Curcan la cuptor in vin 

Printeaza

Curcan la cuptor in vin din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia.

Ingrediente:Curcan la cuptor in vin

  • 1 pulpă de curcan dezosată
  • sare
  • piper
  • boia
  • vegeta
  • 200 ml apă
  • 150 ml vin
  • 1 lingură unt

 

Mod de preparare:

Se spală pulpa şi se taie felii. Se pune într-un bol şi se adaugă sare, piper, boia şi se lasă 30 de minute la rece.

Intr-o tavă se pune o lingură de unt şi se unge puţin fundul tăvii.

Se aşază carnea într-un singur strat, se adaugă apă, se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor 40 de minute.

Se adaugă apoi vinul şi se mai lasă 10 minute la cuptor, fără folie.

Se scoate carnea, se strecoară într-o cratiţă zeama rămasă şi se fierbe 5 minute.

Se aşază carnea pe un platou şi se stropeşte cu sosul obţinut.

 

Pofta buna!

 


poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Curcan la cuptor

Curcan la cuptor din: curcan, unt, mix de condimente, ceapa, boia, patrunjel, apa calda, supa de pui. Ingrediente: 1 curcan 6 linguri unt 2 linguri mix de condimente, dupa gust 2 linguri de ceapa tocata 1 linguriță boia 1 lingurita patrunjel uscat 4 căni cu apă caldă 3 linguri supa de pui Mod de preparare: […]

Pastrama de curcan cu vin la cuptor

Pastrama de curcan cu vin la cuptor

Pastrama de curcan cu vin la cuptor din: pulpa de curcan, vin, unt, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 pulpă de curcan dezosată sare piper boia vegeta 200 ml apă 150 ml vin 1/2 linguriţă amidon 1 lingură unt   Mod de preparare: Se spală pulpa, se şterge şi se taie felii. Se pune într-un bol […]

 

Pofta buna!

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Curcan la cuptor in vin
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.