Paste cu carne de curcan

Printeaza

Paste cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi.

Ingrediente:Paste cu carne de curcan

  • 1 mâna de spaghete
  • 200 g legume fierte
  • 200 g carne tocată de curcan
  • 6 ouă de prepeliţă
  • 1 linguriţă legume deshidratate
  • 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate
  • ulei cu aromă de busuioc
  • 2 căţei de usturoi
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele în apă cu sare, se scurg şi se trec sub jet de apă rece, apoi se aşază sub formă de cuiburi, în forme de brioşe unse cu ulei de măsline.

Se pun câte o lingură de legume fierte şi câte o lingură de carne tocată rumenită. Se sparge deasupra câte un ou de prepeliţă. Se dau 15 minute la cuptor; se lasă să se răcească.

Se pasează pătrunjelul cu 2 căţei de usturoi şi o lingură de ulei de măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.