Chisca moldoveneasca

Printeaza

Chisca moldoveneasca din: carne, sange, pasat, apa, sare si piper.

Ingrediente:Chisca moldoveneasca

  • 1 kg carne de la gât şi falei
  • 1 pahar sânge
  • 500 g păsat (crupe se spune)
  • 1 ceşcuţă apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea fiarta se toacă, se amestecă cu păsat, sânge, sare şi piper. Maţul gros, bine grijit, se umple dar nu îndesat se toarnă apă la ambele capete, se leagă şi se pune la fiert 1 ceas, apoi la fum.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • chisca moldoveneasca

1 comentariu

  1. Este chisca moldoveneasca de porc?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.