Ciorba de miel cu praz si bors

Printeaza

Ciorba de miel cu praz si bors din: carne de miel, praz, morcov, telina, leuştean, sare, bors, fasole rosie.

Ciroba_de_miel_cu_praz_si_bors

Ingrediente:

  • 1/2 kg carne de miel
  • 1 fir de praz
  • 1 morcov
  • 1/2 telină
  • 1 legătură leuştean
  • sare
  • 500 ml bors
  • opţional, o mână de fasole roşie prefiartă, pentru un gust special

Mod de preparare:

Pui carnea la fiert şi, după ce a dat un clocot, arunci apa. Aşezi din nou la fiert în apă cu sare şi iei spuma. Când se desprinde cu uşurinţă de pe oase, o scoţi si o dezosezi.

Toci prazul (numai partea albă), morcovul şi ţelina şi le pui în zeama de carne. Când s-au înmuiat, torni borşul, fiert în prealabil, şi adaugi carnea dezosată împreună cu fasolea prefiartă. Mai laşi pe foc 15 minute, dai deoparte şi presari leuşteanul tăiat fin.

Ciorba de miel cu praz si bors

Ciroba_de_miel_cu_praz_si_bors

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.