Cocos cu ciuperci si sos de vin

Printeaza

Cocos cu ciuperci si sos de vin din: cocos, slanina, ceapa, usturoi, ciuperci, vin, faina, sare, piper.

Ingrediente:Cocos cu ciuperci si sos de vin

  • un cocoş
  • 100 g slănină
  • 2 cepe
  • un căţel usturoi
  • 5-6 ciuperci
  • un pahar vin
  • o linguriţă făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Un cocoş se desface în bucăţi şi se pune împreună cu slănina tăiată bucăţele, ceapa tăiată felii şi cu untul, să se rumenească. Se adaugă apoi usturoiul tocat şi ciupercile tăiate mărunt, sare şi piper.

Se acoperă cu capac şi se fierbe. Când carnea este pe jumătate fiartă, se adaugă vinul şi făina care se amestecă în sos. Se dă la cuptor şi se lasă să fiarbă până scade bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.