Ciuperci umplute cu carne de vitel

Printeaza

Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar.

retete

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci mari
  • 250 gr. carne de vaca sau vitel
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare
  • 1 virf cutit piper
  • sare
  • 1 lingura patrunjel si marar tocate fin

 

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa.

Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, oul si 2 linguri ulei.

Se amesteca bine, apoi se umplu cu aceasta tocatura ciupercile(palariile).

Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru 25-30 minute

Se servesc fierbinti, presarate cu putin patrunjel tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciuperci umplute cu carne

Ciuperci umplute cu carne

Ciuperci umplute cu carne din: ciuperci, carne tocata, ceapa, ulei, marar, patrunje, rosii, sare,piper, boia, smantana, Ingrediente: 1 kg ciuperci cu pălăria mare 350 g carne tocată 1 ceapă 2-3 linguri cu ulei mărar şi pătrunjel tocate împreună 1 roşie mare sau 1 lingură cu bulion de roşii sare piper măcinat boia de ardei 1 […]

 

Ciuperci umplute cu carne de curcan

Ciuperci umplute cu carne de curcan din: ciuperci, unt, busuioc, piept de rucan, nuci, cascaval, rosii decojite, sare, piper. Ingrediente: 40 g ciuperci Champignon 80 g unt 1 lingura busuioc tocat 200 g piept de curcan tocat 80 g nuci prajite usor si macinate 100 g cascaval moale ras 2 rosii decojite si taiate cuburi […]

 

Ciuperci umplute cu carne de pui

Ciuperci umplute cu carne de pui

  O reteta delicioasa de ciuperci umplute cu carne tocata de pui, ceapa, marar, piper, sare, cascaval, ulei si orez. Ingrediente: 600 g ciuperci mai mari 300 g carne tocată de pui 2 legături ceapă mărar sare piper 200 g caşcaval 2-3 linguri ulei 50 g orez cu bobul lung   Mod de preparare: Se […]

 

retete

Ciuperci umplute cu creier si cascaval

Ciuperci umplute cu creier si cascaval din: ciuperci, creier, sos alb, unt, pesmet, cascaval, lamaie, sare si piper.   Ingredinte: 500 g ciuperci 150 g creier fiert 4 linguri sos alb 50-80 g unt 1 lingura pesmet 1 lingura cascaval ras 1 lamaie sare piper   Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciperci, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.