File de vitel in foitaj

Printeaza

File de vitel in foitaj din: foitaj, ardei, file de vitel, sare, piper, spanac, file de porc, bacon, ou.

Carnea de vitel este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale esențiale. Conține în mod natural fier, zinc, vitaminele B și alte substanțe nutritive importante pentru funcționarea optimă a corpului.

 

Ingrediente:File de vitel in foitaj

  • 450 g foitaj congelat
  • 5 ardei graşi
  • 500 g file de viţel
  • sare
  • piper
  • 500 g frunze de spanac
  • 1 kg file de porc
  • 2 linguri unt topit
  • 100 g bacon
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Aşezaţi foile de aluat una lângă cealaltă şi lăsaţi-le la dezgheţat.

Pregătiţi ardeiul, tăiaţi-l cubu­ri şi pasaţi-l cu 1 -2 linguri de apă. Daţi-l printr-o strecură­toare şi încorporaţi-l în carnea tocată de viţel, apoi săraţi totul şi piperaţi.

Pregătiţi spana­cul, înmuiaţi-l în apă cu sare, puneţi-l într-o strecurătoare, turnaţi apă rece peste el, apoi scurgeţi-l.

Condimentaţi carnea de porc şi prăjiţi-o în untul topit. Lăsaţi-o să se răcească, apoi înveliţi-o în bacon.

Aşezaţi frunzele de spanac una peste cealal tă pe o folie alimentară.

Aşezaţi carnea peste ea şi înfăşuraţi-o în folie. Incingeţi cupto rul la 200°C. Aşezaţi foile blatului supra­puse, una lângă cealaltă şi întindeţi-le.

Puneţi o fâşie deoparte pentru ornat.

Puneţi jumătate din carnea tocată în mijloc, apoi aşezaţi fileul. Intindeţi restul de carne tocată, rulaţi fileul în foitaj.

Bateţi gălbenuşul cu apă. Ungeţi blatul ruladei, iar din  aluatul păstrat decupaţi steluţe, ungeţi-le cu restul gălbenuşului şi aşezaţi-le pe ruladă.

Aşezaţi-o pe o hârtie de copt 30-35 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.