Supă de sparanghel cu smantana si lapte de soia

Printeaza

Supă de sparanghel cu smantana si lapte de soia din: sparanghel, sare, smantana si lapte de soia.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Spală bine două legături de sparanghel proaspăt, apoi toacă mărunt.

Pune-l la fiert în 1 litru de apă fiartă şi fierbe-l înăbuşit până se înmoaie foarte bine, când ar trebui să mai rămână doar 500 de mililitri de apă.

Pune-l apoi într-o strecurătoare şi pasează-l tot mai puţin coaja.

La 500 mililitri de amestec de sparanghel adaugă sare şi o cană de smântână subţire şi 500 de mililitri de lapte din soia, fierbe totul câteva minute, apoi serveşte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.