Tarhon la sare

Printeaza

O reteta simpla de tarhon la sare din: crengute de tarhon si sare.

Ingrediente:Tarhon la sare

  • crenguţe de tarhon
  • sare

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se aleg crenguţele de tarhon să fie sănătoase, eventual se elim­ină partea mai fibroasă, şi se spală bine cu apă.

Se usucă răsfirate pe un şervet, se aşază în borcan, presarând sare în strat subţire.

Se pun dea­supra o bucată de lemn şi o piatră mică.

Se acoperă borcanul cu celo­fan şi se ţine la loc rece.

Când se scoate pentru a se folosi, mai întâi se desărează, în multă apă rece.

Se foloseşte în principal pentru ciorbele ardeleneşti (de post sau de frupt) sau la mâncăruri cu carne.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • tarhon la borcan cu sare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.