Muschiulet de miel in unt

Printeaza

Muschiulet de miel in unt din: usturoi, rozmarin, cimbru, muschiulet de miel, sare, piper, unt, patrunjel, coaja de lamaie, ceapa verde si rosii cherry.

 

Ingrediente:Muschiulet de miel in unt

 

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si se taie felii. Se toaca rozmarinul si cimbrul. Se sareaza si se pipereaza carnea. Se topeste untul intr-o tigaie. Se calesc usturoiul, rozmarinul si cimbrul.

Se adauga carnea si se inabusa la foc moale 10-12 minute, timp in care se intoarce de pe o parte pe cealata.

Se spala si se curata patrunjelul; se amesteca impreuna cu coaja de lamaie.

Se curata ceapa verde si partea alba se taie rondele de 2 cm lungime. Se scoate carnea si se infasoara in folie de aluminiu.

Se spala rosiile si se taie jumatati; se dau in tigaie, cu ceapa verde, si se calesc in zeama de la friptura.

Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga 1 lingura din amestecul de patrunjel.

Carnea se tavaleste prin restul de amestec de patrunjel, apoi se taie felii si se serveste impreuna cu garnitura de tomate.

Se poate servi alatura de o garnitura de cuscus.

 

Muschiulet de miel in unt

Muschiulet de miel in unt

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/muschiulet-miel-unt html
  • muschiulet de miel

1 comentariu

  1. Pai si cu muschiuletul ce facem dupa ce-l punem in folie de aluminiu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.