Reteta zilei: Gnnochi cu carne si legume
PrinteazaGnnochi cu carne si legume din: ulei de masline, carnati, ciuperci, ceapa, rosii uscate, salata, vin alb, supa de pui, gnnochi, parmezan.
Poate te intereseaza si:
- Gnocchi de casa cu branza
- Gnocchi cu sos de rosii si ciuperci
- Gnocchi umplute cu spanac si ricotta
- Gnocchi cu masline si busuioc
- Gnocchi de cartofi
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 3-4 carnati, doar carnea
- 240 gr ciuperci
- 1 ceapa, decojita și feliata subțire
- 1/2 cana roșii uscate în ulei, feliate
- 4 cesti salata tocata
- 1/2 cana vin alb
- 1 cana supa de pui
- 2 cani gnocchi fierte
- 1/2 cana parmezan, plus mai mult pentru servire
Mod de preparare:
Într-o tigaie se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu. Se adauga ciupercile si ceapa si gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au înmuiat. Se transferă legumele într-un castron.
Adăugați cârnații si maruntiti carnea cu ajutorul unei linguri. Gatiti pana se rumeneste bine.
Adaugati legumele inapoi in tigaie și se adauga vin. Gatiti pana cand vinul este redus la jumătate.
Se adauga supa de pui si rosiile uscate și gatiti aproximativ 5-7 minute.
Se amestecă și se adaugă salata si putina apa. Gatiti timp de 1-2 minute.
Se adauga parmezan și amestecati usor.
Serviti cu gnocchi si parmezan.
Gnnochi cu carne si legume
Pofta buna!
Nu prea ma incanta carnea aia … si nu arata nici estetic