Rulada de curcan cu mustar

Printeaza

Rulada de curcan cu mustar din: piept de curcan, mustar, smantana, castraveti, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de curcan cu mustar

  • un piept de curcan
  • 4 linguri muştar iute
  • 2 linguri smântână
  • 3-4 castraveţi acri
  • 1/2 legătură mărar
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cu un cuţit foarte bine ascuţit se taie carnea în aşa fel încât să se obţină o foaie mare de carne. Se aşază carnea între două foi de folie de plastic transparentă şi se bate cu ciocanul de carne.

Muştarul se amestecă bine cu smântână şi mărarul şi se unge partea de carne care va fi la interior.

Se taie castraveţii pe lung, foarte subţiri, se aşază peste crema de muştar, se rulează, se leagă cu sfoară şi se unge apoi cu ulei. Se presară sare, piper şi se aşază în tavă.

Se lasă la cuptor 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.