Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel

Printeaza

Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel din: ciuperci, creier de vitel, unt, patrunjel verde, ou, sare, piper, pesmet.

retete

Ingredinte:

  • 12 ciuperci mari
  • 1/2 creier de vitel
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita rasa patrunjel verde tocat
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura rasa pesmet

 

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mari, intregi si frumoase, se curata, se scoate piciorul, se spala si se sareaza.

Picioarele ciupercilor se curata si ele, se spala, se taie bucatele mici si se prajesc cu 1 1/2 lingura de unt pina se inmoaie bine.

Intre timp se fierbe creierul in apa sarata, se curata de pielita, se zdrobeste si se freaca bine cu oul.

In pasta obtinuta se pun ciupercile prajite, patrunjelul, piperul, putina sare si se amesteca bine.

Se umplu ciupercile(palariile) cu aceasta compozitie, se presara peste fiecare putin pesmet, se stropeste cu restul de unt topit, se asaza intr-o tava unsa cu unt.

Se dau la cuptor pentru 20-25 minute. Se servesc calde sau reci

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciuperci umplute cu carne de vitel

Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin   Mod de preparare […]

 

Viţel cu legume în sos de vin

Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume

Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume din: muşchi de viţel, ciuperci, kaizer, ardei graşi, roşii, usturoi, ceapă, sare, piper, otet. Ingrediente: 4 bucăţi (file) muşchi de viţel 6-8 ciuperci 250 g kaizer 2 ardei graşi 2-3 roşii 3 căţei de usturoi 1 ceapă sare, piper oţet Mod de preparare: Cureţi ai speli legumele. Toci mărunt ceapa, ardeii, […]

 

Muschiulet cu ciuperci

Muschiulet cu ciuperci

Muschiulet cu ciuperci din: muschiulet de porc, ciuperci, masline, unt, ulei, vin. Ingrediente: 500 g muşchiuleţ de porc 300 g ciuperci proaspete 100 g măsline feliate 2 linguri unt 2 linguri ulei 150 ml vin alb sec sare piper   Mod de preparare: Carnea se porţionează şi se rumeneşte în amestec de unt topit şi ulei. […]

Vitel cu sos alb

Vitel cu ciuperci si vin

Vitel cu ciuperci si vin din: carne vitel, ciuperci, ulei sau unt, faina, vin, ceapa, bulion, sare. Ingrediente: 1 kg carne vitel 1/2 kg ciuperci 1 lingură ulei (unt) 1 lingură făină 1 pahar vin alb 2 cepe 1 lingură bulion sare   Mod de preparare: Carnea se curăţă de pieliţe şi se taie bucăţi mai […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.