Retete de Revelion: Pastrav cu legume
PrinteazaPastrav cu legume din: pastravi, morcovi, dovlecei, broccoli, ulei, ceapa verde, sare si piper.
- 4 pastravi
- 2 morcovi
- 2 dovlecei
- 1 buchet broccoli
- 50 ml ulei
- cateva fire de ceapa verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toate legumele se spală, rădăcinoasele se taie felii cât mai fine, iar broccoli se rupe în bucheţele fine.
Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se pun toate legumele să se soteze.
Se învârte tigaia de câteva ori astfel încât toate legumele să fie cuprinse de ulei. Se lasa maxim 0 minute.
Pestele spalat se presara cu sare, iar gratarul se incinge si se unge cu un pic de ulei.
Se frige pestele cate 5 minute pe fiecare parte. La masa se aduc, pe un platou, pestele si legumele presarate cu ceapa verde tocata fin.
Pastrav cu legume al dente
Pofta buna!