Reteta zilei: Supa de vitel cu rosii

Printeaza

Supa de vitel cu rosii din: apa, vitel, orez, cartofi, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, sos de rosii, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente: Supa de vitel cu rosii

  • 3 l de apă
  • 1 kg carne de vitel
  • 1/3 cană orez
  • 2 cartofi taiati cuburi
  • 2 roșii
  • 1 ceapa tocata
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 linguri sos de roșii
  • sare si piper, dupa gust
  • patrunjel, pentru servire

Mod de preparare:

Tăiați carnea cuburi mici.

Supa de vitel cu rosii
Aduceți 3 litri de apă și carne de vită la fiert într-o oală mare. Spumuiti sau aruncati prima apa dupa ce da in clocot. Reduceți focul, acoperiti și lăsați să fiarbă timp de aproximativ 40 de minute.
Spălați orezul și înmuiați-l în apă caldă în timp ce fierbe carnea. Pregătiți legumele.
Opariti si curatati rosiile de pielita, apoi taiati cuburi.

Supa de vitel cu rosii
Când carnea este fiarta, adaugati cartofii și orezul si aduceți supa la fierbere. Adăugați jumătate din roșii.
Într-o tigaie mare încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare. Sotati ceapa aproximativ 5 minute, apoi adaugati restul de rosii si sosul de rosii, sotati inca 5-7 minute.
Transferați amestecul în oală. Gatiti inca 5 minute, pana cand legumele si orezul sunt fierte.
Adaugati usturoiul în supă și opriți focul. Lăsați să se odihnească acoperit timp de 5-7 minute înainte de servire. Garnisiti cu pătrunjel si serviti.

Supa de vitel cu rosii

Supa de vitel cu rosii

Supa de vitel cu rosii

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Supa de vitel cu rosii
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.