Ciuperci umplute cu ton si mix de branzeturi

Printeaza

Ciuperci umplute cu ton si mix de branzeturi din: ciuperci, ton, gouda, parmezan, maioneza, ceapa verde.

 

Ingrediente:

  • 500 gr ciuperci proaspete (15 ciuperci potrivite)
  • 1 conserva ton
  • 60 gr gouda rasa
  • 2 linguri parmezan ras
  • 3 linguri maioneza
  • 1 fir ceapa verde, tocata

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile si indepartati coditele.

Amestecati tonul cu gouda, parmezan, maioneza si ceapa verde si omogenizati.

Umpleti ciupercile si asezati intr-o tava. Adaugati apa sa acopere fundul tavii.

Dati la cuptor 15 minute, serviti calde.

 

Ciuperci umplute cu ton si mix de branzeturi – 15 ciuperci, fiecare contine

  • 1 gr carbohidrati
  • o urma de fibra
  • 4 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciuperci umplute cu orez si rosii

Ciuperci umplute cu orez si rosii

Ciuperci umplute cu orez si rosii din: ciuperci, orez, rosie, mozzarella, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 10 ciuperci mari 5 linguri orez o roşie 2 linguri mozzarella rasă 1/2 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Orezul se fierbe în apă cu un praf de sare pentru 10 minute. Intre timp, ciupercile se curăţă şi […]

Ciuperci umplute in vin

Ciuperci umplute in vin

Ciuperci umplute in vin din: ciuperci, ardei, dovlecel, morcov, ceapa, sunca, cimbru, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci un dovlecel un morcov o ceapă un ardei gras 150 g şuncă cimbru 3 linguri ulei 100 ml vin alb 1/2 legătură pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Ceapa, dovlecelul şi ardeiul, toate tăiate mărunt, împreună […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.