Snitel de caprioara

Printeaza

Snitel de caprioara din: pulpa de caprioara, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, unt, untura.

Ingrediente:Snitel de caprioara

  • o pulpă de căprioară
  • ouă
  • făină
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei amestecat cu unt sau untură

 

Mod de preparare:

Pulpa de căprioară se taie felii groase de un deget. Aceste felii se bat pe ambele părţi cu bătătorul de carne, se sărează şi se piperează, apoi se trec prin făină, ou bătut şi pesmet.

Şniţelele se prăjesc într-o tigaie, pe ambele părţi, în ulei amestecat cu unt sau untură care a fost încins în prealabil.

Se servesc cu garnitură de legume.

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/snitel-de-caprioara html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.