Cocos cu vin si ciuperci

Printeaza

Cocos cu vin si ciuperci din: cocos, slanina, vin, faina, pasta de rosii, ceapa, ciuperci, sare, piper.

 

Ingrediente:Cocos cu vin si ciuperci

  • 1 cocos maricel
  • 200 g de slanina
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 4 cepe
  • zarzavat de supa
  • 200 g ciuperci
  • 40 de crutoane
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita mai mare, pe foc potrivit, se pune slanina taiata in cuburi mici.

Deasupra, se aseaza cocosul bine curatat si spalat. Se aseaza in acelasi vas si ceapa tocata pestisori.

Cand slanina s-a topit si pasarea este putin rumenita, se intoarce friptura pentru a se patrunde de caldura pe toate partile.

Daca este bine facuta, se scoate pe un platou si in grasimea din vas se pune o lingura de faina pentru a se auri 3-4 minute.

Se stinge cu vin, se adauga pasta de rosii si zarzavatul curatat, dat pe razatoarea mica. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se pune friptura in acest sos, se stropeste abundent, se acopera vasul si se mai lasa la cuptor cu foc mic inca 10 minute.

Pasarea se serveste taiata in bucati, acoperita cu sosul din tava si insotita de crutoane rumenite in unt.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cocos umplut cu piure de castane 

Cocos umplut cu piure de castane din: cocos, lebar, ananas, piure de castane, paine, unt, patrunjel, coaja de lamaie, oua, brandy, lapte, sare si piper. Ingrediente: 1 cocoș 200 g lebăr 5 felii de ananas 200 g piure de castane 200 g pâine albă 2 linguri unt 1 legătură pătrunjel 2 linguri coajă rasă de lămâie […]

Piftie simpla de cocos

Piftie simpla de cocos

Piftie simpla de cocos din: cocos de casa, ceapa, sare, usturoi. Ingrediente: 1 cocoş 2 cepe sare 17 câpâtânâ usturoi   Mod de preparare: Carnea se curăţă, se spală şi se taie în 4-8 bucăţi. Se pune apoi la fiert într-o oală mai mare (de circa 5 l) cu apă, care să treacă cu cel puţin […]

retete

Cocos la cuptor cu pilaf

Cocos la cuptor cu pilaf din: cocos, unt, faina, boia, ficat, smantana, bureti, orez, ceapa, pesmet, sare, otet. Ingrediente: 1 cocoş de munte 150 g grăsime 100 g unt 1/2 lingură făină 1 linguriţă boia 3 lnguri smantana 300 g ficat 300 g bureţi 200 g orez 2 cepe 1 ou pesmet sare 1/4 pahar […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/carne-cocos
  • https://www restaurantedelux ro/cocos-vin-ciuperci html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.