Pulpa de vitel la tava cu legume

Printeaza

Pulpa de vitel la tava cu legume din: pulpa de vitel, telina, morcovi, dovlecel, vanata, ardei grasi, ulei, apa, sare, piper.

Ingediente:Pulpa de vitel la tava cu legume

  • 500 g pulpa de vitel
  • 1 tija de telina
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 2 ardei grasi
  • 150 ml ulei
  • 1 pahar apa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai un morcov şi ţelina pe lung. Inţepi carnea din loc în loc cu vârful cuţitului şi înfigi bucăţile de morcov şi de ţelină. Aşezi carnea umplută cu legumele într-o tavă termorezistentă, în care ai pus 4 linguri de ulei, apa şi vinul, după care o acoperi cu folie de aluminiu.

O pui la cuptorul încins în prealabil, 50 de minute.

Speli dovlecelul, ardeii, vânătă şi celălalt morcov. Tai ardeii felii subţiri, iar vânătă, morcovul şi dovlecelul rondele. Intr-o tigaie, torni uleilil rămas, adaugi legumele, pui sare şi piper, şi le sotezi.

Când este gata, adaugi garnitura de legume şi friptura poate fi servită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.