Piept de curcan cu avocado

Printeaza

Piept de curcan cu avocado din: piept de curcan, sos de soia, portocale, miere, mango, avocado, rucola, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Piept de curcan cu avocado

  • 1 kg piept de curcan
  • 100 ml sos de soia
  • 2 portocale
  • 100 g miere
  • sare şi piper
  • 1 caserolă cu rucola
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 1 legătură leurdă
  • sucul de la 1 lămâie
  • câte 1 linguriţă oţet balsamic
  • câte 1 linguriţă ulei de măsline
  • sos de soia
  • 1 ardei roşu tocat mărunt
  • 1 linguriţă miere

 

Mod de preparare:

Se spală pieptul, se unge cu sos de soia şi se lasă la frigider pentru două ore. Se trage apoi la tigaie, fără ulei, timp de 1 minut pe fiecare parte, apoi se aşază într-o tavă.

Se prepară un amestec din sucul de portocale, mierea, 50 ml sos de soia, sare şi piper şi se toarnă peste carnea din tavă.

Se dă tava la cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 40 de minute, până ce se caramelizează sosul.

Când este gata, se scoate carnea din cuptor, se feliază subţire şi se aşază pe un pat de frunze de rucola, leurdă şi avocado. Se prepară apoi un sos din sucul de lămâie, oţet balsamic, ulei de măsline, sos de soia, ardeiul roşu şi miere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.