Ceafa de manzat la gratar

Printeaza

Ceafa de manzat la gratar din: ceafa de manzat, oua, unt, tarhon, ceapa, otet, piper boabe, vin alb si sare.

 

Ingrediente:Ceafa de manzat la gratar

  • ceafă de mânzat 720 g
  • 2 ouă
  • 200 g unt
  • tarhon proaspăt
  • ceapă
  • 10 ml otet
  • piper boabe
  • 50 ml vin alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Într-o cratită se reduce ceapa tocată cu piper boabe, jumătate din cantitatea de tarhon, sare, vin alb si otet.

Gălbenusul de ou se pune într-un bol oval metalic pe bain-marie amestecând continuu până când se realizează o cremă de consistenta maionezei.

Se scoate bolul din bain-marie si se continuă realizarea emulsiei prin adăugarea putin câte putin a untului topit.

Se amestecă reductia de tarhon peste emulsia de ou și unt, în acest mod obtinându-se sosul.

Ceafa de mânzat se asezonează cu sare si piper, se găteste pe grătarul încins, pe toate fetele, după care se serveste cu sos.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Manzat cu susan

Medalioane de manzat cu susan 

Medalioane de manzat cu susan din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir. Ingrediente: 220 g muşchi de mânzat 20 g seminţe de dovleac 20 g seminţe de floarea-soarelui 20 g susan negru 20 g susan alb 40 g parmezan rozmarin chives 20 g unt cimbru […]

 

Manzat cu usturoi

Manzat cu usturoi

Manzat cu usturoi din: carne de manzat, hasmatuchi, tarhon, combru, usturoi, unt, patrunjel. Ingrediente: l kg carne de manzat un buchet de haţmaţuchi frunze de tarhon cimbru 2 căţei usturoi pătrunjel verde unt   Mod de preparare: Se spală carnea, se taie felii şi se ruţnenesc în unt. Frunzele de verdeţuri tăiate şi usturoiul se pasară […]

 

File de manzat la gratar

Manzat inabusit cu vin

Manzat inabusit cu vin din: muschi de vita, ulei, vin, sare, piper, verdeata, unt, cartofi, morcovi, conopida. Ingrediente: 6 felii de muşchi de mânzat 1 ceaşcă plină cu ulei 1 cană cu supă 1 pahar cu vin alb sare piper măcinat verdeaţă tocată 2 linguri cu unt 1 kg car­tofi 500 g morcovi 1 conopidă   […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ceafa-de-manzat-la-gratar html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.