Ciuperci umplute cu carne de vita sau vitel

Printeaza

Ciuperci umplute cu carne de vita sau vitel din: ciuperci, carne de vita sau vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel, marar.

retete

Ingredinte:

  • 1/2 kg ciuperci mari
  • 250 gr. carne de vaca sau vitel
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare
  • 1 virf cutit piper
  • sare
  • 1 lingura patrunjel si marar tocate fin

 

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa.

Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, oul si 2 linguri ulei.

Se amesteca bine, apoi se umplu cu aceasta tocatura ciupercile(palariile).

Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru 25-30 minute

Se servesc fierbinti, presarate cu putin patrunjel tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Carne de vita cu ciuperci la tigaie

Carne de vita cu ciuperci la tigaie din: carne de vita, ceapa, ciuperci, vin, ulei, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne vită 2 cepe 500 g ciuperci 500 ml vin alb sec 3-4 linguri ulei o foaie dafin un ardei iute sare piper   Mod de preparare: Se căleşte ceapa tocată în tigaia cu […]

 

Ciuperci umplute cu carne

Ciuperci umplute cu carne

Ciuperci umplute cu carne din: ciuperci, carne tocata, ceapa, ulei, marar, patrunje, rosii, sare,piper, boia, smantana, Ingrediente: 1 kg ciuperci cu pălăria mare 350 g carne tocată 1 ceapă 2-3 linguri cu ulei mărar şi pătrunjel tocate împreună 1 roşie mare sau 1 lingură cu bulion de roşii sare piper măcinat boia de ardei 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.