100 ml smântână […]

Viţel cu legume

Carne de vitel cu legume

Carne de vitel cu ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, morcovi, cartofi, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne de viţel 4 cartofi 2 morcovi 8 ciuperci proaspete 200 g caşcaval ras 250 ml supă de pui sare piper   Mod de preparare: Cartofii şi morcovii se pun la fiert doar pentru 10 minute. Carnea […]

Cordon bleu cu carne de vitel

Cordon bleu cu carne de vitel 

Cordon bleu cu carne de vitel din: carne, cascaval, sunca, faina, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel 4 felii caşcaval 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate şi se presară cu sare şi piper. Pe fiecare bucată de carne se aşază o felie […]

Tocăniţă delicioasă din picioare de vacă

Tocanita cu pulpa de vitel

Tocanita cu pulpa de vitel din: pulpa vitel, dovleac, ceapa, usturoi, unt, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 400 g pulpă viţel 400 g dovleac 1 ceapă 2 căţei de usturoi 50 g unt sare piper ulei pătrunjel   Mod de preparare: Taie dovleacul în cuburi, apoi fierbe-l la abur. Căleşte ceapa şi usturoiul până se […]

Tocăniţă delicioasă din picioare de vacă

Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi

Tocanita cu pulpa de vitel si usturoi din: pulpa de vitel, ceapa, morcovi, ulei, usturoi, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 450 g pulpă de viţel 2 cepe 4 morcovi 3 linguri ulei 2 căţei usturoi sare piper câteva fire pătrunjel, pentru servit   Mod de preparare:  Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se pune la călit […]

Cordon Bleu umplut cu sunca si Emmentaler

Cordon bleu cu vitel

Cordon bleu cu vitel din: carne de vitel, cascaval, sunca, faina, ou, pesmet, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii carne de viţel 4 felii caşcaval sau brânză topită 4 felii şuncă făină pesmet un ou unt pentru prăjit sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se presară cu sare […]

Rulada Na Zaru

Reteta zilei: Rulada de vitel

Rulada de vitel din: unt, ulei, praz, telina, pesmet, patrunjel, vitel, sare, piper. Ingrediente:  25gr unt 1 lingura ulei 1 fir praz, tocat 1 tulpina telina, tocata 50gr pesmet 50gr patrunjel 900gr vitel sare si piper   Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 180C. Incalziti uleiul si untul intr-o tigaie, Gatiti prazul si telina cateva […]

Reteta zilei: Escalop de vitel cu sos de smantana

Escalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, santana, tarhon, sare, piper. Ingrediente:  1 lingura faina 4 bucati escalop vitel 2 linguri ulei 1 ceapa, tocata 150gr ciuperci 2 linguri sherry 200ml smantana 2 lingurite tarhon sare si piper     Mod de preparare: Aszonati faina intr-un […]

Vitel dulce-acrisor

Cotlete de vitel cu masline

Cotlete de vitel cu masline din: cotlete de vitel, ulei, ienupar, vin, sare, piper, rozmarin, masline. Ingrediente: cotlete de vitel netăiate 10 boabe ienupăr 4 linguri ulei 150 ml vin rosu 150 ml supă sare piper roşii cherry rozmarin măsline verzi   Mod de preparare: Cotletele se ung cu 2 linguri de ulei. Se încinge […]

Osso buco in Bianco

Osso buco in Bianco din: unt, ulei, picior de vitel, sare, piper, faina, vin, lamaie, patrunjel. Ingrediente: 65 g unt 3 linguri ulei de măsline 1-1,5 kg picior de viţel sare piper negru proaspăt măcinat făină 450 ml supă de pui 250 ml vin alb sec coaja rasă de la 1 lămâie 1 lingură frunze […]

Ficat de vitel cu sos de ceapa

Ficat de vitel cu sos de ceapa din: unt, ceapa, ulei, ficat, vin, lamaie, sare, piper, carne de vita. Ingrediente: 50 g unt 4 cepe, tăiate felii 2 linguri ulei de măsline 750 g ficat de viţel, tăiat felii subţiri 50 ml vin roşu 50 ml zeamă de carne de vită sucul de la o […]

Friptura de vitel sub crusta crocanta

Friptura de vitel cu sos de ciuperci

Friptura de vitel cu sos de ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, smantana, faina, unt, ulei, ceapa, usturoi. Ingrediente: 800 g carne de viţel 200 g ciuperci 230 ml vin alb sec 300 ml smântână 40 g făină 60 g unt 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă 2 căţei de usturoi 15 frunze […]

Vitel cu sos de ciuperci

Vitel cu sos de ciuperci din: carne de vitel, ciuperci, vin, smantana, faina, unt, ulei, ceapa, usturoi, salvie, sare, piper. Ingrediente: 800 g carne de viţel 200 g ciuperci 230 ml vin alb sec 300 ml smântână 40 g făină 60 g unt 1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă 2 căţei de usturoi […]

Muşchi de vitel in cuptor

Muschi de vitel cu coniac

Muschi de vitel cu coniac din: smantana, mustar, unt, muschi de vitel, masline, coniac. Ingrediente: 100 ml smântână 2 linguri muştar dulce 2 linguri unt 4 felii de muşchi de viţel 200 ml coniac 100 g măsline fără sâmburi sare si piper   Mod de preparare: Se amestecă 100 ml smântână cu 2 linguri muştar dulce. […]

Muschi de vitel cu sos de piper verde

Muschi de vitel cu sos de piper verde din: smantana, mustar, unt, muschi de vitel, masline, coniac, sare, piper. Ingrediente: 100 ml smântână 2 linguri muştar dulce 2 linguri unt 4 felii de muşchi de viţel 200 ml coniac 100 g măsline fără sâmburi 2 linguri piper verde sare   Mod de preparare: Se amestecă […]

Ciorba de vitel cu bors

Ciorba de vitel cu bors

Ciorba de vitel cu bors din: piept de vitel, ceapa, cartof, morcov, telina, ardei, suc de rosii, fasole, ardei, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de viţel 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 felie ţelină 1 ardei gras 400 ml suc de roşii 5 păstăi fasole verde 1 ardei iute leuştean pătrunjel 500 ml […]

Rulouri de vitel cu branza Emmentaler

Rulouri de vitel cu branza Emmentaler

Rulouri de vitel cu branza Emmentaler din: carne de vitel, branza, iaurt, mustar, bulion, amidon, unt, castravete, patrunjel, ceapa, lamaie, zahar, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi carne de viţel de 125 g fiecare 4 felii de brânză Emmentaler 150 g iaurt 100 ml supă de legume 1 linguriţă muştar 2 linguriţe bulion 2 linguriţe amidon […]