Cotlete aromate de vitel

Printeaza

Cotlete aromate de vitel din: cotlet de vitel, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Cotlete aromate de vitel

  • 700 g cotlet din carne de viţel
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frigeţi cotletele pe grătar, la jar de lemne, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Condimentaţi-le cu sare şi piper, după gust.

Aduceţi friptura fierbinte la masă, stropită în prealabil cu ulei de măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.