Steak de mânzat la gratar cu sos

Printeaza

O reteta delicioasa de steak de manzat la gratar cu sos din: steak de manzar, ceapa, vin rosu, piper boabe, piper macinat, cimbru, foi de dafin si sare.

Ingrediente:Steak de mânzat la gratar cu sos

  • steak de mânzat 900 g
  • ceapă echalote 40 g
  • vin rosu 200 ml
  • piper boabe, piper măcinat, cimbru, foi de dafin, sare după gust

 

Mod de preparare:

Carnea de vită se condimentează cu sare si piper si se găteste la grătar.

Separat se realizează sosul prin reducerea vinului rosu cu ceapa, piper boabe, piper măcinat, cimbru, foi de dafin până când se formează o cremă peste care se adaugă sosul demi glacé si se mai fierbe timp de 3 minute pentru uniformizarea gustului.

Se strecoară si se serveste separat.

Steak de mânzat la gratar cu sos

Steak de mânzat la gratar cu sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.