Coq au vin (Cocoş cu vin)

Printeaza

O reteta delicioasa de Coq au vin (cocos cu vin) din: pui, vin alb, branza de oaie, smantana, sare, piper si mirodenii.

Ingrediente:Coq au vin (Cocoş cu vin)

  • 1 pui
  • 100 mi vin alb
  • 100 gr brânză de oaie
  • 150 gr smântână
  • sare
  • piper
  • mirodenii

 

Mod de preparare:

Puiul îl tăiem bucăţi şi-l frigem în vas să se rumenească. Punem sare, pi­per, condimente, adăugăm vinul alb şi 15 minute fierbem înăbuşit la foc căt mai mic. Adăugăm smântână şi brânza de oaie şi mai fierbem inăbuşit încă 15 minute. Se serveşte cu salată şi zarzavat.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.