Vrabioara de mânzat la gratar cu sos de vin

Printeaza

O reteta delicioasa de vrabioara de manzat la gratar cu sos de vin din: vrabioara de manzat, ceapa, vin rosu, anason, foi de dafin, piper, smantana, unt, sare si piper.

Ingrediente:Vrabioara de mânzat la gratar cu sos de vin

  • vrăbioară de mânzat 900 g
  • ceapă 30 g
  • vin rosu 300 ml
  • anason 0.5 g
  • foi de dafin 0.2 g
  • piper boabe 1 g
  • smântână lichidă 60 ml
  • unt 80 g
  • sare si piper după gust

Mod de preparare:

Vrăbioara de mânzat se condimentează cu sare si piper, se găteste pe grătarul încins la temperatura de 270°C. Separat realizăm sosul prin reducerea vinului rosu cu ceapă, anason, foi de dafin, până când ingredientele au o textură cremoasă.

Se pune smântână lichidă si se mentine pe foc încă 30 de secunde după care adăugăm untul tăiat cubulete, amestecând continuu. Sosul se strecoară și se serveste separat.

Vrabioara de mânzat la gratar cu sos de vin

Vrabioara de mânzat la gratar cu sos de vin

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • vrabioara de manzat
  • vrabioara manzat
Sumar
recipe image
Nume reteta
Vrabioara de manzat la gratar cu sos de vin
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.