Supa-crema de cartofi cu ridichi

Printeaza

Supa-crema de cartofi cu ridichi din: cartofi, lapte, smantana, sare, apa, ulei, ridichi.

Ingrediente:Supa-crema de cartofi cu ridichi

  • 1/2 kg cartofi
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri smântână
  • sare
  • 2 I apă
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură ridichi

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi-i fierbi în apă cu sare, până se înmoaie. Ii scurgi şi-i pasezi sau îi treci prin blender, adaugi laptele fierbinte, smântână, uleiul şi, dacă mai este nevoie, apa în care au fiert cartofii.

Asezonezi cu sare după gust şi serveşti cu felii de ridichi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.