Ficatei de curcan cu vin

Printeaza

Ficatei de curcan cu vin din: ficatei, mere, vin, usturoi, ardei, ceapa, cartof, patrunjel.

Ingrediente:Ficatei de curcan cu vin

  • 800 g ficăţei de curcan
  • 2 mere
  • 150 ml vin alb
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă mică
  • 1 cartof
  • 1/2 linguriţă de pătrunjel uscat
  • ulei
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Curăţă ficăţeii şi spală-i bine. Perpeleşte-i în ulei încins, stinge cu vin, adaugă usturoiul şi ceapa tocate fin, sare, piper şi lasă la foc moderat până scad.

Pune pătrunjelul uscat, între timp, taie ardeiul rondele şi merele cubuleţe (în coajă). Trage-le la tigaie maximum un minut, ca să nu se înmoaie.

Amestecă-le cu ficăţeii şi decorează cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.