Supa crema de sfecla cu varza

Printeaza

Supa crema de sfecla cu varza din: sfecla, ceapa, morcovi, telina, cartofi, varza, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa crema de sfecla cu varza

  • 2 sfecle potrivite
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1/2 ţelină
  • ulei
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/2 varză mică
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa, pătrunjelul şi un morcov, toacă-le mărunt şi pune-le la călit în 2-3 linguri cu ulei şi un praf de sare. Toacă varza, taie sfeclele fâşii şi ţelina cubuleţe. Când legumele s-au călit, toarnă peste ele 1,5 l de apă.

Adaugă varza, sfecla, cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi şi ţelina, mai adaugă şi 1,5-21 de apă şi lasă să fiarbă. Mai toarnă o lingură de ulei. Când legumele sunt toate fierte, potriveşte de gust cu sare, piper şi ce-ţi mai place. Mai lasă 2-3 clocote şi stinge.

Serveşte după cel puţin 10 minute, cu smântână şi pătrunjel verde deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.