Rulouri din piept de pui cu porumb

Rulouri din piept de pui cu porumb

Rulouri din piept de pui cu porumb din: piept de pui, porumb, ardei, morcovi, vin, apa, sare, ulei. Poate iti place si: Piept de pui in aspic   Piept de pui in aspic din: piept de pui, sunca presata, oua, morcovi, castraveti murati, gelatina, sare, vegeta si piper alb.   Ingrediente:  200 g piept de pui […]

Frigarui picanti de miel cu vin

Frigarui picante de miel cu vin

Frigarui picante de miel cu vin din: carne de miel, ceapa, otet, vin, usturoi, fulgi de ardei iute, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g carne de miel o ceapă 5 linguri oţet din vin 5 linguri vin roşu 3 căţei usturoi 1/2 linguriţă coriandru măcinat 1/4 linguriţă fulgi de ardei iute 1/2 legătură pătrunjel 1/2 linguriţă […]

Iepure cu vin la cuptor

Iepure la cuptor cu vin

Iepure la cuptor cu vin din: iepure, cartofi, ceapă, bacon, usturoi, cimbru proaspăt, foaie dafin, vin alb sec, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 iepure 1 kg cartofi 1 ceapă mare 150 g cuburi de bacon 3 căţei usturoi 1 crenguţă cimbru 1 foaie dafin 100 ml vin alb 100 ml ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa tăiată peştişori si baconul se pun […]

Prepelite la cuptor cu vin roze

Prepelite la cuptor cu vin

Prepelite la cuptor cu vin din: prepelite, vin, ulei, usturoi, piper, sare, busuioc, dafin. Ingrediente: 3 prepeliţe 1 pahar de vin roze 1/2 pahar apă 150 ml ulei de măsline 3-4 căţei de usturoi câteva boabe de piper negru sare 3-4 foi de dafin 2 creguţe de busuioc verde   Mod de preparare: Se amestecă ingredientele […]

Triunghiuri cu carne tocata

Triunghiuri cu carne tocata 

Triunghiuri cu carne tocata din: faina, branza, praf de copt, oua, ceapa, carne tocata. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 250 g brânză proaspătă de vaci 1 linguriţă praf de copt 3 gălbenuşuri sare Pentru umplutură: 1 ou 1 ceapă 300 g amestec de carne tocată 1 morcov sare piper 1 căţel de usturoi   Mod de […]

Musaca cu carne de manzat

Musaca cu carne de manzat

Musaca cu carne de manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 5 vinete 500 g rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei   Mod de preparare: Tocaţi mărunt rasolul fiert, […]

Cocos cu vin si ciuperci

Cocos in vin rosu

Cocos in vin rosu din: cocos, costita, arpagic, ciuperci, usturoi, zahar, vin rosu, cimbru, dafin, nucsoara, patrunjel. Ingrediente: 1 cocos 180 g costita 20-25 de capatani arpagic 200 g ciuperci 1 catel de usturoi o lingurita de zahar o sticla de vin rosu cimbru o foaie de dafin nucsoara patrunjel   Mod de preparare: Se […]

Iepure cu sos picant

Iepure cu sos picant din: iepure, unt, dafin, smantana, faina, lamaie, mustar, sare, piper. Ingrediente: pulpe si spinare de iepure 150 g unt 1 foaie de dafin piper 1-2 boabe de ienibahar 2 linguri făină 400 g smântână zeama de la 1 lămâie muştar 1 lingură de zahăr brun ars   Mod de preparare: Se […]

Prepelite la cuptor cu vin roze

Prepelite la cuptor

Prepelite la cuptor din: prepelite, vin, ulei, usturoi, piper, sare, busuioc, dafin. Ingrediente: 3 prepeliţe 1 pahar de vin roze 1/2 pahar apă 150 ml ulei de măsline 3-4 căţei de usturoi câteva boabe de piper negru sare 3-4 foi de dafin 2 creguţe de busuioc verde   Mod de preparare: Se amestecă ingredientele pentru […]

Cum se prepara Piept de rata cu varza rosie si sos de portocale

Cum se prepara Piept de rata cu varza rosie si sos de portocale (VIDEO)

Cum se prepara Piept de rata cu varza rosie si sos de portocale: Piept de rata cu varza rosie si sos de portocale:   Pofta buna! Piept de rata in sos de vin   Piept de rata in sos de vin din: piept de rata, ceapa, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de raţă […]

Cum se prepara Supa de rata cu taitei

Cum se prepara Supa de rata cu taitei (VIDEO)

Supa de rata cu taitei din: pulpe de rata, aripi de rata, gat de rata, spate de rata, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, taitei, patrunjel, boabe de piper, sare. Ingrediente: pulpe, aripi, gât şi spate de la o raţă, 1 ceapă 3 morcovi 1 rădăcină păstârnac 1 ţelină mică, 250 g ţăiţei proaspeţi 1 legătură pătrunjel […]

Galuste cu carne de porc

Galuste cu carne de porc

Galuste cu carne de porc din: varza, sare, carne de porc, ghimbir, morcov, praz, usturoi, sos de soia, ulei de susan, ou, piper, aluat, ulei de canola, sos de chili, otet de orez, sos de soia, ulei de susan. Ingrediente: 1/4 varza 3/4 lingurita sare ½ kg carne tocata de porc 1 lingura de ghimbir […]

Dovleac umplut cu legume si carne

Dovleac umplut cu legume si carne din: dovleac, dovlecel, ardei, rosii, ceapa, carne de porc, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovleac mic un dovlecel un ardei gras 300 g carne de porc 2-3 roşii o ceapă 2 linguri ulei sare piper 3-4 fire pătrunjel   Mod de preparare: Intr-o lingură de ulei se pun la […]

Chiftelute suedeze cu carne

Chiftelute suedeze cu carne

Chiftelute suedeze cu carne din: carne de porc, carne de vita, smantana, paine, lapte, usturoi, mustar, ceapa, ulei. Ingrediente: 300 g carne de porc tocată 300 g carne de vită tocată 200 ml smântână 1 felie mare de pâine 50 ml lapte 1 căţel de usturoi 1 ou 1 linguriţă cu muştar 1 legătură de ceapă verde […]

Rosii cu ton

Dovlecei si rosii umplute cu carne

Dovlecei si rosii umplute cu carne din: dovlecei, rosii, carne, ceapa, ardei, ulei, sare, piper, oua. Ingrediente: 4 dovlecei tineri 4 roşii mari şi tari 400 g carne tocată de curcan 1 ceapă ardei gras roşu 1 lingură de legume deshidratate fără sare ulei sare şi piper verdeaţă (mărar şi pătrunjel) 10 ouă   Mod […]

Triunghiuri cu carne tocata

Triunghiuri cu carne

Triunghiuri cu carne din: faina, branza, praf de copt, oua, ceapa, carne tocata. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 250 g brânză proaspătă de vaci 1 linguriţă praf de copt 3 gălbenuşuri sare Pentru umplutură: 1 ou 1 ceapă 300 g amestec de carne tocată 1 morcov sare piper 1 căţel de usturoi   Mod de […]

Varza cu carnati si carne

Varza cu carnati si carne

Varza cu carnati si carne din: varza, ceapa, sunca, piept de porc, carnati, crenvursti, cartofi, bere, untura. Ingrediente: 2 kg varză murată 3 cepe 400 g şuncă afumată 500 g piept de porc 8 cârnaţi 10 crenvurşti 1,5 kg cartofi 500 ml bere 500 ml apă 2 linguri untură   Mod de preparare: Ceapa tăiată peştişori se […]

Dovleac cu carne de porc

Dovleac cu carne de porc din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc împănată 500 g dovleac 2 cepe 6 căţei usturoi 4 linguri ulei un praf boia sare piper   Mod de preparare: In două linguri de ulei se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se […]

Mancare de dovleac cu carne de porc

Mancare de dovleac cu carne

Mancare de dovleac cu carne din: carne de porc, dovleac, ceapa, usturoi, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc 500 g dovleac 2 cepe 6 căţei usturoi 4 linguri ulei boia sare si piper   Mod de preparare: Se pun la călit ceapa şi usturoiul feliate. Se adaugă carnea, se lasă să-şi schimbe culoarea şi […]

Orez cu carne tocata la cuptor

Orez cu carne tocata la cuptor

Orez cu carne tocata la cuptor din: orez, carne, oua, ceapa, mazare, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez 200 g carne tocată 2 ouă 2 legături ceapă 100 g mazăre 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Orezul se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă doar 5 minute şi […]

Chili con carne

Chili con carne si orez

20Chili con carne si orez din: carne de vita, orez, chili, porumb, ardei, fasole, rosii, chimion, boia, ulei. Ingrediente: 1/2 kg carne de vită tocată 2 cepe 1/2 l supă clară 2-3 ardei capia şi unul iute 1 cutie mică de porumb 1 cutie de fasole roşie 1 cutie de roşii tăiate 1 cană orez […]

Varza murata cu carne si ciuperci

Varza murata cu carne si ciuperci din: varza, ceapa, ciuperci, kaizer, carnati, vin, faina, dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 kg varză murată 2 cepe 1/2 kg carne de porc 250 g kaizer 300 g cârnaţi afumaţi 1/2 cană vin roşu 100 g merişoare (sau 5-6 prune uscate) 1 lingură pastă de tomate (opţional) 1 […]

Tigaie cu carne si cartofi

Tigaie cu carne si cartofi din: carne de porc, bacon, ulei, cartofi, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne de porc 150 g bacon afumat 4 cartofi ulei sare piper 3-4 fire pătrunjel   Mod de preparare: Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se pun la fiert în apă clocotită 10 minute. Baconul se taie […]

Mancare de bame

Mancare de bame cu carne

Mancare de bame cu carne din: bame, carne tocata de vita, usturoi, suc de rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 kg bame 1/2 kg carne tocată de vită 5 căţei usturoi, 2 căni suc de roşii ulei sare piper   Mod de preparare: Se prăjesc bâmele. Se zdrobeşte usturoiul, se pume sare şi se adaugă […]

Friptură rece cu hrean

Friptura arabeasca

Friptura arabeasca din: pulpa de berbec, usturoi, untura, lamai, sare, piper, boia iute. Ingrediente: 2 kg pulpă de berbec 5 căţei usturoi 5 lămâi 6 linguri untură sare piper boia de ardei iute   Mod de preparare: Pulpa de berbec se spală bine şi se împănează cu usturoi. Se stropeşte cu suc de lămâie, în […]

Dovlecei umpluti cu orez si carne tocata

Dovlecei umpluti cu orez si carne tocata

Dovlecei umpluti cu orez si carne tocata din: dovlecei, carne tocata, ceapa, orez, coriandru, chimen, ulei, sare, piper, suc de rosii. Ingrediente: 6 dovlecei 300 g carne tocată o ceapă 6 linguri orez o linguriţă coriandru măcinat 1/2 linguriţă chimen ulei de măsline sare si piper 200 ml suc de roşii, pentru fiert   Mod […]

Placinte simple cu carne tocata

Placinte simple cu carne tocata

Placinte simple cu carne tocata din: lapte, zahar, sare, ulei, oua, drojdie, faina, ceapa, carne tocata, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 350 ml lapte 2 linguri zahăr 1/4 linguriţă sare 6 linguri ulei 2 linguriţe drojdie uscată 500 g făină plus făină de lucru 2 ouă Pentru umplutură: o ceapă 500 g carne tocată sare piper […]

Budinca de telina cu carne si orez

Budinca de telina cu carne si orez

Budinca de telina cu carne si orez din: telina, carne, smantana, orez, ceapa, oua, unt, pesmet, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 7-8 ţeline 300 g carne de porc 300 g carne de vită 250 g smântână 100 g orez 5 ouă 2 cepe 100 g unt sau margarină o lingură pesmet verdeaţă (mărar şi pătrunjel) tocată […]

Ruladă aromată

Rulada aromata cu carne

Rulada aromata cu carne din: carne, cascaval, usturoi, vin, smantana, ceapa, oua, sare, piper, ulei. Ingrediente: 4 felii de carne 4 linguri caşcaval ras 3 linguri ceapă tocată 3 căţei de usturoi 250 ml vin alb 200 g smântână 3 gălbenuşuri 1 linguriţă zeamă de lămâie 1 linguriţă concentrat de legume sare piper ulei   […]

Fasole aromata cu carne

Fasole aromata cu carne

Fasole aromata cu carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc împănată o ceapă un morcov un ardei gras 500 g fasole păstăi 2 roşii foarte bine coapte 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie cubulete şi se pune la […]

Tocanita cu piper

Tocanita cu fasole si carne

Tocanita cu fasole si carne din: carne de porc, ceapa, morcov, fasole, ardei, rosii, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc o ceapă un morcov un ardei gras 500 g fasole păstăi 2 roşii foarte bine coapte 2 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie cubulete şi se pune la […]

Cum se prepara Friptura de manzat la cuptor

Cum se prepara Friptura de manzat la cuptor (VIDEO)

Friptura de manzat la cuptor: Ingrediente: 1 kg pulpă mânzat 4 cepe mici 5 cartofi pentru copt 2 roşii 1/2 gulie 1/2 ţelină 1 cană de vin alb pătrunjel ulei de măsline sare piper, cimbru 1/2 ardei iute (opţional) Cum se prepara Friptura de manzat la cuptor:   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Muschi […]